Gå til innhold

tackochlovvierSTB

Bruker
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kan noen bekrefte at man kan kjøpe "ta med en venn på SS-feltet til 50 kr" i billettluken på stadion på søndag? Hva med ved SS inngangen? Blir aldri informert ordnetlig om dette, ref. artikkelen på forsiden som henviser til forumet her der det ikke står noe konkret!!
  2. Hehe Beste kommentaren i denne saken!!!
  3. Artikkelen også i svenske nettaviser! http://fotboll.expressen.se/internationellt/1.2078485/fansen-jonsson-kan-inte-vara-kvar
  4. Laget fra Portugal er fra Madeira, eksotisk reisemål hehe! Och Ostrava ligger nesten i Polen ser jeg etter et kartsøk
  5. Ingen som har svart på denne! Er det salg av biletter til SS feltet i billetboden på stadion, eller i inngangen eller på pøbben??
  6. Søren ass! Hadde håpet på bortetur hvis det ble albanske laget og Durres som det har blitt rallet så mye om!
  7. Hehehehe, holdt på å le meg skakk av vuvuzela-stuntet!! Men bra synging? Må ha vært bortimot årsverste på hjemmebane både i antall og synging.
  8. Kan nesten ikke ventte ass!!! Men, noen som vett om disse gruppene er geografisk inndelt?
  9. Ey, kom over følgende side som jeg også så litt på i fjor. Alle kvalifiserte lag er lagt inn og rangert etter seeding, konge side! http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/seedel2010.html Hvis infoen stemmer, så kan vi som seedet lag i 2. runde møte lag fra følgende land: kroatia, hviterussland, bosnia, litauen, georgia, latvia, island, moldova, irland, liechtenstein, finland, slovenia, albania, montenegro, ungarn, andorra, makedonia, wales, kasakhstan, estland, armenia, malta, luxemburg, færøyene, nord irland, san marino (og evt. aserbajdsjan hvis et useedet lag går videre fra 1. runde) Trekning 21. juni som sagt!!
  10. Eget SS-fly hadde vært kult til en Europacup!!! Med tax-free salg ombord
  11. Er det 18-års grense på tax-free? Hva med ølsalg ombord?
  12. En liten betraktning etter første kamp på Ullevaal... Fra min posisjon helt øverst på ståfeltet var det tydelig at de første strofene av hunden nils ble sunget med alt for lavt volum, var vel først når man kom til 4 eller 5 mann gikk og så at man hørte noe mer enn visking. Selvfølgelig skal man ha noe å gå på når volumet økes et hakk på 9 mann sammen med klappingen, samt til veggen av lyd kommer med 10 mann, men det må gå an å starte litt høyere? Mange er selvfølgelig ikke helt fortrolig med sangen enda og bidrar ikke så mye, gleder meg til alle på feltet trår til samstemt på sangen!
×
×
  • Opprett ny...