Gå til innhold

Jo-Erlend Schinstad

Bruker
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

15

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jaa.. Betyr dette at Stabæk nå er laget som har Petter Belsvik og Daniel Nannskog i trenerstaben? Man skulle jo nesten tro at det var et miljø som måltørste ynglinger skulle ønske å være en del av, eller?
  2. Jeg synes det var litt morsomt å se på stabak.no at de faktisk ikke har oppdatert tabellen.
  3. Jeg tenker at det er på tide å glemme kampen igår. Mye av det jeg har sett av Stabæk i år, har vært veldig godt. Jeg er optimist. Jeg gleder meg til kampen mot Rosenborg. Begge har jo noe å ta igjen, men det er ingen tvil om at det er Stabæk som kommer til å heve seg mest frem mot neste runde. La oss håpe at det holder.
  4. Det er jo når folk har høye forventninger at det virkelig er gøy å imponere! Jeg har troen på at dette blir en god sesong.
  5. Jeg er veldig enig i det. Selvom den drakten de spiller med nå er veldig fin, så savner jeg litt den grønne høyrearmen. Men å bruke den på bortedrakter, er kanskje en smule problematisk. Poenget på den tiden, var vel å få folk til å gå eller sykle til hjemmekamp på Nadderud. Jeg tviler på at særlig mange ville latt seg inspirere til å gå eller sykle til bortekamp. En ting som kanskje kunne ha vært kult, var en hvit drakt med en blå høyrearm, som symbol på at Stabæk gir høyrearmen for sine "bortesupportere". Å reise til Oslo, Hønefoss eller til og med Lillestrøm, er kanskje ikke så voldsomt imponerende, men de som reiser til Trondheim, Bergen, Molde og Tromsø, de fortjener en anerkjennelse på bortedraktens høyre arm, synes jeg.
  6. Helt enig. Jeg skammer meg litt over den voldsomme motstanden Janne får for tiden. Det er dere som svikter. At han velger å gå videre fra Stabæk er helt naturlig. Det er synd at han velger å gå til Rosenborg og det er vel lett å ønske seg at han ikke skal lykkes der, men å kalle ham Judas og liknende, er direkte skammelig. Det er _ingenting_ som tyder på noe annet enn at han går 100% inn for Stabæk mens han er trener der. Det sier meg at det er en mann med integritet -- det stikk motsatte av hva mange her synes å mene.
  7. Jeg mente også det... Er det noen som kan forklare hvorfor NRK stadig hopper over målene hans? Etter to mål, sto han oppført med ett og etter fem mål står han oppført med tre: http://www.nrksport.no/fotball/eliteserien/?m=1&sesong=2010&type=lister#toppscorer
×
×
  • Opprett ny...