Jump to content

zai

Bruker
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

zai last won the day on September 6 2011

zai had the most liked content!

Reputation

14

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  SFK-stabæk
 1. Strålende Alz! Bør komme som blogg på Stabæk.no Berører kropp og sjel on what its all about!! Respect!
 2. zai

  CL

  Update Frankfurt Duisburg har overtatt ledelsen i Bundesliga foran Frankfurt og Potsdam på bedre målforskjell, alle med full pot 15 poeng på 5 kamper. Frankfurt leverte en svak prestasjon med 2-0 (0-0) mot bunnlaget SC 07 Bad Neunarth i hjemmekampen i helgen som gikk live på www.dfbtv.de Den jevnspilte kampen kan sees der både i full lengde og highlights. Frankfurt stilte med et noe annet lag enn i bortekampen mot Stabæk hvor 3 forsvarspillere, bla. Nadine Angerer (kaptein) og Ally Krieger måtte slite benken. De får straffe som Smisek setter etter 71 minutter og Saki (jpn) scorer på en corner etter 87 minutter. Innbytter Landström brenner en straffe i 88 minutt etter at hun selv blir felt og Bajramaj setter et frispark i tverrligger i første omgang. Ledelse og trenere er misfornød med kampen og har alle fokus mot CL returoppgjøret mot stabæk. Det er å merke seg at forsvaret deres gjør flere grove feil og kommuniserer tydeligvis dårlig når de blir satt underpress slik de også gjorde på Nadderud. I denne kampen var de tidvis heldige som slapp baklengsmål. Så Stabæk kan nok bryte nok en barriere og scoret det (de) første målene på dem hjemme om første ledd varierer presshøyden i perioder mot deres bakre firer som ikke oser av trygghet og fremdeles ikke er samspilt slik vi så særlig i 2 omgang på Nadderud..... Og da kan det bli veldig tungt for Tyskerne...Og veldig morsomt for SFK... Go CHIXA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Tips : Frankfurt - SFK 1-2 Aggregate 1-3 NEXT PLEASE!!!!!
 3. zai

  CL

  Update Frankfurt Frankfurt leder fremdeles Bundesliga etter 2-0 (0-0) mot Hamburger SV i helgen. Frankfurt hadde flest muligheter mot et Hamburg som la seg lavt og satset på kontringer. Bajramaj scoret begge etter 59 og 88 minutter. Så SFK blir nok de første til å score mål på dem denne sesongen, selvom det var rimelig tannløst i LSK-hallen i helgen. Men etter en slik generalprøve kan det jo ikke gå annet enn strålende i premieren i CL på Festung Nadderud i morgen. Ellers kan jeg sterk anbefale alle interresert i kvinnefotball til å ta en titt på kampen Wolfsburg -Turbine Potsdam som gikk live på http://www.dfbtv.de/ i helgen. Om man ønsker en oppvarmingskamp før morgendagen så bør man se hele kampen da serlig første omgang er meget bra, eller om man ønsker en teaser er highlights bra nok. Begge disse lagene er på nivå med Frankfurt. Det er klar forskjell mellom dette og Arna - Røa og LSK - SFK som gikk på tv her hjemme i helgen. Nadderud imorgen i jakten på "The Holy Grail" !!!
 4. zai

  CL

  UPDATE FRANKFURT 2 runde tysk cupkamp igår mot Vfl Kommern fra 3 nivå vinnes med 6-0 (4-0) med et relativt toppet lag! Kerstin Garefrekes scorer 3 mål og Ana Crnogorcevic 2 mål. Deres A-landslags debutant Svenja Huth scorer det siste. Bajranaj blir byttet ut etter 69 minutter. Aufstellung 1. FFC Frankfurt Desirée Schumann – Alexandra Krieger, Saskia Bartusiak (46. Sandra Smisek), Gina Lewandowski, Sara Thunebro – Kerstin Garefrekes, Jasmin Herbert, Melanie Behringer (46. Meike Weber), Svenja Huth – Fatmire Bajramaj (69. Jessica Landström) – Ana-Maria Crnogorcevic. Schiedsrichter: Wozniak (Herne) – Zuschauer: 1.050 – Tore: 0:1 Crnogorcevic (1.), 0:2 Garefrekes (10.), 0:3 Garefrekes (37.), 0:4 Huth (44.), 0:5 Crnogorcevic (88.), 0:6 Garefrekes (89.).
 5. zai

  CL

  Veldig bra!! Skal informere Frankfurts fans om dette og vaffelsalg slik at de kan begynne og grue seg til kampen i Frankfurt. På deres forum er det også flere som ønsker å ta mopeden til Norge og ønsker medpassager med egen hjelm for å dele på drivstoff utgiftene..... samt mye klaging på billett prisene til hjemmekampen deres.....kommer nok endel tyskere til Norge også.... tap og tap med samme sinn blir ikke lett for dem.... Done: Hallo 1. FFC Frankfurt fans und Dr. Faust. Wir frûhen uns sehr das Eurosport das heimatspiel in Norwegen Stabæk - 1. FFC Frankfurt zeigen wird. Wir hoffen auch das viele Fans nach Norwegen kommt um das spiel dort zu sehen und unsere Waffel pressen zu probieren! Unser Fanclub Stabæk Support (SS) wunscht euch alle herzlich wilkommen und hoffen das Norwegen euch gefält auch wenn das spiel eine traurige rückreise bringen können..... Wir sehen uns sicherlich auch am Stadion in Frankfurt! Hals und beinbruch...... und gute spiele!! Er dette ordentlig tysk? Etter 4 år i tyskland og jobb for tyske firmaer i Norden i 30 år forstår i alle fall tyskerne hva som er skrevet, men det er ikke hochdeutch og om du er tysklærer finner du sikkert masse grammatikk, stavefeil etc. I Ruhr gebiet duger det meget bra både på bierstuber og messer..... Ellers ble Dzsenifer Marozsán Frankfurts tyske landslagsspiss operert for menisk igår og er ventet tilbake i trening om ca 4 uker om alt går vel, så hun er neppe med i noen av kampene mot oss. Saki frankfurts Japanske back som er på OL kvalik Asia i China har spilt alle tre kamprne Japan har spilt til nå og vunnet mot Thailand, Syd Korea og Australia. De leder kvaliken og spiller gruppefinale mot Nord korea idag. Den 11sept spiller de siste kamp mot China. To av disse tre lagene går til OL Hun er tilbake i landslags pausen og skal være klar til bortekamp mot Hamburger SV 25 sept. Det er tydelig å se på lagoppstillingene og byttene i kampene de har spilt at et evt problem ligger der da det er utbytting i alle kampene uten at de har blitt satt under ordentlig press annet enn en halv time i første kamp.... kan bli morsomt dette!!
 6. zai

  CL

  Veldig bra!! Skal informere Frankfurts fans om dette og vaffelsalg slik at de kan begynne og grue seg til kampen i Frankfurt. På deres forum er det også flere som ønsker å ta mopeden til Norge og ønsker medpassager med egen hjelm for å dele på drivstoff utgiftene..... samt mye klaging på billett prisene til hjemmekampen deres.....kommer nok endel tyskere til Norge også.... tap og tap med samme sinn blir ikke lett for dem.... Done: Hallo 1. FFC Frankfurt fans und Dr. Faust. Wir frûhen uns sehr das Eurosport das heimatspiel in Norwegen Stabæk - 1. FFC Frankfurt zeigen wird. Wir hoffen auch das viele Fans nach Norwegen kommt um das spiel dort zu sehen und unsere Waffel pressen zu probieren! Unser Fanclub Stabæk Support (SS) wunscht euch alle herzlich wilkommen und hoffen das Norwegen euch gefält auch wenn das spiel eine traurige rückreise bringen können..... Wir sehen uns sicherlich auch am Stadion in Frankfurt! Hals und beinbruch...... und gute spiele!!
 7. zai

  CL

  Veldig bra!! Skal informere Frankfurts fans om dette og vaffelsalg slik at de kan begynne og grue seg til kampen i Frankfurt. På deres forum er det også flere som ønsker å ta mopeden til Norge og ønsker medpassager med egen hjelm for å dele på drivstoff utgiftene..... samt mye klaging på billett prisene til hjemmekampen deres.....kommer nok endel tyskere til Norge også.... tap og tap med samme sinn blir ikke lett for dem....
 8. zai

  CL

  For å ta det siste først : ingen vits å tro på så høye sifre. Kommer det tusen skal vi være kjempefornøyde. WCL-sekstendedelsfinale er det ikke spesielt mye swung over, annet enn hos folk som hadde kommet uansett. Angående tribunedominans : noen tusen tyste tyskere skal vi da klare å overdøve. Har du noen info om supprterklubben rundt ffc frankfurt? http://www.fanclub-f...t.de/index.html er link til fanclub og de har også ett forum som oss på http://forum.ffcfran...in/yabb/YaBB.pl med 1888 medlemmer. Udo Stalp virker å være en talsperson for fans og lignende. hans nick på forumet er Dr. Faust........ eller på 00496924248740 han er også frankfurts kontakt til andre klubber, skriver kamprapporter og er speaker på stadion, mye likt med Richard J. men Udo har valgt en noe annen hår og skjegg frisyre enn rich...... Jeg mener frankfurt hadde 7500 tilskuere på sin siste kamp hjemme forrige sesong hvor de vant 8-2 På forumet deres finnes mye info, men meste på tysk..... Går man for 1000 så kommer det 600 tilskuere..... går man for 2500+++ så er det mulig å skape litt blest og mediainnterresse.... Vi skal faktisk møte et av verdens beste klubblag i to kamper i CL.... men om vi ikke markedsfører kampen gir hårete mål klissent resultat!!. Og jeg tror vi kan slå dem om vi tør å tro på det og gjør taktiske grep som nøytraliserer Garefrekes og Bajramaj, og tør å angripe dem med fart og presisjon. Når vi gjør det så er SFK ett av verdens beste lag.... Alltid uansett La oss bevise det, både på banen og tribunen!!
 9. zai

  CL

  Amatører er de nok ikke, tror nok til og med at deres kjøpekraft etter skatt langt overgår hva våre jenter har og heldigvis for dem er kvinnefotball populært i Tyskland med mye tilskuere, noe våre jenter absolutt også fortjener..... Blir nok ikke lett for SS å dominere en bortekamp som her hjemme , men blir veldig spennende å se hvor mange som kommer totalt både på Nadderud og i Frankfurt. TØR VI TIPPE 2500 HJEMME OG 8000 BORTE....... ER JO FAKTISK CL FOLKENS!!!!!!! Markedsføring?.... når legges billettene ut?........priser?......pauseunderholdning?......Fanshop?......Hvordan kommer jeg til Nadderud?....blir det endelig vaffelsalg? ........ .....Tyskspråklige guider fra SS?.....
 10. zai

  CL

  UPDATE II FRANKFURT I CL Frankfurt overtok ledelsen i Bundesliga med 3-0 seier hjemme mot Jena. De leder med 1 mål mere scoret enn Potsdam (10-0 mot 9-0). Jena møtte rett før kampstart etter busshavari på autobanen og kampen ble spilt i 32 graders varme med 2000 tilskuere. Det står 0-0 til pause i en omgang hvor Frankfurts Trener er meget misfornøyd med spillet og mye slurv offensivt, bla bommer Bajramaj på åpent mål fra 4 meter og det nærmeste de kommer er et langskudd fra Behringer i tverrligger. Skjerp dere!!! melding fra trener i pausen gjør at de kommer ut og spiller en god 2 omgang i varmen. Bajramaj setter sin andre for sesongen etter 51 minutter og Ana-Maria Crnogorcevic (Sveitsisk Landslagsspiss) setter 2-0 etter 57 minutter begge mål etter framspill og innlegg fra Kerstin Garefrekes som selv avslutter til 3-0 etter 70 minuter etter et strålende solo raid. Med 2 assists og 1 mål blir hun også kåret til BB. Frankfurt vinner skuddstatistikken 17-0 og vinner fortjent selv om effektiviteten bekymrer treneren. Lagoppstilling Nadine Angerer – „Ally“ Krieger, Saskia Bartusiak, Meike Weber (73. Gina Lewandowski), Ria Percival (73. Sara Thunebro) – Kerstin Garefrekes, Sandra Smisek (82. Jasmin Herbert), Melanie Behringer, Svenja Huth – Lira Bajramaj – Ana-Maria Crnogorcevic. Ellers Stabæks Kapitänin Katrine Pedersen er heading for en artikkel om hjemmekampen i CL hvor det bekreftes at billett prisene blir som ved siste kamp i 2008 med 15€ for sitteplass og 7€ for ståplasser. Disse legges ut for salg i midten av september. Frankfurt har fått med 6 spillere til første samling av landslaget etter VM og EM kvalik kamp mot sveits 17 septemper. TROPP: Tor [1] Nadine Angerer, 10.11.1978, 1. FFC Frankfurt 102 - [21] Kathrin Längert, 04.06.1987, FC Bayern München - - [12] Almuth Schult, 09.02.1991, SC 07 Bad Neuenahr - - Abwehr [3] Saskia Bartusiak, 09.09.1982, 1. FFC Frankfurt 45 - [15] Verena Faißt, 22.05.1989, VfL Wolfsburg 3 - [23] Josephine Henning, 08.09.1989, VfL Wolfsburg 2 - [24] Tabea Kemme, 14.12.1991, 1. FFC Turbine Potsdam - - [5] Annike Krahn, 01.07.1985, FCR 2001 Duisburg 70 4 [4] Babett Peter, 12.05.1988, 1. FFC Turbine Potsdam 55 1 [2] Bianca Schmidt, 23.01.1990, 1. FFC Turbine Potsdam 17 - Mittelfeld [19] Fatmire Bajramaj, 01.04.1988, 1. FFC Frankfurt 50 8 [7] Melanie Behringer, 18.11.1985, 1. FFC Frankfurt 68 17 [10] Linda Bresonik, 07.12.1983, FCR 2001 Duisburg 68 5 [20] Lena Goeßling, 08.03.1986, VfL Wolfsburg 25 - [18] Svenja Huth, 25.01.1991, 1. FFC Frankfurt - - [6] Simone Laudehr, 12.07.1986, FCR 2001 Duisburg 45 10 [11] Anja Mittag, 16.05.1985, 1. FFC Turbine Potsdam 67 10 Angriff [8] Inka Grings, 31.10.1978, FC Zürich 94 64 [17] Dzsenifer Marozsan, 18.04.1992, 1. FFC Frankfurt 2 - [16] Martina Müller, 18.04.1980, VfL Wolfsburg 93 30 [9] Alexandra Popp, 06.04.1991, FCR 2001 Duisburg 16 9
 11. zai

  CL

  UPDATE FRANKFURT I CL Frankfurt vinner 4-0 borte mot Leipzig som spiller meget defensivt og holder 0-0 til 38 minutter da midtstopper Bartusiak er oppe og scorer med heading på en corner fra Behringer. Frankfurt spiller ikke bra i første omgang med få avslutninger mot etablert forsvar og et Leipzig lag som kommer til få kontringer. Spillet blir bedre i 2 omgang der Krieger(US) på løp fra sin backposisjon slår et innlegg rett i mål etter 57 minutter og i det 60 minutt er Bartusiak igjen oppe og header en corner i mål, denne gangen fra Bajramaj. Siste mål til 4-0 kommer ved etter gode kombinasjoner i boksen som avsluttes av Behringer etter 77 minutter. Alt i alt en fortjent seier med to dødball mål ved midtstopper og et innlegg fra backen. Så forsvaret hadde lite å gjøre og tok i stedet ansvar og scoret 3 mål. Lagopstilling: 1. FFC Frankfurt: Angerer – Krieger (79. Herbert), Bartusiak, Weber, Thunebro (62. Percival) - Huth, Behringer, Smisek, Garefrekes - Landström (46. Crnogorcevic), Bajramaj. Ellers får Frankfurt også en cup kamp med seg før de drar til Norge, da de spiller borte mot regionslaget Vfl Kummern (norsk 2 divisjons nivå) i 2 runde i den Tyske cupen 11 september. som titelforsvarer stod de over 1 runde. Tyskland har ett noe annet divisjonsystem enn Norge. 1 Bundesliga (toppserien) med 12 lag og 2 Bundesliga Nord og Süd(1. Divisjon) begge med 12 lag. 2 lagrykker ned og vinner av nord og syd rykker opp (eller neste lag som ikke er 2 lag til et 1 bundesliga lag) Dette betyr at alle 2 lag spiller på nest høyeste nivå og er en fin utviklings arena. I Norge må de spille i høyest 2 divisjon og nivået her er som kjent ikke veldighøyt i alle kampene desverre. Burde endres for å gi flest mulig best mulig utviklingsarena i Norge også isteden for å kutte antall lag..... Frankfurt's back Saki er reist til Japan for å spille Olympiske kvalifikasjonskamper og mister de neste kampene. Tror de er tilbake før CL, men betyr jo at Kristy kan møte en døgnvill og ikke innspilt back...... Frankfurts og Tysklands rutinerte offensive midtbanespiller Kerstin Garefrekes (31) har trukket seg fra videre Landslagsspill. Hun har 130 landskamper med 43 mål. Frankfurt's mange tyske landslagsspillere (?) har sin første samling etter VM og oppbygging av et nytt lag bla annet med kamp mot Sveits 17 september.
 12. zai

  CL

  Heller datter, i så fall... Edit: ikke spesielt glad for å se at Bajramaj har kommet over fra Potsdam. Spiller jeg frykter. Er nok far til datteren og får endre "nickname" til bestefar tenker jeg.... Enig i at Bajramaj er en fryktelig god spiss, og er meget populær i Tyskland. Kommer opprinnelig fra Albania mener jeg, men har spilt på Tyskland i flere år og Ingrid, Torill, Trine og Katrine kjenner henne nok godt da hun har scoret flere mål mot Norge. Hun er idag kvinnefotballens ansikt utad i Tyskland og elsker oppmerksomheten ved dette som en sann Primadonna. Hennes overgang sammen med Keeper Desire Schumann fra Potsdam til Frankfurt i kjent " If you cant beat them, Buy them!" stil, er den dyreste hittil innen Tysk kvinnefotball. Hun må passes på, tett og hardt.... og samtidig må vi stoppe Garefrekes oppspill og løp.... og være fokusert og sterke på defensiv dødball. Klarer vi det er mye gjort! Føler det er mer usikkerhet og manglende samspill i deres forsvar som må bli bedre og dette tror ikke de får testet ut ordentlig før de kommer hit, da de normalt skal dominere i de neste kampene. Vi får se i disse kampene hvordan laget og Bajramaj spiller.... følg med på http://www.dfbtv.de/ som har mye bra stoff om kvinnefotball og live matcher...
 13. zai

  CL

  ANALYSE AV SFK MOT FRANKFURT I CL Laget er favoritter i årets Bundesliga, tett fulgt av Turbine Potsdam, Wolfsburg og Duisburg. Potensialet er absolutt der etter en meget sterk sesong som avsluttet i mai med en 2 plass i serien kun slått av Potsdam med ett poeng etter avgjørelse i siste serierunde. Vant den tyske cupen etter 2-1 i finalen mot Potsdam. De scorer mye og slipper inn lite mål 103-16 (+87) etter 19 seire og 3 tap i serien. De taper mot Wolfsburg, Turbine og Duisburg. Wolfsburg scorer 5, Turbine 3 og Duisburg 2 av de 16 målene de slipper inn. De hadde 6 spillere (7, en spiller skadet i oppkjøringen) i Tysklands VM tropp med to spillere på VM's All star team. De har en 1 Japansk VM vinner, 1 Amerikansk sølvvinner og 2 Svenske bronsevinnere på laget. 1 VM spiller fra New Zeeland spiller også der sammen med flere andre tyske landagslags spillere med mye erfaring. På årets kåring av beste spiller i Tyskland av 972 jornalister for magasinet Kicker har de seks spillere blant topp 9 og 11 blant topp 20. Blant annet årets klare vinner Lira Bajramaj med 233 stemmer, nr 2 Birgit Prinz med 88 stemmer og nr 4 Kim Kulig med 87 stemmer. Så på papiret i verdens beste Liga er de et meget godt lag Men ..... og det er et meget stort men som alt kan tale for at vi møter dem på riktig tidspunkt i CL og bør ha en god mulighet. De har stor respekt for SFK og våre spillere. Dette bekrefter både Potsdams trener Bernd Schröder og Frankfurt på sin hjemmeside. De følger flere av våre yngre spillere etter U19 VM og vet at det er mye erfaring og vinnerskaller blant de eldre i laget. Så de er nok forsiktige og mulig defensive på Nadderud. De åpnet serien i helgen som var med en på papiret sterk 3-0 seier mot et antatt bunnlag Essen-Schönebeck. Frankfurt ble i følge rapportene rundspilt første 30 minutter og var ikke med i kampen. Kun en meget god Nadine Angerer i mål avverget Essen ledelse på flere gode skudd og alene med keeper dueller. Så ble kampen stoppet i 13 minutter pga. lyn og tordenvær. Når kampen starter opp igjen får Frankfurt et noe heldig mål rett før pause og etter pause går de opp til 3-0 etter 53 minutter og kontrollerer inn seieren hvor Lira Bajramaj scorer sitt første mål i Frankfurt drakt etter overgangen fra Potsdam. Frankfurt spiller 3 kamper til før SFK på Nadderud og møter ingen av Topplagene, men kan få slite mot både mot ny opprykkede Leipzig borte som tapte kun 1-2 borte mot Duisburg i åpningskampen og Jena hjemme og HamburgSV borte før turen går til Norge. Jeg tror de kommer uten å ha fått bekreftet sin form riktig, forhåpentligvis tapt noen poeng og ikke fått samspilt et nytt lag....... SFK er i form og virker bedre og bedre..... Frankfurt har mål om serie, cup og CL gull.... SFK kan faktisk få nettopp det Frankfurt har mistet flere viktige spillere siden forrige sesong. Av forrige sesongs 103 seriemål scoret: Pohlers, Conny 25 mål med 6 assists på 22 kamper. Hun spiller nå i Wolfsburg. Prinz, Birgit 23 mål med 14 assistspå 18 kamper. Lagt opp etter VM fiaskoen Garefrekes, Kerstin 23 mål med 14 assists på 20 kamper. Har vært ute av form etter VM og kom inn som innbytter mot Essen. Hingst, Ariane 2 mål med 3 assists på 20 kamper har avsluttet i Frankfurt, ikke kjent hvor hun spiller og om hun også har lagt opp etter VM. Så spillere som har scoret 50 av målene forige sesong er borte!! Skader: Kim Kulig er kneskadet og går på krykker, stort spørsmål om hun blir spilleklar Marozsan, Dzsenifer er på vei tilbake etter skaden hun fikk rett før VM og vil neppe være 100 prosent matchfit på Nadderud. Sentrallinje: Angerer, Nadine, Meget god 1 mot 1, kan være svak lave skudd og feltarbeid. Bartusiak, Saskia midstopper, med Saki(jpn) og Thunebro(swe) på backene og ? Behringer, Melanie og Garefrekes, Kerstin sentral/offensivmidtbane med Krieger(USA), Huht, Kulig og/eller Smisek Bajramaj, Fatmire „Lira", Målfarlig og kreativ spiss, Primadonna, men kan bli sur... med Landstrôm(swe) og/eller Marozsán SFK verste fiende: -Høye skuldre og overtenning -For mye respekt..... taktikkvalg -Skader Men jeg har stor tro på at dette kan gå veien og at vi muligens skal være fornøyd med å trekke et av topplagene nå og ikke i kvart eller semifinalen..... Og på Nadderud med flere tusen ?? tilskuere er det vel ingen som slår oss.... Dere er iallefall gode nok! Stå på Jenter! Gleder meg som en unge til å se dere ta steget ut i Europa
 14. Hvorfor ikke invitere Martin Rønning fra Mjøndalen på prøvespill? Angriper/midtbane med extreme ferdigheter, stor fart, gode holdninger og målteft. De siste års kaptein og mestscorende spiller på U15 og U16 med nærmere 10 scoringer mot gode motstandere. Skal nå på prøvespill til Twente og Bundesligaklubben Freiburg. Han vil kunne passe perfekt i Stabæk om han får muligheten!!!!!
 15. I følge LSK kvinners hjemmeside er Dekkerhus og Enget "shoppet" av Stabæk. I så fall to strålende spillere, begge blant Norges største talenter!! Gratulerer til SFK!!
×
×
 • Create New...