Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Posts

  3,579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

d*u*b last won the day on September 12 2020

d*u*b had the most liked content!

Reputation

2,332

About d*u*b

 • Birthday 09/15/1975

Profile Information

 • Location
  Asker

Recent Profile Visitors

1,329 profile views
 1. Nå må vi få Hugo inn for Lumanza til neste match.
 2. Digg med en ny startoppstilling. Vi må ha et lag med reell kamp om plassene, og Kino virket mye mer på hugget i dag enn tidligere matcher. Ingen skal være fredet. Ikke noen stor kamp, men de siste 25 var bra. Kassi gjør stor forskjell. Også veldig behagelig å ha Yaw 100% tilbake. Veldig bra å holde nullen. Godt levert.
 3. Hvis vi starter kampen med Kino og Botheim på topp, så slår jeg av tvert.
 4. Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
 5. Godt mulig, men dette har langt på vei gjennomsyret fotballen. En forferdelig trend. Har nok sett for mye hockey jeg. Der er sånt fullstendig utenkelig.
 6. Jeg digger fair play holdningen. Andre kaller det sikkert urutinert, men jeg HYLLER Edvardsen som ikke kaster seg ned for å få straffe. Normann Hansen som velger å løpe videre rett før slutt, istedenfor å kaste seg ned å hale ut tid. Ingen som drøyer tid. Ingen som oppsøker cornerflagget. Dette er vakkert! Og jaggu ble det ikke seier også. Stolthet!
 7. Må bare skryte av Vogt. Gjør nesten ikke feil.
 8. Dette var andre boller ja. Fortsett sånn!
 9. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaeks-heteste-salgsobjekter-er-best-pa-borsen/597432!/ Budstikka med artikkel om hvordan gutta har levert hittil i sesongen, basert på deres egen spillerbørs. På denne listen topper Bohinen og Hanche, mens Botheim og Gall ligger nederst. Nå er ikke jeg noen ekspert, og jeg har vært kritisk til flere av vurderingene til Budstikka etter hvert som kampene har blitt spilt. Men, ærlig talt. Jeg digger Bohinen, og på sitt beste viser han et stort potensiale, men at han topper listen så langt er etter mitt skjønn et bevis på at Budstikka ikke har helt åpne øyner når de følger kampene. Bohinen har mye å gå på og er på ingen måte en som peker seg ut som vår bestemann hittil.
 10. Scoringen til Kino var forskjellen på 5 poeng kontra 3 poeng ned til kvalikplass. Kan være mer viktig enn vi aner.
 11. Du skjønte ikke at det var lønna før han ble fristilt i dag nei... Jeg også tenkte det samme, men vi har et desperat behov for spiss, så når spillere fra dette nivået blir tilgjengelig kan man jo se på det.
 12. 31 år gamle Guillermo Mollins er fristilt fra kontrakten med "Di blåe" fra Malmø. Savner spilletid. Spiss med ca 1 mål hver fjerde match i snitt over 200 matcher i Allsvenskan. Riktignok veldig ofte som innbytter. Noen som kjenner hans styrker? Lønna hans er oppgitt til 350000 Euro på transfermarket.
 13. Jeg kan virkelig ikke begripe hvorfor jeg uke etter uke setter av tid til dette her. Det er så kjedelig å se på, og helt uten noen som helst plan. Dette handler ikke om å vinne eller tape. Odd vant fullt fortjent, og forventet, og de var i prinsippet aldri truet. Hva er det egentlig som foregår når laget trener angrepsspill? Sendes de ut med eneste oppdrag å prøve å finne på noe selv? Er det noen som har sett noen mønstre som vi følger? Er det noen som har sett to lignende angrep fra Stabæk mot etablert forsvar? Det hender nå og da at vi ser fine angrep, men det virker tilfeldig.
×
×
 • Create New...