Jump to content

Blueda

Bruker
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blueda last won the day on May 20 2014

Blueda had the most liked content!

Reputation

132

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Måtte bare, etter denne kampen regne litt. (Jeg er som en del andre kritisk til Saggi og hans dømming av oss over tid) Data fra han da begynte dømme ES (har ikke tatt med dømming fra vår tid i OBOS): (Kilder: NIFS, Nettavisen og Transfermarkt) Dvs, rent statistisk sett taper vi nesten 10% fler av kampene som Saggi dømmer oss, enn hvis vi har en hvilken som helst annen dommer. (Så skal man på ingen måte se seg blind på statistikk, men uansett artig) Her er statistikken basert på hjemme og bortekamper, i samme periode: Forøvrig har vi blitt tildelt 0,05 straffer per kamp av Saggi. Han snitter på 0,16~ på alle kamper han har dømt i Eliteserien (per lag) På røde kort ligger vi nå helt opp på 0,23 per kamp av Saggi, hans snitt dømt per lag i Eliteserien ligger på 0,07~ per kamp. Tilfeldigheter kan vi jo håpe at det er, men fortsatt spennende... :)
 2. https://no.wikipedia.org/wiki/Abdul-Basit_Agouda Han her er vel uten kontrakt, i Godset, lovende spiss som spilte i Skeid før. Ca gratis.
 3. Neppe. Skal dømme i fordel det offensive laget. De var på linje. Armen til Nimely var i offside. LSK var griseheldige
 4. Skikkelig ræva avslutning også. Kjipt
 5. Skape lite??? I forhold til hvor mye balleinhav vi har - skaper vi få veldig store sjanser. Ingen andre eliteserie-lag hadde i nærheten av like mange skudd som oss i dag. At presisjonen på skuddene ikke er bra nok, f.eks Nimely sin 2 meter over mål fra 3 meter, betyr ikke at vi ikke skaper utrolig mye. Vi kunne vunnet to-sifret i denne kampen med bedre presisjon i avslutningsfasen.
 6. Vi har 28 skudd totalt. Hvis du mener det ikke er å skape noe så lurer jeg virkelig på hvor mange skudd vi må ha før det kvalifiserer for deg. At vi derimot har dårlig presisjon er en annen sak.
 7. Hvorfor kunne vi ikke hatt sånne avslutninger i ordinær tid? Tåpelig spille ekstraomganger når vi dominerer så til de grader.
 8. Har vi noen gang beleiret en 16 meter mer uten å klare score? Jinxa den
 9. Hussein er en skikkelig ekkel spiller. Patetisk fyr. Syns vi gjorde en grei andre omgang, synd vi ikke satte noen av de store sjansene.
 10. Lite konsekvent dømming. Hussein skulle hatt gult, det samme skulle Sarr (se situasjonen der Kassi fikk gult) - spesielt irriterende om Brochmann blir skadet.
 11. Molde er flinke til å bruke rommet mellom midtbanen vår og forsvaret. Sander Svendsen spesielt, må finne på noe for å stoppe det i andre omgang. Ganske vanskelig for oss å skape noe særlig når de ligger såpass kompakt. At dommeren også er ræva hjelper lite på humøret. Har dog troen på at vi kan få til noe i andre omgang :-)
×
×
 • Create New...