Gå til innhold

duckster

Bruker
  • Innholdsteller

    569
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    8

duckster vant dagen sist 18. Juni 2022

duckster hadde mest likt innhold!

Omdømme

892

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Akkurat sånn jeg har ønsket meg i mange år! Denne skal kjøpes.
  2. Kommer an på trommisen! Han øverst på hovis eier ikke rytmesans og ødelegger faktisk når man drar i gang sang. På support har jeg ikke noe i mot det.
  3. Enig! Husker jeg spurte om det i tråden her for noen år siden og
  4. Tror dette er en 343 med Herman og KNH på topp sammen med gift slik at de kan droppe ned i midtbaneleddet for å ikke få undertall slik vi har hatt så lenge.
  5. Wow for et løft du var da du startet Oddbjørn. Fra forferdelige artikler og produksjoner med Hilde til det engasjementet og kvaliteten du kom inn med, har virkelig satt pris på å følge klubben med innholdet du har laget. Virker som du har fått inn flinke etterfølgere også. Takk for hjelp til å finne banen på Marbella på chat - mens kampen hadde startet! Det er tilstedeværelse på sosiale medier det
  6. Haha sorry glemte å se hvilken tråd dette var 😆 uansett, Franck kommer med et bra poeng. Disse opplevelsene er også med på å forme hele opplevelsen av det å dra på kamp. Russebussene som står i lukene trenger bedre opplæring.
  7. Jeg stod først i køen da det ble pause, gikk ut et par min før grunnet treåringen. Småjentene bak disken ble faktisk helt tatt på senga av at det var pause og at det kom masse folk. Jeg måtte informere om at en fotballkamp er 45+15+45 minutter. De hadde ikke satt på pølsene og kaffe før pausen så de kalde pølsene hadde nok bare ligget der et par minutter.
  8. Stokkeliens 22 mål den sesongen var helt vilt.
×
×
  • Opprett ny...