Gå til innhold

Thomas

FairFans
  • Innholdsteller

    872
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Thomas

  1. Som en kuriositet, Kazuyoshi Miura er 57 år og spilte i 2023 i portugisisk andredivisjon. Han ble proff helt tilbake i 1986. Til sammenligning er jo Fardal Opseth rene ungsauen og kan ha mange år foran seg i den vakre blå drakten.
  2. Bold.dk skiver blant annet: "Det kom bag på os, at han var så ekstremt introvert, som han var. Det kom bag på os. Vi så på de referencer, som vi havde trukket fra Klaksvik og så noget, at her havde vi en mand, som skulle finde sin plads, og så lytter man, når han taler. Personlighedstests sagde det samme. At ham her kan i et trygt miljø tage styring." Med andre ord, tross flere intervjuer, personlighetstester og referansesjekk så var det likevel en nærmest umiddelbar totalbom. Dette er jo svært interessant og viser hvor utfordrende det kan være å matche mennesker og personligheter til et miljø. Lygby sier: "Men der er stor forskel på at have en assistent i Klaksvik og otte mand her, som du skal lede hver dag." hvilket jo er riktig men en trener leder ikke kun en stab men også en hel spillerstall - årsaken til mismatchen mener jeg derfor er mer sammensatt enn hva de her sier.
  3. Jeg legger kortene på bordet og innrømmer at ja, jeg er Thomas.
  4. Er det noen med tilgang til Stikka som kan dele innholdet i denne artikkelen? https://www.budstikka.no/stabak-leter-etter-det-alle-vil-ha-det-er-dyrt/s/5-55-1638273
  5. Med det navnet er det jo åpenbart at vi har å gjøre med en dyktig fotballspiller. Her er det bare å signere!
  6. Athit Berg er landslagsspiller for Thailand. Han spilte en del kamper for andrelaget men usikker på om han fikk kamper for A-laget.
  7. I kampen mot Torpedo Kutaisi blir det trolig gjensyn med tidligere landslagsspiller Bjørn Maars Johansen. Han har nettopp meldt overgang til laget fra Georiga.
  8. Ny takk er på sin plass. Far og sønn Bradley sammen i Stabæk, jeg har fått årets bursdags- og julegaver på forskudd. Dette blir bra!
  9. Ja takk. Og ta gjerne med sønn Michael når (hvis) du kommer.
  10. Slike overskrifter kan vi like (fra Nettavisen):
  11. Dersom evalueringen anbefalte at det opprettes en ny stilling som kommersiell leder med klare ansvarsforhold, så er det ledelsens ansvar å vurdere denne anbefalingen. Anbefalingen har tydeligvis blitt vurdert og akseptert, og jeg antar at økonomi inngår i totalvurderingen slik det normalt gjøres. At anbefalingen har blitt fulgt ser jeg medfører kritikk, og jeg antar de også hadde fått kritikk dersom anbefalingen ikke hadde blitt fulgt. Interessant. Selv synes jeg dette virker spennende og ser frem til å lære mer om hva de ønsker å oppnå med stillingen men viktigst hva den faktisk oppnår.
  12. For å sitere Espen Bugge Pettersen: "Disse tallene må man ofte ta med en klype salt. Man må huske på at det kan gjelde overganger både inn og ut. Agenter ofte representert ved salg også, hvor man bruker en agent for å forhandle med en annen klubb. Det kan også være speiding på spillere". Artikkelen finner en her.
  13. Jeg opplever det samme ved bruk av pc og Opera som nettleser.
  14. Vi skriver i dag 31 juli hvilket er en dag før overgangsvinduet åpner. Likevel har vi allerede fått inn 4 nye spillere i troppen. Det jeg finner spesielt positivt med disse spillerne er at vi i all hovedsak vet hva vi får. Lumanza kjenner vi jo godt og er en klar forsterkning. Kinoshita har spilt under Janne tidligere og har tydeligvis kvaliteter som han verdsetter. Det er (stort sett) alltid et godt tegn når en trener velger å kjøpe en spiller han har trent tidligere. Amankwah kjenner vi jo fra norsk fotball og har solid erfaring. Det eneste usikkerhetsmomentet i mine øyne er Skytte som virker spennende men er ung og vil kunne variere mer i prestasjonene. I sum så er dette gode signeringer. All honnør til IA, dette virker veldig lovende!
  15. Ondo spiller nå i Andorra og Tchoyi har beveget seg fra Østerrisk 3 divisjon til 4 divisjon.
  16. Fra New York Times: Fresh From Coaching Success in Europe, Bob Bradley Keeps Waiting for a Top Job
  17. Stabæk kan tape 7,8 mill. på sesongavslutningen
  18. Det er en artikkel om Bob i The Guardian: Will an American ever coach in one of Europe's top leagues?
  19. En bør ikke miste nattesøvnen over at diverse trenere og managers mister jobben. Bob forsvinner og det leder til to spørsmål; Når forsvinner han og hvem vil overta. Det er godt å se i Budstikka at IA har flere navn på blokka mh sistnevnte. Jeg synes det er vedlig bra at vi har en trener og spillere som er ettertraktet. Det betyr at vi har gjort det bra sportslig sett. I mine øyne så har vi allerede nådd et viktig mål denne sesongen: 30 poeng og dermed sikker plass.
  20. Sensasjonspreget overskrift, 'På vei bort fra Stabæk. At han trolig forsvinner etter 2015 sesongen, hvilket er når hans kontrakt går ut, er forventet. Det er nå slik at dersom en kontrakt går ut så er det to alternativer: Enten så forsvinner de eller så forlenger de.
×
×
  • Opprett ny...