Gå til innhold

nøtte

Bruker
  • Innholdsteller

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av nøtte

  1. 1 time siden skrev InaB:

    Helt enig. Kom ved siden av en gruppe Moldesupportere som hylte inn i øra mine hele kampen igjennom. En på andre sida skal gå på Stabæk kontoret i morgen og forlange billprisen tilbake. Svakt å ikke greie å skille supportere når stadion er halvfull. Vet om flere som dropper sesongkortet til neste år, da dette skjer ofte 

     

    Ingen av de som var på 305 og 306 i dag hadde ikke bortesupport effekter. De var fra andre klubber i nærheten av Molde. Blant annet Bud, som ligger 20 min kjøring fra Molde by. Kun de som har bortesupport effekter på seg kan nektes adgang på inng. D desverre. Arr. Ansvarlig er klar på at man ikke får diskrimineres på grunn av dialekt, eller at man tror noen holder med bortelaget. Fortsett å klag høylytt på hvordan dette gjennomføres.

  2.  

    16 timer siden, sexxes skrev:

    Herlovsen ønsker seg jo virkelig bort fra Vålerenga. Hva om vi går sammen om å kjøpe henne fri slik at hun kan ta på seg en vakker blaa drakt? Det må jo være drømmen?

    Det rekker vi ikke.?

  3.  

    Man skjønner at man er på bondelandet når speaker opplyser hvis man ser mot skogen så det ligger en gaupe der

     

     

    Den gaupa tror jeg ikke var synlig fra stadion, den knausen det ble opplyst at den lå, befinner seg nede i Flå. Ved Bjørneparken. Så hva det var for slags opplysning å komme med vites ikke.

     

    Ellers ganske eksotisk at vanning av banen ble foretatt fra en brannbil fra Gol Brannvesen, og at trening for yngre lag ikke ble avsluttet før 15 minutter før kampstart.

×
×
  • Opprett ny...