Jump to content

MattaS

Bruker
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

MattaS last won the day on June 15 2018

MattaS had the most liked content!

Community Reputation

369

About MattaS

 • Rank
  Småkonge på forumet

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jokke på "Indre bane"-podcasten: Jeg tror ikke folk forstår hvor nære en tyrkisk og kinesisk investor var å kjøpe Stabæk. Det var helt i sluttforhandlingene. Hvis dette nå er helt dødt, kunne vi fått litt mer informasjon rundt dette?
 2. Kunne Mike Kjølø vært noe?
 3. Angående spillerlogistikk, hvem er det som brukes av oss her. Er det IA, med noe bidrag fra Schelvan, Kaz og Berg (Pål og Henning)? Eller har vi også noen som kun jobber med dette? Mener å huske at @@ringo skrev for noen måneder siden at det skulle bli bedring på scouting fronten.
 4. Hvis det ikke er en god plan bak dette salget er det noen som må gå (i seg selv). Virker som det har vært jevnlig kontakt med Molde, så jeg regner med at IA har en liste med realistiske mål, som bør være på plass ASAP.
 5. Messi er ekspertkommentator for NRK radio under VM.
 6. Med andre ord Molde handler smartere enn RBK!Hadde valgt DIO over Søderlund any day. Klasseforskjell på de to.
 7. Hvordan går det med Marius Østvold?
 8. Noen som har noe mer info om Bruno?
 9. Har vi fortsatt et samarbeid med "speideren" på Sørlandet? Har vi eventuelt hentet noen derfra i det siste? Daland, som startet i dag, kom vel via dette?
 10. Vi har sikret oss Agouda! http://www.tv2.no/sport/9587872/
 11. Ekstra gøy at man trente på akkurat den varianten på gårsdagens trening. Bra, Jalland! Syntes det er en genial variant med tanke på at Odd forventer at vi vil presse deres urutinerte keeper.
 12. Er Sebastian Pedersen helt ute i kulden?
 13. Takk, det var hyggelig sagt. Jeg har snakket med journalisten. De lager to versjoner; én som sendes Stabæk til FB-bruk og én privat-versjon med etterfølgende studioprat med Hangeland og Thorstvedt til bruk overfor tanter og bestemødre som ikke har tilgang til PL-kanalene. Hadde det vært mulighet for også å laste opp den med studioprat?
 14. Ny keeper fra IFK: http://www.ifkgoteborg.se/mobil/Nyheter/Nyhet/?v=12200
×
×
 • Create New...