Jump to content

Ali G

Bruker
 • Posts

  40
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Profile Information

 • Location
  Kolsås

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Og hva er dine intensjoner her? Om du synes det er greit at sentrale folk som moderatorer på forumet i lyn-bastionen driter ut Richard Jansen, så får du mene det. Men hva er galt med å referere til hvordan vi og våre fremstilles hos andre? Skjønner ikke problemet ditt, ass...
 2. Klikk her for å lese tråden på bastionens forum Jeg fant denne da jeg leste på bastionens forum etter at idioten "redcard" hadde lagt inn tullemeldingen om Nannskog til Lyn her på dette forumet. Tråden er laget av staLYN. (Jeg får brekninger av folk som heier på to konkurrerende lag.) Hvem i all verden er forresten denne E.N. som er "moderator"? Han skriver: "Blant annet hadde Bastionen(Tifo) en banner ifjor: "SI'99; ståplass er deres"" Tenker det var en aksjon som fikk "hele Oslo" (nesten 800 tilskuere på 25.000 sitteplasser) til å reagere med illsinne mot Richard Jansen. Kan ikke bastionen bare melde seg ut av Norsk Supporter Allianse hvis de syns Richard Jansen er så jævlig? Ingen gråter av den grunn. Lyn supportere - er det bare idioter?
 3. Fordi "kompisen" din ikke fikk rope taterhore?
 4. Jeg for min del tar gjerne TSL tilbake. Men han kan glemme å få millionlønn uten å prestere.
 5. kred til tifo gutta våre! "INGEN NÅDE PÅ NADDERUD"-banneret er den beste bannerteksten vi har hatt noen gang! Tjukk blå røyk er det stiligste tifoet jeg har sett på Nadderud! Jeg bøyer meg i støvet for tifo gutta, eller SSU som de vist heter!!
 6. Synes poeng givningen til VG er helt grei, bortsett fra at Jesper får 4 og Henning 5. Det må være en glipp. Synes heller ikke midtstopperne var spes gode i går. Men 7 o8 til Veigar og Daniel og 6 til Jon er bra.
 7. Nå skal det liksom handles spillere: stabak.no i dag: På samme nettsted har Holter og Stenvoll lagt ut igår: Så arbeidet med å finne erstattere pågår for fult, samtidig som spillerkjøperen vår er på La Manga, innnestengt foran TV??!!!! Hva gjør han på La Manga? Burde han ikke jobbe som en "#¤% for å finne erstattere alle andre steder enn akkurat der de 16 vi har i troppen er? Frustrert og forbanna
 8. Hvem faen er den idioten som har fortalt dette til Budstikka? Noen bør få fyken i Stabæk ledelsen NÅ!
 9. Hvem bryr seg om hva dagbladet mener? "STEFFEN IVERSEN SPISTE HAMBURGER PÅ GEILO"
 10. Måten Petter Belsvik forlot Stabæk på var så feig, illojal og ynkelig som det er mulig. Fyren har MYE å bevise. Er han med på å sikre plassen vil jeg være enig i at stabaek.no bør ta ham ut av hall of shame. Men sviket vil aldri bli glemt. Ikkeno koz.
 11. stabaek.no bør ta ansvar og kjøre en hetskampanje mot kronidioten Per Edgar Kukkvold i Norsk Presseforbund. At en sånn grisepuler skal gå ut og støtte journalister som lager skandale oppslag på løgn og piss er skandaløst.
 12. Det holder ikke å ha hatt OK kamper før. Vi mangler en spiss. Når toppscoreren vår har 3 mål da trengs det action. Hvorfor fikk f.eks Sand gå? Se på hvilke kamper vi tok poeng i vårsesongen. Se så på hvilke kamper Sand spilte
 13. Schelvan er den første som må gå. Det er hans jobb å skaffe spillere. Da nytter det ikke å starte jobben 10 timer før overgangsvinduet stenger
 14. Takk til Brannmann for et saklig innlegg. Hvorfor er ikke "Ugga Bugga" - heia lyn - kastet ut av forumet? Lyn-folk som skal slåss er bare det mest ynkelige jeg kan se for meg. 4 fjortisser med tannregulering på Ullevåll Stadion som gir fingeren skremmer sikkert vannet av alle bortesupportere. JA!!! En tig er sikkert: Kjøpeklubben Lyn kommer ALDRI til å få noe publikumstekke. ALDRI!! Jeg hørte foresten at de som ble ekskludert fra Stabæk i fjor ble sett på TV midt i Bastionen mot Vålerenga? Bra vi er kvitt den søpla, og så blir det sikkert dobbelt så mange på Ullevåll.
×
×
 • Create New...