Jump to content

Silverstone

Bruker
 • Posts

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Silverstone last won the day on March 16 2010

Silverstone had the most liked content!

Reputation

72

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. OK vær så snill ikke David Moyes. Han er ledig på markedet men tror ikke han holder helt mål.
 2. Ikke mange som har tippet hvor vi havner i 2015. Jeg prøver meg. Tror vi kan få et tøft år til dessverre. Er faktisk fortsatt litt sur over de siste kampene våres i 2014. Vi hadde mulighet til å passere Vålerenga og det hadde vært så utrolig digg. Tipper vi havner på 9 plass i 2015. Håper vi får opp noen nye unge spillere og ikke bare satser på leiesoldater som blir i 1 til 2 år. Er ikke helt happy med utviklingen internt i Stabæk. Blir litt for lett å hente inn spillere. Hører noen rykter at det er litt lite økonomisk støtte til Akademiet. Håper det er bare rykter og ikke stemmer i virkeligheten. Utrolig viktig å støtte opp rundt akademiet da det er her vi skal hente våres nye stjerner. Stabæk har jo sagt at de skal utvikle egne spillere til A-laget. Hva er status på dette?
 3. HeHe. Det kan jeg skjønne. Jeg synes han er en bra spiller som det er mye potensiale i men det ser ikke ut til at han vil lykkes i Brann.
 4. Var det slik at vi prøvde å få Huseklepp i stallen for noen år siden? Han spiller ikke veldig bra nå men tror han kunne blitt bra hos oss. Går vel veldig billige disse Brann spillerne nå?
 5. Du fikk rett. Ser ut til at Brann skal slite for å holde plassen. Bare synd at Start gikk forbi oss. Vi klarer oss og alle som sa at vi skulle rykke rett ned kan drite og dra Håper at vi kan beholde Bob enda et år da tror jeg at vi skal være bland de beste. Ha en strålende dag alle sammen.
 6. Vel det gikk litt tregere men jaggu har vi 7 plassen nå 3p til så stresser vi Vålerenga. Jihaaa. klarer vi 5 plass?
 7. Vel 1-1 var ikke det resultatet jeg hadde håpet på men fyttegris for et drittlag å spille mot. Kanskje årets mest kjedeligste kamp til nå. Uansett så banket vi inn 1 poeng. Nå er neste lag Start og her skal vi få 3 poeng.. B/G skal møte Rosenborg så da regner jeg med at vi hopper bukk over dem Viking møter Odd så da bør vi vel nære oss dem. Bare 2 poeng så tar vi 7 plassen.
 8. Uansett hvordan vi vrir og vender på det. Regner statistikk her og der. Gutta har levert over all forventning. Vi er det laget som spiller mest morsom fotball i hele tippeligaen. Helt greit at vi er litt rusten i bakerste rekker. Ja vi slipper inn masse mål men vi scorer da noen også Kall meg superoptimist men jeg kan ikke skjønne noe annet at vi skal klatre på tabellen nå. Vi spiller mot mange dårlige lag og de skal vi knuse. Første til helgen. Stakkars Tom Nordlie. De skal få merke hvordan det er å spille mot Norges mest angrepsvillige fotball lag. Ha en strålende dag.
 9. Stabæk - Sandnes Ulf = 29 poeng så håper jeg at Viking taper mot Rosenborg slik at dem da har 32 poeng. Nærmer oss veldig fort. Bodø/Glimt - Vålerenga, her taper Vålerenga så de står med 33 poeng. Jøss nå nærmer vi oss 5 plassen. Det er da ikke galt for laget som er dømt nord og ned.
 10. Hei. Dere ser jo helt feil vei. Vi knuser Strømsgodset på lørdag. Sarpsborg taper mot Rosenborg. Hmm vel det er ikke lett å tape mot Rosenborg . Da er vi raskt på 8 plass. Så kan vi jo håpe at Viking taper mot Sandens Ulf slik at vi nærmer oss 7 plass. Tror vi kommer til å havne på 5-6 plass. Ut fra spillet vi har nå om dagen så tror jeg det er mange som skal slite med å slå oss. Odd kampen var en liten bom men ikke mer en det.
 11. Vi står godt mot Molde. Jeg har veldig stor tro på at vi kommer til finalen. Vi har en merkelig tendens til å slå de beste lagene men slite mot de som er antatt dårligere en oss. Dette klarer vi.
 12. Men stor suksess i Cupen og stram linje når det gjelder økonomien ellers hvordan går det? Vi står fortsatt i rød sone men er vi kommet så langt nå at når neste evaluering kommer fra pampene(NFF) så er vi i grønn sone?
 13. 14 dager til så er alt over tenker jeg PS!: Både de tiltalte og påtalemyndigheten har to ukers ankefrist. Om dommen ankes, er det lagmannsretten som skal vurdere anken.
 14. Dette var bra Sangen ligger på mobilen alt. Bra jobbet. !!!! Det er gøy når det kommer nye låter.
×
×
 • Create New...