Jump to content

Thomas

FairFans
 • Posts

  857
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Thomas last won the day on July 11 2022

Thomas had the most liked content!

Reputation

167

About Thomas

Profile Information

 • Location
  Melbourne

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,216 profile views
 1. Bildet av Petterson på stabak.no oser av positivitet og det korte invervjuet forsterker dette. Dette blir bra!
 2. Slike overskrifter kan vi like (fra Nettavisen):
 3. Dersom evalueringen anbefalte at det opprettes en ny stilling som kommersiell leder med klare ansvarsforhold, så er det ledelsens ansvar å vurdere denne anbefalingen. Anbefalingen har tydeligvis blitt vurdert og akseptert, og jeg antar at økonomi inngår i totalvurderingen slik det normalt gjøres. At anbefalingen har blitt fulgt ser jeg medfører kritikk, og jeg antar de også hadde fått kritikk dersom anbefalingen ikke hadde blitt fulgt. Interessant. Selv synes jeg dette virker spennende og ser frem til å lære mer om hva de ønsker å oppnå med stillingen men viktigst hva den faktisk oppnår.
 4. For å sitere Espen Bugge Pettersen: "Disse tallene må man ofte ta med en klype salt. Man må huske på at det kan gjelde overganger både inn og ut. Agenter ofte representert ved salg også, hvor man bruker en agent for å forhandle med en annen klubb. Det kan også være speiding på spillere". Artikkelen finner en her.
 5. Jeg opplever det samme ved bruk av pc og Opera som nettleser.
 6. Vi skriver i dag 31 juli hvilket er en dag før overgangsvinduet åpner. Likevel har vi allerede fått inn 4 nye spillere i troppen. Det jeg finner spesielt positivt med disse spillerne er at vi i all hovedsak vet hva vi får. Lumanza kjenner vi jo godt og er en klar forsterkning. Kinoshita har spilt under Janne tidligere og har tydeligvis kvaliteter som han verdsetter. Det er (stort sett) alltid et godt tegn når en trener velger å kjøpe en spiller han har trent tidligere. Amankwah kjenner vi jo fra norsk fotball og har solid erfaring. Det eneste usikkerhetsmomentet i mine øyne er Skytte som virker spennende men er ung og vil kunne variere mer i prestasjonene. I sum så er dette gode signeringer. All honnør til IA, dette virker veldig lovende!
 7. Ondo spiller nå i Andorra og Tchoyi har beveget seg fra Østerrisk 3 divisjon til 4 divisjon.
 8. Stabæk kan tape 7,8 mill. på sesongavslutningen
 9. Bradley: - Det blir tøffere enn i fjor
 10. pga dobbel http:// får ikke vi andre åpnet linken desverre. så her er fungerende link: http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/internasjonal/Chippen-om-profflivet-i-Saudi-Arabia-Fikk-Bentley-av-prinsen-og-konvolutter-med-penger-507745_1.snd Takker. Linken er nå fikset.
 11. Chippen om profflivet i Saudi Arabia
 12. Saidi viser høy klasse i denne videoen. Det blir spennende å høre om han viser samme klasse på La Manga. Gjør han det så er det bare å finne frem sjekkheftet.
 13. 9 corner mot 2 for Whitecaps så langt i kampen. Vi skaper i hvert fall en del.
×
×
 • Create New...