Gå til innhold

Blueda

Bruker
  • Innholdsteller

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Blueda

  1. Måtte bare, etter denne kampen regne litt. (Jeg er som en del andre kritisk til Saggi og hans dømming av oss over tid) Data fra han da begynte dømme ES (har ikke tatt med dømming fra vår tid i OBOS): (Kilder: NIFS, Nettavisen og Transfermarkt) Dvs, rent statistisk sett taper vi nesten 10% fler av kampene som Saggi dømmer oss, enn hvis vi har en hvilken som helst annen dommer. (Så skal man på ingen måte se seg blind på statistikk, men uansett artig) Her er statistikken basert på hjemme og bortekamper, i samme periode: Forøvrig har vi blitt tildelt 0,05 straffer per kamp av Saggi. Han snitter på 0,16~ på alle kamper han har dømt i Eliteserien (per lag) På røde kort ligger vi nå helt opp på 0,23 per kamp av Saggi, hans snitt dømt per lag i Eliteserien ligger på 0,07~ per kamp. Tilfeldigheter kan vi jo håpe at det er, men fortsatt spennende... :)
  2. https://no.wikipedia.org/wiki/Abdul-Basit_Agouda Han her er vel uten kontrakt, i Godset, lovende spiss som spilte i Skeid før. Ca gratis.
  3. Neppe. Skal dømme i fordel det offensive laget. De var på linje. Armen til Nimely var i offside. LSK var griseheldige
  4. Skikkelig ræva avslutning også. Kjipt
  5. Skape lite??? I forhold til hvor mye balleinhav vi har - skaper vi få veldig store sjanser. Ingen andre eliteserie-lag hadde i nærheten av like mange skudd som oss i dag. At presisjonen på skuddene ikke er bra nok, f.eks Nimely sin 2 meter over mål fra 3 meter, betyr ikke at vi ikke skaper utrolig mye. Vi kunne vunnet to-sifret i denne kampen med bedre presisjon i avslutningsfasen.
  6. Vi har 28 skudd totalt. Hvis du mener det ikke er å skape noe så lurer jeg virkelig på hvor mange skudd vi må ha før det kvalifiserer for deg. At vi derimot har dårlig presisjon er en annen sak.
  7. Hvorfor kunne vi ikke hatt sånne avslutninger i ordinær tid? Tåpelig spille ekstraomganger når vi dominerer så til de grader.
  8. Har vi noen gang beleiret en 16 meter mer uten å klare score? Jinxa den
  9. Hussein er en skikkelig ekkel spiller. Patetisk fyr. Syns vi gjorde en grei andre omgang, synd vi ikke satte noen av de store sjansene.
  10. Lite konsekvent dømming. Hussein skulle hatt gult, det samme skulle Sarr (se situasjonen der Kassi fikk gult) - spesielt irriterende om Brochmann blir skadet.
  11. Molde er flinke til å bruke rommet mellom midtbanen vår og forsvaret. Sander Svendsen spesielt, må finne på noe for å stoppe det i andre omgang. Ganske vanskelig for oss å skape noe særlig når de ligger såpass kompakt. At dommeren også er ræva hjelper lite på humøret. Har dog troen på at vi kan få til noe i andre omgang :-)
  12. Noget komisk å se Hansen få skryt for en bra takling mot LSK(strake ben med knottene opp) mens ved tilsvarende situasjon på Ullevål fikk Sayouba kort og straffe i mot...
  13. Enig. Han er i feil blaafarge
  14. Typisk, snytt for straffe og får straffe i mot. Kjedelig at en dommer nok en gang skal være avgjørende.
  15. Det må være lov å diskutere det tidvis sløve forsvarsspillet vi har vist i denne kampen og den katastrofale dømmingen. (Jeg har aldri skrevet at Haugesund er et drittlag. De er åpenbart ikke så verst.)
  16. Lurer på hvor mange ganger de skal få lov til å sparke ned spillerne våre uten å få gult. Stølås er åpenbart fan av destruktiv fotball, men får aldri gult.
  17. * Dritt dommer * Usympatisk motstanderlag * Ræva forsvarsspill Reprise av Sogndal-kampen. Burde omtrent betale Edvartsen for å komme tilbake. Stølås er katastrofe.
  18. Kiss er en skikkelig møkkaspiller. Så mange usympatiske spillere på et lag.
  19. Er vel egentlig enig i alt du skriver bortsett fra denne. Det var ikke akkurat sånn at Sayouba reddet oss, Tromsø klarte ikke treffe mål - i tillegg skal det jo sies at vi bommet på noen ekstremt store sjanser selv(God Tromsø-keeper). Flatterende resultat, men syns ikke det var ufortjent at vi vant.
  20. Syns Kassi har vært jævlig god fremover. Skaper mye rom for gutta og er sikker med ball
×
×
  • Opprett ny...