Jump to content

bjørk

Tifo
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bjørk last won the day on April 7 2014

bjørk had the most liked content!

Reputation

306

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  STB
 1. Handler jo ikke om kvinnesyn fra steinalderen det her. Det er bare stort sett jævlig kjedelig å se på og interessen er lav. At det stilles spørsmål rundt kostnader er da helt innafor også uten at man skal bli stemplet som mannsjåvinist av den grunn. Å hevde at Asker Skiklubbs kvinnesatsing er en del av Stabæks DNA er vel også å dra det litt langt.
 2. Er styreleder tilstrekkelig informert om sakens kjerne til å komme med slike bastante uttalelser? Jeg mener han her selger den aktuelle supporteren som slakt i lokalavisa uten å ha vært der selv.
 3. Han ble vel konfrontert med påstandene om at vi var fryktelig ufine etter den kampen, men klarte liksom ikke å komme opp med noe.
 4. Hvis ikke dette er innafor er taket farlig nære gulvet. Dette bør få etterspill for occean og fagermo.
 5. Uten tvil en stor fordel at Selnæs er ute med karantene. I de matchene jeg har sett av RBK tidligere i år har han vært veldig definerende med kontroll på midtbanen og gjennombruddspasninger.
 6. Tar meg frihet til å quote inn ShermanCostello's innlegg i De andre lagene-tråden, den har vel noe å gjøre i kamptråden!
 7. Grupper er vel å ta hardt i. Ellers er jeg enig!
 8. Vil det bli referert fra dette møtet?
 9. Det ryktes at MT Høigaard pakker sakene sine og reiser hjem til Danmark etter det prosjektet Hørte de hadde store problemer med grunnforholdene der. Arenaen ble vel senket tre meter under terreng for bl.a. for å tilfredsstille naboer... God grunn til å lytte til deres erfaringer med dansk entreprenør hvis de pakker seg ut av Norge etter ett oppdrag i landet. Jeg trodde du siktet til MT Høigaard's erfaringer. Men nei, det har ikke vært en ubetinget suksesshistorie det prosjektet der
 10. Det ryktes at MT Høigaard pakker sakene sine og reiser hjem til Danmark etter det prosjektet
 11. Slapp av a. Det er bare å ta en telefon, så kan dere ta en prat om det.
 12. Crap, det kan det være! Phun intended
 13. Er nok noe gærent nedi der, det hører man lett når feltet hopper
 14. Jeg føler i hvert fall selv at begeret snart renner over. Man kan si mye om måten kritikken i denne saken er kommet på, men at den er berettiget er det ikke tvil om. Måten hele saken håndteres av klubben på kveler engasjementet (ikke villige til å ta i mot gratis hjelp når en av ytterst få lønnede personer i administrasjonen åpenbart ikke fungerer, utskjelling av ildsjeler, et styremedlem som figurerer på forumet som brannslukker og tigger m.m), og jeg kjenner at jeg blir ekstremt provosert av mangelen på respekt for de som faktisk ER klubben. Rydd opp!
×
×
 • Create New...