Jump to content

duckster

Bruker
 • Posts

  568
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

duckster last won the day on June 18 2022

duckster had the most liked content!

Reputation

891

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Akkurat sånn jeg har ønsket meg i mange år! Denne skal kjøpes.
 2. Kommer an på trommisen! Han øverst på hovis eier ikke rytmesans og ødelegger faktisk når man drar i gang sang. På support har jeg ikke noe i mot det.
 3. Enig! Husker jeg spurte om det i tråden her for noen år siden og
 4. Tror dette er en 343 med Herman og KNH på topp sammen med gift slik at de kan droppe ned i midtbaneleddet for å ikke få undertall slik vi har hatt så lenge.
 5. Wow for et løft du var da du startet Oddbjørn. Fra forferdelige artikler og produksjoner med Hilde til det engasjementet og kvaliteten du kom inn med, har virkelig satt pris på å følge klubben med innholdet du har laget. Virker som du har fått inn flinke etterfølgere også. Takk for hjelp til å finne banen på Marbella på chat - mens kampen hadde startet! Det er tilstedeværelse på sosiale medier det
 6. Haha sorry glemte å se hvilken tråd dette var 😆 uansett, Franck kommer med et bra poeng. Disse opplevelsene er også med på å forme hele opplevelsen av det å dra på kamp. Russebussene som står i lukene trenger bedre opplæring.
 7. Jeg stod først i køen da det ble pause, gikk ut et par min før grunnet treåringen. Småjentene bak disken ble faktisk helt tatt på senga av at det var pause og at det kom masse folk. Jeg måtte informere om at en fotballkamp er 45+15+45 minutter. De hadde ikke satt på pølsene og kaffe før pausen så de kalde pølsene hadde nok bare ligget der et par minutter.
 8. Stokkeliens 22 mål den sesongen var helt vilt.
 9. AHO så ikke akkurat ut som en landslagsspiller på det tidspunktet heller. Uten at jeg har noen forutsetninger for å sammenligne dem forøvrig.
×
×
 • Create New...