Gå til innhold

Turid-Laila

Bruker
  • Innholdsteller

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Turid-Laila vant dagen sist 24. Februar 2011

Turid-Laila hadde mest likt innhold!

Omdømme

32
  1. De som tar over Graa kommer til å forandre navnet.
  2. Stabæk - Aalesund Mandag 13. juni er en blaa dag på Onkel Blaa! Vi åpner kl. 15.00 så man rekker en øl eller flere før kamp. Stabæk-musikk fra høyttalerne, pizza og masse god drikke fra baren. For dere som ikke tar turen til stadion så viser vi kampen på alle skjermer. Sarpsborg - Stabæk Torsdag 16. juni = Blaa dag! Vi åpner kranene kl. 13.00 sånn at dere som skal ta turen til Sarpsborg rekker å slukke tørsten før bussturen. Vi selger pizza fra Peppes fra kl. 17.00 Kampen vises på alle skjermer. Er åpen for forslag til forandringer av opplegget de to dagene
  3. I morgen er det Champions League-finale mellom to storlag Vi viser kampen på alle skjermer, inkludert en ny 46' skjerm på utsiden. I baren finner dere øl, pizza og mye annet godt. Vi starter serveringen kl 13.00 og fortsetter til 02.30 Kl. 23.00 kommer DJ Frode, og lager stemning. Det blir tidenes Champions League-fest!
  4. På skjermene idag 17.00 Man. Utd - Blackpool (1) 17.00 Aston Villa - Liverpool (2) 17.00 Spurs - Birmingham (små skjermer uten lyd)
  5. Enig i at bortesupportere kan være like provoserende uten, som med supportereffekter, og at folkeskikk og respekt er det eneste som hjelper her. Dessverre er ikke alle like godt utrustet med de egenskapene, men vi minner de gjerne på det når de skal inn på Blaa. Vi kan også informere de om at minste fotballrelaterte drittkasting gjør at man må forlate stedet med en gang. Dette gjelder selvfølgelig også hjemmesupportere, men går ut fra at dere ikke trenger en påminnelse ved ankomst.
  6. Hverken jeg, noen ansatte på Blaa, eller noen i Blaa-styret har invitert Godset-supporterne. Noe mer enn det kan ikke jeg stå til svars for. Kan være ok å sjekke opp rykter før man begynner å kritisere de som om det var fakta. At vi åpnet 2 timer før kamp den gangen har du tatt opp i denne tråden tidligere, og jeg svarte. Se quote under. Tilbakemeldingene jeg fikk den dagen lærte jeg av, og det var det som gjorde at vi åpnet allerede kl. 13.00 mandag 16. mai. Men jeg skjønner ikke helt hvordan det er relevant i denne sammenhengen. Veldig bra at du er positivt innstilt til nytt møte. Håper noen flere henger seg på, så kan vi finne en passende dato Kun 2 timer før er jo alt for dårlig. Blir ikke noe pubkultur av det... Da blir det grillparty istedet Har skjønt at jeg gjorde en feilvurdering der...my bad. Nå har jeg lært til neste gang.
  7. Onkel Graa Idag har vi ingått en endelig avtale om å overdra Graa til arenaeierne som kommer til å fortsette drive pub der. Altså...det blir fortsatt servert øl der, men ikke i vår regi. Jeg antar at det er dit mesteparten av bortesupporterne drar, uavhengig av om de er invitert eller ikke. Siden det ble så stor diskusjon om hvorvidt bortesupporterne skal komme til Onkel Blaa eller ikke, så vil jeg først av alt spesifisere at det har aldri vært snakk om at de skal inviteres til Onkel Blaa. Skjønner at jeg skulle presisert dette i mitt første innlegg. Tanken min er at risikoen for at flere av de kommer til Bekkestua er mye større enn før, og da håper jeg at dere klarer å leke pent sammen. Hvis ikke blir både jeg og dørvaktene veldig grinete med påfølgende konsekvenser. Hvis bortesupportere kommer til Onkel Blaa etter kamp, så kan vi dessverre ikke nekte de inngang på grunnlag av at de holder med feil lag, da det vil gå under rasisme. Det vi eventuelt kan gjøre er å bruke kleskode til å hindre bruk av supporterutstyr når de er her. Jeg er veldig interessert i at vi følger opp møtet vi hadde før sesongstart både for å se på hvordan vi synes ting har fungert så langt, og hvordan vi skal samarbeide fremover. Er det flere som er interessert i det?
  8. "Graa" finnes ikke mer... Fra nå av finnes det kun ett Onkel Blaa, og det ligger på Bekkestua! Nå som "Graa" er borte satser vi mer enn noen gang før på å få tilbake den gode stemningen som var i gamle dager på Blaa. Det betyr at hjemme- og bortesupportere må leke pent sammen før og etter kamp.
  9. VI HOLDER IKKE ÅPENT PÅ ONKAL BLAA TELENOR ARENA I DAG. VI SAMLES ALLE SAMMEN PÅ BEKKESTUA OG LAGER STEMNING!
  10. VI HOLDER IKKE ÅPENT PÅ ONKEL BLAA TELENOR ARENA I DAG! VI SAMLES PÅ BEKKESTUA OG LAGER STEMNING!
  11. Lørdag 14. mai 13.45 Blackburn - Man. United (1) 13.45 Blackpool - Bolton (småskjermer uten lyd) 13.45 Sunderland - Wolves (småskjermer uten lyd) 16.00 Man. City - Stoke (1) Søndag 15. mai 14.30 Chelsea - Newcastle (1) 17.00 Liverpool - Spurs (1) 17.00 Arsenal - Aston Villa (2) 17.00 Wigan West Ham (småskjermer uten lyd) 20.45 Napoli - Inter (1) Mandag 16. mai BLAA DAG! Stabæk-musikk og ralling på Bekkestua fra kl. 13.00 til langt ut på natt 17.45 Stabæk - Sogndal på alle skjermer! På Telenor Arena varmer vi opp til kampen fra kl. 16.00 Norges nasjonaldag 17. mai Vi holder åpent kl 13.00 - 22.00 Til og med denne dagen er det fotball for de som ønker det. 19.45 Man. City - Stoke Torsdag 19. mai BLAA DAG 18.00 Odd Grenland - Stabæk Med tillatelse fra NFF bruker vi Sumo til å vise kampen
  12. Resterende av uken: Onsdag 4. mai 20.45 Man. United - Schalke (alle skjermer) Torsdag 5. mai 21.00 Villarreal - Porto (1) 21.00 Braga - Benfica (2) Lørdag 7. mai 16.00 Vålerenga - Brann (1) 16.00 Everton - Man. City (2) 16.00 Newcastle - Birmingham (småskjermer uten lyd) 18.30 Spurs - Blackpool (1) Søndag 8. mai BLAA DAG!! Denne dagen er Stabæk i fokus. Stabæk-musikk, supporterpriser, pizza, synging og ralling! 15.00 Stoke - Arsenal (2) 17.10 Man. United - Chelsea (Antall Stabæk-supportere avgjører hvilke skjermer og evt lyd) 17.45 Haugesund - STABÆK (1 og 2)
  13. CHAMPIONS LEAGUE!! I kveld 20.45 avgjøres det om det er Man. United eller Schalke som skal møte Barcelona i finalen. Onkel Blaa viser kampen på to storskjermer og flere småskjermer. Her blir det stemning med fotball, pizza og øl. :0)
  14. Norges Fotball Forbund har gitt meg tillatelse til å bruke Sumo for å vise alle Stabæk-kamper som ikke blir vist på TV! Så på søndag kan de som ikke har muligheten å dra til Haugesund sitte på puben og drikke pils, spise pizza og se favorittlaget sitt på storskjerm.
  15. Kun 2 timer før er jo alt for dårlig. Blir ikke noe pubkultur av det... Da blir det grillparty istedet Har skjønt at jeg gjorde en feilvurdering der...my bad. Nå har jeg lært til neste gang. Vi hjalp dere hvertfall med omsetninga etterpå, ifølge kontoutskriften min... HERLIG!! Sånt liker jeg å høre...selv om jeg skjønner at kontoen din ikke setter like stor pris på det
×
×
  • Opprett ny...