Jump to content

Samuel Vimes

Bruker
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Bodø/Glimt
 1. Trodde supportere ville ha forutsigbart kampprogram, ikke at de siste sju kampene blir plassert i august?
 2. Ikke helt uventet med landskamp. Bra at det er så tidlig som en tirsdag. Da er det vel strengt tatt bare mandag og tirsdagstreningen som ryker. Ny treningskamp for de andre mot Linderud/Grei? Evt. Kolbotn/Lillestrøm? Vel, helga før er det seriepause. Kan jo være at Landsem vil ha en sjudagers samling.
 3. Norge skal spille treningskamp i Falkenberg, Sverige tirsdag 26. oktober 19.00.
 4. Fløya - Trondheims-Ørn Kolbotn - Lillestrøm Amazon - Røa Arna-Bjørnar - Stabæk kilde ffk.no
 5. Noen grunn til flyttinga? (Annet enn VM?) Trodde ikke det var mulig å få flytta en kamp til 4 dager før en landskamp.
 6. Ganske sikker på at en cupkamp ikke blir spilt lørdag 5. juni. Norge spiller landskamp mot Canada torsdag 3. juni, og det blir vel lite med 48 timer mellom to kamper. Om kampen havner på søndag blir vel det enda verre for Stabæk-supporterne, men det er kanskje mulig å få dytta kampen til tirsdag i neste uke. For øvrig tror jeg heller Stabæk blir sendt til Sørlandet og at Klepp får turen til Karmøy.
 7. Godt å høre at Stabæk-supporterne har såpass mye tillit til eget lag at de bare trenger at halve laget til hovedkonkurrenten er ute for å ha håp om seriegull.
 8. Stabæk - Donn 29. august og Røa - Stabæk 25. september vil få dommere fra utlandet, hhv. fra Finland og Sverige, som en del av et utvekslingsprogram. http://www.kvinnefotball.no/toppserien/75-nordisk-dommerutveksling-i-toppserien (Fant ikke noe bedre sted å legge denne)
 9. Er det så mange skader altså? Skulle jo ikke trenge så mange førstelagsspillere for å slå Konnerud... Trine Rønnings knær får i hvert fall hvile. Takk og lov. Og Ina Skaug var i Sveits med U-landslaget.
 10. Det er ikke deres egen gård. Kattem spiller like langt unna sitt klubbhus som om Stabæk skulle spilt sine hjemmekamper i Lier.
 11. Men mot SFK hadde Donn sin førstekeeper og dommer på banen, visstnok. Donn brukte tredjekeeperen sin (andrekeeperen er på utlån til Haugar i 1. divisjon) mot Røa. Og når selv Donn kan score to bør det vel fortelle om at Røas forsvar ikke er der det skal være. (Selv om Siri Nordby var indisponibel i dag)
 12. Lillestrøm vant faktisk 3-0. Så ikke kampen, men er vel godt mulig at de har litt flaks (på den annen side er det vel heller ikke tilfeldig at Arna Bjørnar har scora to mål på 450 minutter) Ellers kan dere få skadelista til Røa å glede dere med A Kine Kvalsvik - ribbensbrudd etter angrep av Tiina Korpela - 5-6 uker A Anne Vikre - korsbåndskade - evigheter M Ada Finskud - overtråkk - kanskje tilbake til Nadderud pluss de mer valgte forfallene. Summa summarum må vi trolig stille med fysioterapeuten som eneste reserve.
 13. Dekkerhus har spilt mest midtbane. Brukes litt overalt, spesielt på U-landslaget, men sjelden i forsvar. Skal visst være god til det meste offensivt...skyter harde skudd, god teknikk, gode pasninger, og kan også heade i mål.
 14. Virker ikke slik. Var litt dårlig fra hukommelsen også. Beklager. I den artikkelen står det for øvrig at "vi klarer oss bra et par år til," som vel ikke akkurat er all framtid det heller.
×
×
 • Create New...