Jump to content

Klodrik

FairFans
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Klodrik last won the day on October 6 2012

Klodrik had the most liked content!

Community Reputation

74

About Klodrik

 • Rank
  Begynner å bli slitsom
 • Birthday 04/09/1974

Profile Information

 • Location
  Kampen

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Med tanke på tidligere år synes jeg det er merkelig at såpass mange konstaterer at vi slipper inn mye på dødball. Fra det jeg kan se hadde vi før denne kampen sluppet inn 4 på dødball. 2 straffer (Ranheim og Kristiansund), 1 direkte frispark (Sandefjord) og en etter corner (Brann). De tre første handler nok ikke så mye om organisering av defensiv dødball. Så da står vi vel igjen med 1 mål i mot etter corner.
 2. Lars Stubhaug var i Everton.
 3. Etter det jeg skjønner var det VG som løp til supporteren for å lage sak, ikke omvendt.
 4. I kategorien snodige karriereutviklinger. Han som scora alle måla til Gjøvik/lyn ble for et par sesonger siden lansert som potensiell ny Harry Kane for Tottenham.
 5. Enig med deg der Chr. Jeg kommenterte de som kritiserer klubben for at mange fra akademiet ikke blir tatt opp i a-stallen. Hvorfor de som kommer ut fra akademiet ikke har hatt den ønskede utvikling, og derfor ikke er/anses som gode nok til å bli tatt opp, er en mer spennede debatt.
 6. Virker som om mange prøver å etablere det som et faktum at Stabæk lar talenter gå for lett. Min følelse er at klubben er ganske gode på å se hvilke talenter som bør satses på. Hvis vi ser på som de siste ti årene har forlatt unge og gjort det bra har vi Trondsen, Stengel, Thorsby, Hedenstad, Mix, Rogne. Dette var alle spillere som klubben satset på og som av ulike grunner forlot. Kamara, Skjellvik, Skogseid og Arneberg er de som ikke ble satset like mye på. De to første kan til dels forsvares med at de fikk en del kamper, men troppen vi hadde på den tiden var veldig sterk og vanskelig å sp
 7. Tja. Fra det jeg ser spilte han 90 min i de fire første kampene, skadet i femte, og på benken de tre siste. Så minimalt er det vel ikke.
 8. De skal vel mangle Sane, Moe og Jacobsen mot oss.
 9. Syntes det de sa var saklig og korrekt. I motsetning til masse av oppgulpet her.
 10. Mye morsomme navn der. Nikola Zigic har jo spilt mot oss før.
 11. Det var vel ikke så mange som var kritiske, men de som var det skrev jo innlegg om det mer eller mindre hver dag. Da ble det ganske dominerende.
 12. Hm, da står det tydeligvis feil tidspunkt på stabak.no, som var det jeg planla etter. Der står det 19.00.
 13. Elegant måte supporterne støtter opp om klubbens forsøk på talentrekruttering på.
 14. Litt usikker på om dette er noen reell endring. Det er vel også tidligere sagt at det ikke skal KJØPES spillere, som artikkelen handler om. Det betyr ikke at det ikke skal skaffes noen.
×
×
 • Create New...