Gå til innhold

fredfred

Bruker
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

4

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk
  1. Grei omgang mot ikke allverdens av motstand. Flinke til å stenge av Ekranas når vi har muligheten, og falle tilbake i den defansive rammen når vi skal det. Har variert fint mellom possesion og lange baller og kjappe gjennombrudd, selvom presisjonen på pasningene har vært så som så. Syns Haidar har vært bra i 1omg, og Boli jobber veldig bra og viser at han har fart og ferdigheter som med tid kan bli virkelig bra. Stokkelien ganske usynlig, men gjør arbeidsoppgavene sine greit og scorer et fantastisk mål som hadde vært nominert til årets mål hadde det vært i TL.
  2. Hammer inn for Gromstad, og Breno inn for Sortevik
  3. LIS var på prøvespill i vinter.. Klar over det, men kanskje situvasjonen nå er slik at det er mer aktuelt. Men som sakt: Jeg tror ihvertfal Haidar kan være en bra gratis signering, som kan godta en lønn som er overkommelig for oss dersom han for følelsen av at han blir satset på.
  4. Lars Iver Strand og Haidar er ferdig hos VIF, Strand fikk ikke kontrakt mens Haidar avslo kontrakt (helt sikkert pga dårlige utsikter for fast spill) Spesielt Haidar tror jeg kunne vært en bra spiller på vår midtbane 2012
  5. Helt på tryne at Gromstad og Aase er av de som har fått oppsigelsesvarsel. Hva skal vi bygge den nye fremtiden på da? Må bruke de unge gode spillere vi har som ikke har en veldighøy lønn. Virker jo helt borti natta dette. Jeg mener at Gromstad er av de beste forsvarspillerne vi har. Og Aase som vi har brukt så mye tid og ressurser på å uvikle, og få tilbake fra skader slik at han skal bli får klare spiss i lang tid fremover. Skjønner ikke hvordan dette kan begrunnes, Gromstad og Aase er da langt fra de med høyest lønn vell? Og gi bort 2 norske unge spillere med 10 år igjen som gode tippeligaspillere virker jo helt vilt. MMS sier jo klar og tydelig i intervjuet med tv2t at spillerne er "forbannet " og at de som styrer dette i klubben har vist "mangel på respekt" osv Dette er bare forjævlig alt sammen. :(
  6. http://www.tv2.no/sp...ek-3643779.html At Haris, Ondo og JKL blir sendt vekk fra oss er ikke overaskende, men Aase, Gromstad og JK er kjipt. Gromstad er som P7 sier for meg et kommende kapteinsemne, Hammer og Gromstad er jo et fremtidsrettet og spennende stopperpar. JK betyr mye for stabæk på mange omerådet og måter og Aase kan bli vår en (billig) spiller med potensiale på topp(regner med at det ikke er mange trenere som vil ha han på kant sånn som JL)
  7. Ondo virker like slapp som en sakkosekk. Håper vi tør å holde litt ballen i laget istedet for å slå langt opp mot andersson/Ondo eller Palmi. SKjønner at det noen ganger trengs å flytte opp spillet, men holder vi ballen i laget og for spilt dem lave, blir det lettere med gjennvinning og vi kan få til litt Stabækspill.
  8. Jeg hørte på Radio Norge i går at Ingo var irritert på RBK og at RN hadde et intervju med han, men jeg rakk ikke å få meg meg samtalen, noen som fikk det med seg?
  9. Rævva av oss men Hafsås kan dra til hælvete, med 1-0 så hadde ALT vært anderledes og VIking måtte fremover, Faen altså!
  10. Kanskje Hammer og MMS skal begynne og snuble ihverandre inne i 16-metern på innlegg. Helt utrolig at det går ann og annulere ett mål for at du viking spillere krasjer i hverandre, er faen meg ingen stb spilere som er borti dem i det hele tatt
  11. Han kan jo ikke dømme på noe som ikke skjer, man skal være ganske sikker hvis man skal dømme der. Uforståelig, merkelig annulering. Typisk våre marginer på hjemmebane i det siste. hvis vi kommer ut at Aafk, S08 og VIking hjemme uten seier sånn som vi har spilt så er det helt utrolig.
  12. For en lattlig dommer, han ser ting som ikke skjer. Snytt for 1-0, FAEN!!
  13. Det er bare et lag på banen, helt utrolig at Aafk leder. Kjedelig mål å slippe inn for vi er jo i overtal i den situvasjonen, Vegar passer ikke på hva som kommer bak/på siden av han og må ta skylda for den scoringen der
  14. HErlig med en trener som gjør noe i pausen, inn med Olle Olle og nå er det 1-2!! Perfekt kampforløp nå med Skjelvik som spiss også! Skulle ønske i var like offensive i hodet fra starten av som det er når vi ligger under, går en liten faen i en del spillere og vi spiller og kjemper mye mer og bedre.
×
×
  • Opprett ny...