Gå til innhold

bjørk

Tifo
  • Innholdsteller

    151
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

bjørk vant dagen sist 7. April 2014

bjørk hadde mest likt innhold!

Omdømme

306

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB
  1. Handler jo ikke om kvinnesyn fra steinalderen det her. Det er bare stort sett jævlig kjedelig å se på og interessen er lav. At det stilles spørsmål rundt kostnader er da helt innafor også uten at man skal bli stemplet som mannsjåvinist av den grunn. Å hevde at Asker Skiklubbs kvinnesatsing er en del av Stabæks DNA er vel også å dra det litt langt.
  2. Er styreleder tilstrekkelig informert om sakens kjerne til å komme med slike bastante uttalelser? Jeg mener han her selger den aktuelle supporteren som slakt i lokalavisa uten å ha vært der selv.
  3. Han ble vel konfrontert med påstandene om at vi var fryktelig ufine etter den kampen, men klarte liksom ikke å komme opp med noe.
  4. Dersom keita hadde fått ladet opp på en ordentlig måte hadde han sikkert vært bra i dag, ja. Bare så synd at væskebalansen var litt i ulage etter fredagen....
  5. Hvis ikke dette er innafor er taket farlig nære gulvet. Dette bør få etterspill for occean og fagermo.
  6. Uten tvil en stor fordel at Selnæs er ute med karantene. I de matchene jeg har sett av RBK tidligere i år har han vært veldig definerende med kontroll på midtbanen og gjennombruddspasninger.
  7. Tar meg frihet til å quote inn ShermanCostello's innlegg i De andre lagene-tråden, den har vel noe å gjøre i kamptråden!
  8. Grupper er vel å ta hardt i. Ellers er jeg enig!
  9. Vil det bli referert fra dette møtet?
  10. Det ryktes at MT Høigaard pakker sakene sine og reiser hjem til Danmark etter det prosjektet Hørte de hadde store problemer med grunnforholdene der. Arenaen ble vel senket tre meter under terreng for bl.a. for å tilfredsstille naboer... God grunn til å lytte til deres erfaringer med dansk entreprenør hvis de pakker seg ut av Norge etter ett oppdrag i landet. Jeg trodde du siktet til MT Høigaard's erfaringer. Men nei, det har ikke vært en ubetinget suksesshistorie det prosjektet der
  11. Det ryktes at MT Høigaard pakker sakene sine og reiser hjem til Danmark etter det prosjektet
  12. Slapp av a. Det er bare å ta en telefon, så kan dere ta en prat om det.
  13. Crap, det kan det være! Phun intended
  14. Er nok noe gærent nedi der, det hører man lett når feltet hopper
×
×
  • Opprett ny...