Jump to content

MattaS

Bruker
 • Posts

  574
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

MattaS last won the day on June 15 2018

MattaS had the most liked content!

Reputation

374

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan var stemningen i går? Ble det sagt noe som gjør at de som hadde mulighet til å møtte opp har tro på at vi skal ha mulighet til å rykke opp?
 2. Morten Bjørshol som også har bakgrunn fra akademiet ble ikke draftet.
 3. Hvordan jobber vi med spillerrekrutering? Er det kun Bjarmann som ser på spillere? Er Schelvan fortsatt involvert? Har vi noen speidere? Stoler vi blindt på agenter? Selv om man ikke kan stole på alt Stig Torbjørnsen sier, så mener han at den viktigste jobben til en speider er å passe på at en unngår bomkjøp. Hadde det ikke vært bedre å ha et større rekruteringsteam som kunne spart oss for flere bomkjøp som blir sittende på benken/spiller for 2. laget? Bare der hadde vi vel tjent inn lønnen deres. I tillegg til at man kunne håpet å få et større nettverk, fått sett på flere spillere, og fått kvalitetssikret signeringene? Kanskje kunne man også vært heldig og truffet gullfuglen en sjelden gang.
 4. På Mercato på fotball.tv for halvannen uke siden ble det snakket om at vi var interessert i Curtis Edwards og Klinsmann jr., vet ikke om vi fortsatt er på der.
 5. Jokke på "Indre bane"-podcasten: Jeg tror ikke folk forstår hvor nære en tyrkisk og kinesisk investor var å kjøpe Stabæk. Det var helt i sluttforhandlingene. Hvis dette nå er helt dødt, kunne vi fått litt mer informasjon rundt dette?
 6. Kunne Mike Kjølø vært noe?
 7. Angående spillerlogistikk, hvem er det som brukes av oss her. Er det IA, med noe bidrag fra Schelvan, Kaz og Berg (Pål og Henning)? Eller har vi også noen som kun jobber med dette? Mener å huske at @@ringo skrev for noen måneder siden at det skulle bli bedring på scouting fronten.
 8. Hvis det ikke er en god plan bak dette salget er det noen som må gå (i seg selv). Virker som det har vært jevnlig kontakt med Molde, så jeg regner med at IA har en liste med realistiske mål, som bør være på plass ASAP.
 9. Messi er ekspertkommentator for NRK radio under VM.
 10. Med andre ord Molde handler smartere enn RBK!Hadde valgt DIO over Søderlund any day. Klasseforskjell på de to.
 11. Hvordan går det med Marius Østvold?
 12. Noen som har noe mer info om Bruno?
 13. Har vi fortsatt et samarbeid med "speideren" på Sørlandet? Har vi eventuelt hentet noen derfra i det siste? Daland, som startet i dag, kom vel via dette?
 14. Vi har sikret oss Agouda! http://www.tv2.no/sport/9587872/
×
×
 • Create New...