Jump to content

duckster

Bruker
 • Posts

  554
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

duckster last won the day on June 18

duckster had the most liked content!

Reputation

840

About duckster

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hørte en av spillerne kommentere det selv i dag. Blir for baktunge med fem bak, mye bedre i 433.
 2. Nå er jeg langt fra positiv til den manglende angrepsfotballen vår men jeg syns det er rart at det ikke klages mer over mandagskamper. Jeg skal endelig på kamp på søndag og tar med hele familien og svigermor fra Fredrikstad. Nadderud i sola er deilig nesten uansett fotballen som spilles. Men selv ikke det hjelper når kampen er midt i leggetid på en hverdag hver uke.
 3. AHO så ikke akkurat ut som en landslagsspiller på det tidspunktet heller. Uten at jeg har noen forutsetninger for å sammenligne dem forøvrig.
 4. Alle som vet LITT om branding og markedsføring vet at det er miksen av mange virkemidler som får folk engasjert. Det vil si at kombinasjonen sport, øl, mat, stadion, profiler, PR, sosiale medier, skolebesøk, transparans, whatever - alt bidrar på sin måte. Så å si at "fokuser heller på det sportslige" da har man misforstått helt. Jeg vil absolutt tro at det sportslige har den største påvirkningen, det har jo landslaget vist. Men det er nok av folk som lar seg påvirke av de andre tingene også, kanskje så lenge det sportslige er på et visst nivå. Og nå er vi jo tross alt laget som slipper inn minst så så gærnt er det jo ikke.
 5. A laget spiller hver fjerde dag, da kan de ikke brukes like mye på andrelaget.
 6. Må si jeg foretrekker denne 343 mye mer enn 352
 7. Følelsen av å se live fotball på vinteren og ta av seg jakken.. Den savner jeg. Fotball på TA var helt konge syns nå jeg.
 8. Her og. Det er bare ikke mulig å få til dessverre 😕
 9. God forståelse og høyt pasningsreportoar 🤔 Kunne like så godt skrevet god fotballspiller. Er jo så diffust som man får det.
 10. Hva er status på han her?
 11. Helt enig, hvem er han nye videokaren som gjør intervjuene? Han gjør en kjempejobb syns jeg
 12. Veldig interessant lite klipp rundt 14.30 med Gift og hvordan han tar tilbakemeldinger, hvordan piggy og azemi påpeker det samme på forskjellige måter og hvordan han tydeligvis ikke presser/løper nok.
 13. Skulle gjerne likt å høre mer om hva den tydelige stilen vi skal få går ut på..
 14. Ja syns det virket utrolig korttenkt da det skjedde selv om det var en fin gest
 15. Har alltid lurt på: med alle akademispillerne som har gitt avkastning, hvorfor var det akkurat Tobias som fikk denne "statuen på plassen"? Ikke noe i mot ham, og forstår valget hans godt, men er oppriktig nysgjerrig om det er noe jeg har misset. Hva med Hanche? Bohinen? Askildsen?
×
×
 • Create New...