Jump to content

Blueda

Bruker
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Blueda last won the day on May 20 2014

Blueda had the most liked content!

Reputation

119

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk
 1. https://no.wikipedia.org/wiki/Abdul-Basit_Agouda Han her er vel uten kontrakt, i Godset, lovende spiss som spilte i Skeid før. Ca gratis.
 2. Neppe. Skal dømme i fordel det offensive laget. De var på linje. Armen til Nimely var i offside. LSK var griseheldige
 3. Skikkelig ræva avslutning også. Kjipt
 4. Skape lite??? I forhold til hvor mye balleinhav vi har - skaper vi få veldig store sjanser. Ingen andre eliteserie-lag hadde i nærheten av like mange skudd som oss i dag. At presisjonen på skuddene ikke er bra nok, f.eks Nimely sin 2 meter over mål fra 3 meter, betyr ikke at vi ikke skaper utrolig mye. Vi kunne vunnet to-sifret i denne kampen med bedre presisjon i avslutningsfasen.
 5. Vi har 28 skudd totalt. Hvis du mener det ikke er å skape noe så lurer jeg virkelig på hvor mange skudd vi må ha før det kvalifiserer for deg. At vi derimot har dårlig presisjon er en annen sak.
 6. Hvorfor kunne vi ikke hatt sånne avslutninger i ordinær tid? Tåpelig spille ekstraomganger når vi dominerer så til de grader.
 7. Har vi noen gang beleiret en 16 meter mer uten å klare score? Jinxa den
 8. Hussein er en skikkelig ekkel spiller. Patetisk fyr. Syns vi gjorde en grei andre omgang, synd vi ikke satte noen av de store sjansene.
 9. Lite konsekvent dømming. Hussein skulle hatt gult, det samme skulle Sarr (se situasjonen der Kassi fikk gult) - spesielt irriterende om Brochmann blir skadet.
 10. Molde er flinke til å bruke rommet mellom midtbanen vår og forsvaret. Sander Svendsen spesielt, må finne på noe for å stoppe det i andre omgang. Ganske vanskelig for oss å skape noe særlig når de ligger såpass kompakt. At dommeren også er ræva hjelper lite på humøret. Har dog troen på at vi kan få til noe i andre omgang :-)
 11. Noget komisk å se Hansen få skryt for en bra takling mot LSK(strake ben med knottene opp) mens ved tilsvarende situasjon på Ullevål fikk Sayouba kort og straffe i mot...
 12. Enig. Han er i feil blaafarge
×
×
 • Create New...