Jump to content

duckster

Bruker
 • Posts

  539
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

duckster last won the day on September 12 2019

duckster had the most liked content!

Reputation

761

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sportssjefen har det overordnede ansvaret for det sportslige, det inkluderer så klart også treningene og treningskulturen i klubben selv om han ikke dirigerer på feltet selv!
 2. Takk for at du kastet bort 20 sekunder av livet mitt på å lese den meldingen og skrive dette svaret.
 3. Fra artikkelen: "Utfordringen klubben står overfor er formidabel. Hva skjedde med annerledeslaget? Når gikk man fra blått til grått?" Da man ansatte Henning Berg.
 4. Det var ikke forsøk på en unnskyldning men en forklaring baser på menneskelig psykologi. Vi vet alle han ikke har den mest stabile psyken etter alt han har vært gjennom med nært dødsfall osv. Helt enig i at hans ekstra kilo manglende innsats er fullstendig uakseptabelt.
 5. Se på forskjellen på laget han spilte på da i forhold til nå. Jeg tipper han er helt uinspirert og koblet av pga rotet til Bjarmann med troppen, pluss manglende krav fra JJ. Da kjønø kom var det allerede for sent.
 6. Det var akkurat samme det året vi slo Jerv i kvalikkampen. Det så stygt ut da og men vi tok oss inn i siste liten. Da var det til og med noen som lagde en Obos tråd for neste år flere runder før slutt. Jeg blir så flau og fatter ikke hvordan man kan stå med Alltid. Uansett. rundt halsen i ettertid med rak rygg. Vi trenger ikke late som alt er rosenrødt men vi trenger ikke svartmale heller. Dette er mulig! Laget ser mer sammensveiset ut enn på lenge og som det laget som slipper inn flest mål har man satset på defensiv trygghet. Ganske smart spør du meg når man i tillegg ser på alternativene fremover.
 7. Husker så godt en av kampene i 2012 hvor vi tapte som vanlig, regnet pøste, men vi på supporterfeltet sang elsker Stabæk i det som sannsynligvis var minst 10 minutter i strekk. En av de beste kampene jeg har vært på. Og da vi vant borte mot Enga samme sesong. Elsker Stabæk, elsker Stabæk, Bærums stolthet er de blaa, gjennom tap og, fram til seier, vil vi alltid, sammen stå
 8. Edvardsen tilbake i full trening?
 9. Han sa selv da han ankom at han ikke var klar for det. Eneste positive med kampen var at jeg klarte å tippe riktig resultat før kampen. Startoppstillingen var ikke akkurat overbevisende..
 10. Vi har ikke akkurat kultur for å være tidlig på stadion. Spill stabæksanger når folk er på plass, altså i pausen.
 11. https://www.stabak.no/nyheter/kasper-pedersen-klar-for-stabaek-er-forsvarsspiller-med-stor-f Velkommen!
 12. Det ene utelukker ikke det andre. Her må det action til!
 13. Sjæl, satt i en måned fram til et par uker siden.
×
×
 • Create New...