Jump to content

MattaS

Bruker
 • Content Count

  570
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by MattaS

 1. Jokke på "Indre bane"-podcasten: Jeg tror ikke folk forstår hvor nære en tyrkisk og kinesisk investor var å kjøpe Stabæk. Det var helt i sluttforhandlingene. Hvis dette nå er helt dødt, kunne vi fått litt mer informasjon rundt dette?
 2. Ifølge transfermarkt utløper kontrakten hans 31.12.2020, så hvis det funker kan vi hente ham som bosman.
 3. Kunne Mike Kjølø vært noe?
 4. Angående spillerlogistikk, hvem er det som brukes av oss her. Er det IA, med noe bidrag fra Schelvan, Kaz og Berg (Pål og Henning)? Eller har vi også noen som kun jobber med dette? Mener å huske at @@ringo skrev for noen måneder siden at det skulle bli bedring på scouting fronten.
 5. Hvis det ikke er en god plan bak dette salget er det noen som må gå (i seg selv). Virker som det har vært jevnlig kontakt med Molde, så jeg regner med at IA har en liste med realistiske mål, som bør være på plass ASAP.
 6. Messi er ekspertkommentator for NRK radio under VM.
 7. Med andre ord Molde handler smartere enn RBK!Hadde valgt DIO over Søderlund any day. Klasseforskjell på de to.
 8. Hvordan går det med Marius Østvold?
 9. Noen som har noe mer info om Bruno?
 10. Har vi fortsatt et samarbeid med "speideren" på Sørlandet? Har vi eventuelt hentet noen derfra i det siste? Daland, som startet i dag, kom vel via dette?
 11. Vi har sikret oss Agouda! http://www.tv2.no/sport/9587872/
 12. Ekstra gøy at man trente på akkurat den varianten på gårsdagens trening. Bra, Jalland! Syntes det er en genial variant med tanke på at Odd forventer at vi vil presse deres urutinerte keeper.
 13. Er Sebastian Pedersen helt ute i kulden?
 14. Ny keeper fra IFK: http://www.ifkgoteborg.se/mobil/Nyheter/Nyhet/?v=12200
 15. Det er helt utrolig at vi velger å ikke utnytte at Solberg-Olsen og Storbæk såvidt klarer å bevege seg på deres venstre side mot slutten.
 16. Noen som har greie på situasjonen til Lumanza?
 17. Ja kampen streamet på Stabæk sin fb-side. Dette er fortsatt planen?
 18. Det er vel en grei løsning når han aldri fikk sjansen på A-laget, så håper jeg at det ikke er noe ondt blod mellom partene og at han heller kan komme tilbake hvis han har en fin utvikling hos Raufoss.
 19. Hvorfor er ikke Mauritz-Hansen med?
 20. Er det ikke gruppespillskamp?Jo, det er vel riktig. Uansett; spiller om plass i semifinalen er korrekt. Har de spilt noe hittil? Hvordan har de eventuelt gjort det?
 21. Tipper det ender med det ene feilskjæret...Der tok jeg altså feil, gitt... Hvordan svekker dette oss? Regner selfølgelig at det svekker oss siden begge var på landslaget, men har vi noen med tilnærmet potensiale rett bak? Fra å være norges/nordens (?) beste G16-lag, hvordan vil du rangere det nå?
 22. Ifølge troppen spiller Mikael Ugland på Start, men Budstikka skriver han han er en av 3 Stabæk spillere, meldt overgang?
 23. Her er troppen til G-17 EM, vi har med 2, Vetlesen er ikke med. Kan forsåvidt forstå det, han burde nok spille på et høyere nivå enn tippeligaen for å komme med... Chr. eller jensh, vet dere hvorfor han ikke er med? http://www.dagbladet.no/sport/dette-er-den-historiske-em-troppen-til-g17-landslaget/67483930
×
×
 • Create New...