Jump to content

d*u*b

Bruker
 • Posts

  3,579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by d*u*b

 1. Nå må vi få Hugo inn for Lumanza til neste match.
 2. Digg med en ny startoppstilling. Vi må ha et lag med reell kamp om plassene, og Kino virket mye mer på hugget i dag enn tidligere matcher. Ingen skal være fredet. Ikke noen stor kamp, men de siste 25 var bra. Kassi gjør stor forskjell. Også veldig behagelig å ha Yaw 100% tilbake. Veldig bra å holde nullen. Godt levert.
 3. Hvis vi starter kampen med Kino og Botheim på topp, så slår jeg av tvert.
 4. Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
 5. Godt mulig, men dette har langt på vei gjennomsyret fotballen. En forferdelig trend. Har nok sett for mye hockey jeg. Der er sånt fullstendig utenkelig.
 6. Jeg digger fair play holdningen. Andre kaller det sikkert urutinert, men jeg HYLLER Edvardsen som ikke kaster seg ned for å få straffe. Normann Hansen som velger å løpe videre rett før slutt, istedenfor å kaste seg ned å hale ut tid. Ingen som drøyer tid. Ingen som oppsøker cornerflagget. Dette er vakkert! Og jaggu ble det ikke seier også. Stolthet!
 7. Må bare skryte av Vogt. Gjør nesten ikke feil.
 8. Dette var andre boller ja. Fortsett sånn!
 9. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaeks-heteste-salgsobjekter-er-best-pa-borsen/597432!/ Budstikka med artikkel om hvordan gutta har levert hittil i sesongen, basert på deres egen spillerbørs. På denne listen topper Bohinen og Hanche, mens Botheim og Gall ligger nederst. Nå er ikke jeg noen ekspert, og jeg har vært kritisk til flere av vurderingene til Budstikka etter hvert som kampene har blitt spilt. Men, ærlig talt. Jeg digger Bohinen, og på sitt beste viser han et stort potensiale, men at han topper listen så langt er etter mitt skjønn et bevis på at Budstikka ikke har helt åpne øyner når de følger kampene. Bohinen har mye å gå på og er på ingen måte en som peker seg ut som vår bestemann hittil.
 10. Scoringen til Kino var forskjellen på 5 poeng kontra 3 poeng ned til kvalikplass. Kan være mer viktig enn vi aner.
 11. Du skjønte ikke at det var lønna før han ble fristilt i dag nei... Jeg også tenkte det samme, men vi har et desperat behov for spiss, så når spillere fra dette nivået blir tilgjengelig kan man jo se på det.
 12. 31 år gamle Guillermo Mollins er fristilt fra kontrakten med "Di blåe" fra Malmø. Savner spilletid. Spiss med ca 1 mål hver fjerde match i snitt over 200 matcher i Allsvenskan. Riktignok veldig ofte som innbytter. Noen som kjenner hans styrker? Lønna hans er oppgitt til 350000 Euro på transfermarket.
 13. Jeg kan virkelig ikke begripe hvorfor jeg uke etter uke setter av tid til dette her. Det er så kjedelig å se på, og helt uten noen som helst plan. Dette handler ikke om å vinne eller tape. Odd vant fullt fortjent, og forventet, og de var i prinsippet aldri truet. Hva er det egentlig som foregår når laget trener angrepsspill? Sendes de ut med eneste oppdrag å prøve å finne på noe selv? Er det noen som har sett noen mønstre som vi følger? Er det noen som har sett to lignende angrep fra Stabæk mot etablert forsvar? Det hender nå og da at vi ser fine angrep, men det virker tilfeldig.
 14. Vi har nå tilsammen 4 tap på de siste 26 matchene i Eliteserien. 2 x Molde og 2 x RBK. Det er statistikk vi kan være bekjent av.
 15. Til forskjell fra oss har Glimt et veldig godt innarbeidet angrepsspill, som virker. Gutta deres vet hva de andre vil gjøre i de forskjellige situasjonene, og dette er gjentatt og terpet både i trening og i kamp over tid. Vi, derimot, virker litt uforberedt når vi kommer i angrep, og må prøve å finne opp noe lurt der og da. Med stadige skifter mellom såpass forskjellige typer som Kinoshita og Botheim (og Edvardsen), blir det vanskelig å skape mønstere som spillerne kan benytte seg av, og veldig ofte stopper angrepet opp på midtbanen, da Lumanza og Bohinen og co må rekognisere og se etter løsninger. Dette er veldig lett å forsvare seg mot. Om vi skal klare poeng mot Glimt må vi tenke defensivt og bruke kreftene smart. Vi må spille på det vi er gode på, og så får vi heller dundre på med noen kontringer når muligheten byr seg.
 16. Janne hiver innpå flere og flere av unggutta og vi har ikke en gang Bohinen på banen. Ikke kom å si at vi ikke matcher aspirantene! Også liker jeg veldig godt at vi ikke drøyer ut tiden ved en hver anledning. Ikke noe "ned til cornerflagget og tulle". Kun ekte fotball. Så jævla mye mer stolthet i det enn det de andre bedriver. Så får bare "smart" være "smart".
 17. ? Lindseth har jo hatt en kvart bane til fri disposisjon ved tre anledninger.
 18. Er det en ny strategi å spille uten venstre back? Er jo helt åpent og ledig der hele tiden
 19. Ja, hvis vi dropper å ta med 2-0 seiern mot Godset innimellom der.
 20. Første omgang mot VIF var såpass bra fra RBK at jeg mener de er favoritter mot et noe skadeplaget Stabæk. Ferskvare og formkurve.
×
×
 • Create New...