Gå til innhold

MattaS

Bruker
  • Innholdsteller

    577
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

Alt skrevet av MattaS

  1. Hvordan var stemningen i går? Ble det sagt noe som gjør at de som hadde mulighet til å møtte opp har tro på at vi skal ha mulighet til å rykke opp?
  2. Morten Bjørshol som også har bakgrunn fra akademiet ble ikke draftet.
  3. Hvordan jobber vi med spillerrekrutering? Er det kun Bjarmann som ser på spillere? Er Schelvan fortsatt involvert? Har vi noen speidere? Stoler vi blindt på agenter? Selv om man ikke kan stole på alt Stig Torbjørnsen sier, så mener han at den viktigste jobben til en speider er å passe på at en unngår bomkjøp. Hadde det ikke vært bedre å ha et større rekruteringsteam som kunne spart oss for flere bomkjøp som blir sittende på benken/spiller for 2. laget? Bare der hadde vi vel tjent inn lønnen deres. I tillegg til at man kunne håpet å få et større nettverk, fått sett på flere spillere, og fått kvalitetssikret signeringene? Kanskje kunne man også vært heldig og truffet gullfuglen en sjelden gang.
  4. På Mercato på fotball.tv for halvannen uke siden ble det snakket om at vi var interessert i Curtis Edwards og Klinsmann jr., vet ikke om vi fortsatt er på der.
  5. Jokke på "Indre bane"-podcasten: Jeg tror ikke folk forstår hvor nære en tyrkisk og kinesisk investor var å kjøpe Stabæk. Det var helt i sluttforhandlingene. Hvis dette nå er helt dødt, kunne vi fått litt mer informasjon rundt dette?
  6. Angående spillerlogistikk, hvem er det som brukes av oss her. Er det IA, med noe bidrag fra Schelvan, Kaz og Berg (Pål og Henning)? Eller har vi også noen som kun jobber med dette? Mener å huske at @@ringo skrev for noen måneder siden at det skulle bli bedring på scouting fronten.
  7. Hvis det ikke er en god plan bak dette salget er det noen som må gå (i seg selv). Virker som det har vært jevnlig kontakt med Molde, så jeg regner med at IA har en liste med realistiske mål, som bør være på plass ASAP.
  8. Messi er ekspertkommentator for NRK radio under VM.
  9. Med andre ord Molde handler smartere enn RBK!Hadde valgt DIO over Søderlund any day. Klasseforskjell på de to.
  10. Hvordan går det med Marius Østvold?
  11. Noen som har noe mer info om Bruno?
  12. Har vi fortsatt et samarbeid med "speideren" på Sørlandet? Har vi eventuelt hentet noen derfra i det siste? Daland, som startet i dag, kom vel via dette?
  13. Vi har sikret oss Agouda! http://www.tv2.no/sport/9587872/
  14. Ekstra gøy at man trente på akkurat den varianten på gårsdagens trening. Bra, Jalland! Syntes det er en genial variant med tanke på at Odd forventer at vi vil presse deres urutinerte keeper.
  15. Er Sebastian Pedersen helt ute i kulden?
  16. Takk, det var hyggelig sagt. Jeg har snakket med journalisten. De lager to versjoner; én som sendes Stabæk til FB-bruk og én privat-versjon med etterfølgende studioprat med Hangeland og Thorstvedt til bruk overfor tanter og bestemødre som ikke har tilgang til PL-kanalene. Hadde det vært mulighet for også å laste opp den med studioprat?
  17. Ny keeper fra IFK: http://www.ifkgoteborg.se/mobil/Nyheter/Nyhet/?v=12200
  18. Det er helt utrolig at vi velger å ikke utnytte at Solberg-Olsen og Storbæk såvidt klarer å bevege seg på deres venstre side mot slutten.
  19. Noen som har greie på situasjonen til Lumanza?
  20. Ja kampen streamet på Stabæk sin fb-side. Dette er fortsatt planen?
  21. Det er vel en grei løsning når han aldri fikk sjansen på A-laget, så håper jeg at det ikke er noe ondt blod mellom partene og at han heller kan komme tilbake hvis han har en fin utvikling hos Raufoss.
  22. Hvorfor er ikke Mauritz-Hansen med?
×
×
  • Opprett ny...