Gå til innhold

Silverstone

Bruker
  • Innholdsteller

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Silverstone

  1. OK vær så snill ikke David Moyes. Han er ledig på markedet men tror ikke han holder helt mål.
  2. Ikke mange som har tippet hvor vi havner i 2015. Jeg prøver meg. Tror vi kan få et tøft år til dessverre. Er faktisk fortsatt litt sur over de siste kampene våres i 2014. Vi hadde mulighet til å passere Vålerenga og det hadde vært så utrolig digg. Tipper vi havner på 9 plass i 2015. Håper vi får opp noen nye unge spillere og ikke bare satser på leiesoldater som blir i 1 til 2 år. Er ikke helt happy med utviklingen internt i Stabæk. Blir litt for lett å hente inn spillere. Hører noen rykter at det er litt lite økonomisk støtte til Akademiet. Håper det er bare rykter og ikke stemmer i virkeligheten. Utrolig viktig å støtte opp rundt akademiet da det er her vi skal hente våres nye stjerner. Stabæk har jo sagt at de skal utvikle egne spillere til A-laget. Hva er status på dette?
  3. HeHe. Det kan jeg skjønne. Jeg synes han er en bra spiller som det er mye potensiale i men det ser ikke ut til at han vil lykkes i Brann.
  4. Var det slik at vi prøvde å få Huseklepp i stallen for noen år siden? Han spiller ikke veldig bra nå men tror han kunne blitt bra hos oss. Går vel veldig billige disse Brann spillerne nå?
  5. Bob har en vinnerskalle. Det han har gjort med laget mentalt er utrolig viktig. Uten Bob som trener i år så tror jeg faktisk at vi hadde rykket ned i år. Han tiltrekker seg spillere og klarer å motivere alle til å gi alt. Det å få en så berømt trener til lille Stabæk er bare utrolig. Det varmer at han ville ta turen til oss.
  6. Du fikk rett. Ser ut til at Brann skal slite for å holde plassen. Bare synd at Start gikk forbi oss. Vi klarer oss og alle som sa at vi skulle rykke rett ned kan drite og dra Håper at vi kan beholde Bob enda et år da tror jeg at vi skal være bland de beste. Ha en strålende dag alle sammen.
  7. Vel det gikk litt tregere men jaggu har vi 7 plassen nå 3p til så stresser vi Vålerenga. Jihaaa. klarer vi 5 plass?
  8. Vel 1-1 var ikke det resultatet jeg hadde håpet på men fyttegris for et drittlag å spille mot. Kanskje årets mest kjedeligste kamp til nå. Uansett så banket vi inn 1 poeng. Nå er neste lag Start og her skal vi få 3 poeng.. B/G skal møte Rosenborg så da regner jeg med at vi hopper bukk over dem Viking møter Odd så da bør vi vel nære oss dem. Bare 2 poeng så tar vi 7 plassen.
  9. Uansett hvordan vi vrir og vender på det. Regner statistikk her og der. Gutta har levert over all forventning. Vi er det laget som spiller mest morsom fotball i hele tippeligaen. Helt greit at vi er litt rusten i bakerste rekker. Ja vi slipper inn masse mål men vi scorer da noen også Kall meg superoptimist men jeg kan ikke skjønne noe annet at vi skal klatre på tabellen nå. Vi spiller mot mange dårlige lag og de skal vi knuse. Første til helgen. Stakkars Tom Nordlie. De skal få merke hvordan det er å spille mot Norges mest angrepsvillige fotball lag. Ha en strålende dag.
  10. Stabæk - Sandnes Ulf = 29 poeng så håper jeg at Viking taper mot Rosenborg slik at dem da har 32 poeng. Nærmer oss veldig fort. Bodø/Glimt - Vålerenga, her taper Vålerenga så de står med 33 poeng. Jøss nå nærmer vi oss 5 plassen. Det er da ikke galt for laget som er dømt nord og ned.
  11. Hei. Dere ser jo helt feil vei. Vi knuser Strømsgodset på lørdag. Sarpsborg taper mot Rosenborg. Hmm vel det er ikke lett å tape mot Rosenborg . Da er vi raskt på 8 plass. Så kan vi jo håpe at Viking taper mot Sandens Ulf slik at vi nærmer oss 7 plass. Tror vi kommer til å havne på 5-6 plass. Ut fra spillet vi har nå om dagen så tror jeg det er mange som skal slite med å slå oss. Odd kampen var en liten bom men ikke mer en det.
  12. Vi står godt mot Molde. Jeg har veldig stor tro på at vi kommer til finalen. Vi har en merkelig tendens til å slå de beste lagene men slite mot de som er antatt dårligere en oss. Dette klarer vi.
  13. Men stor suksess i Cupen og stram linje når det gjelder økonomien ellers hvordan går det? Vi står fortsatt i rød sone men er vi kommet så langt nå at når neste evaluering kommer fra pampene(NFF) så er vi i grønn sone?
  14. 14 dager til så er alt over tenker jeg PS!: Både de tiltalte og påtalemyndigheten har to ukers ankefrist. Om dommen ankes, er det lagmannsretten som skal vurdere anken.
  15. Dette var bra Sangen ligger på mobilen alt. Bra jobbet. !!!! Det er gøy når det kommer nye låter.
  16. Ufattelig trist. Hvil i fred, Tor Marius.
  17. Lite sidespørsmål. Hvor er Herman Stengel blitt av? Han gjorde da ikke noe dårlig jobb i fjor?
  18. Det er det jeg har sittet å sett også. Blitt mer og mer irritert, Vi klarer 1-2 passninger så roter vi den bort. Dette er ikke bra nok. Krysser fingrene for at det ikke blir mer mål mot oss før pausen så fikser vi dette i neste omgang.
  19. Vi gjør det ikke ute på banen så greit at vi synes noen steder
  20. Jeg er med med 5-10K Skulle bare mangle. Det er jo så mye spennende ting som skjer i klubben nå. http://fotball.aften...ticle206455.ece http://www.vg.no/spo...?artid=10089243 Tror dette med arenaen ordner seg. Høres jeg veldig possitiv ut nå? JA det er jeg. Jeg har sett hvordan gutta har spilt de to siste hjemmekampene, De spiller med hjerte og da bør vi gi med hjerte
  21. Asker og Bærum Budstikke. Er det bare jeg som reagerer på måten Asker og Bærum Budstikke holder på? Jeg begynner å bli dritt lei av å slå opp den avisen etter at vi har spilt en prakt kamp og finner 2 sider med Asker fotball og 1 side med Stabæk fotball. Dette har skjedd flere ganger. Det virker som det er viktigere å skrive om Asker fotballklubb og Bærum Fotballklubb en det er å skrive om Stabæk. Kansje jeg som bare er litt hårsår når det gjelder å skrive om det som er viktig . Noen andre som har reagert på dette eller er det bare jeg som overreagerer litt?
  22. Dette så bra ut. Spiller vi sånn så tror jeg vi kan klare oss bra i år Det var sånn at de kom på 3 plass i allsvenskan i fjor? Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til vi starter serien.
  23. Jeg vil ha kamper på fredag og lørdag. Tror det kunne fått opp tilskuertallet. Samt salg av øl på kampene Vi er tilskuere og må få lov til å kose oss litt på kampene.
  24. Sandefjord - Hønefoss 0-1 Start - Haugesund 2-0 Brann - Odd Grenland 1-2 Strømsgodset - Lillestrøm 1-2 Viking - Kongsvinger 2-0 Rosenborg - Aalesund 1-2 Molde - Stabæk 1-2 Vålerenga - Tromsø 3-1
×
×
  • Opprett ny...