Jump to content

Herman.

Bruker
 • Posts

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Herman. last won the day on June 13 2010

Herman. had the most liked content!

Reputation

94

3 Followers

About Herman.

 • Birthday 04/05/1996

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk & Arsenal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha, det er forståelig! utfordringen borte ved mitt hjørne var takten på par av de lengere sangene med la-la-la, men det kan selvfølgelig skyldes litt for tidlig oppmøte på blaa for undertegnede og…. Tror fort mye er gjort bare med en som snur seg tydelig å «mimer»/klapper etc for å få folk inn på takten når det trengs, med spesielt fokus på å få med seg yttersidene. Sangene med mye tekst går av seg selv, de er vi nok som kan uansett hvor man står!
 2. Først og fremst stor kudos til ildsjelene som fikser Tifo og bluss! Helt rått på feltet igår til å være sesongåpninh og deilig at det igjen stås tett i tett på feltet! Har kun et lite ønske for en ytterst på siden av feltet (der studenter og andre som ikke har anledning til å komme på alle kampene fort ender opp), når vi blir så mange på feltet som igår: selv for oss som kan sanger blir det vanskelig med takt på de lengere sangene når forsangere står nederst på «motsatt side av feltet». Hadde vært herlig om en av forsangerne reiser seg opp for å klappe/synge (som blir gjort noen ganger) eller om en kan synes litt lengere ut på siden for de som står nærmest inngangen på de lengste sangene der man typisk kan falle ut av takten. Igjen, 10/10 til gutta med bluss og tifo-jobben. Gleder meg til fortsettelsen og skjønner jeg må ta turen fra studiebyen oftere!
 3. Businessen er veldig bra av Stabæk - men redd vi selger oss ned i OBOS, måtte jeg ta feil
 4. Stabæk med ny trener hadde vært positivt!
 5. Nok er nok, Jeg har hatt tålmodighet. Endringer nå, takk
 6. Hun er forelsket i Stabæk åh - åh - åh * forledket i Stabæk åh åh åh *2 Hun er forelsket i Stabæk og ikke i meg (Forelsket i læreren)
 7. Har vi en bedre spiss? Hvordan ser g16 til g19-laget ut der?
 8. Gressmatten er bedre nå, skal gå an å spille raskere langs bakken og. De få gangene vi bruker bredden skjer det noe, men å spille på tvers på 30 meter og slå inn 20 meter fra dødlinja blir det ikke farlig av, da måtte vi hatt Dio og det har vi ikke. Kunne vært moro med litt dobling på kant!
 9. Faen til drittklubb. Står 30 stk her nå med bilett som ikke kommer inn pga de ikke klarer lese biletten. Ikke mulig å telle oss inn e.l..
 10. Å få en stadion uten løpebane gjør så mye for atmosfæren at ett par år til med nadderud er verdt det for å spare penger til en ny reb fotballstadion om noen år, etter min mening.
 11. Mye positivt herfra. Kjedelig med tap, men vi har mange interessante spillere i angrep. Synes både Ohi og Mehmeti ser bra ut og Davey var veldig positiv. Det viktigste nå er bare å få rasket med oss noen poeng i de neste kampene, så vi ikke blir liggende i bunn allerede fra starten av.
 12. Vi vinner faen meg serien i år, helt seriøst
 13. Medlemskort og sesongkort selges i Stabækbutikken og billettbodene fra klokken 12:00. Kjøper man er får man utlevert alt samtidig. Det vil også selges begge deler på Onkel Blaa fra klokken 13:00, men da bruker man kvitteringen som inngangsbillett og får ettersendt sesongkort av Stabæk. Kilde: Medlemsansvarlig Simen Bergo. Flott! Takk
 14. Selges det medlemskort og biletter til feltet idag ved stadon e.l.??
 15. God dag! Har vært treg og hatt andre ting og styre med, så sitter uten medlemskort idag. Hvordan får jeg kjøpt medlemskort og bilett som gir plass til feltet imorgen? Blir det salg av medlemskort ved stadion?
×
×
 • Create New...