Gå til innhold

d*u*b

Bruker
  • Innholdsteller

    3 579
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    21

Innlegg skrevet av d*u*b

  1. Digg med en ny startoppstilling. Vi må ha et lag med reell kamp om plassene, og Kino virket mye mer på hugget i dag enn tidligere matcher. Ingen skal være fredet. Ikke noen stor kamp, men de siste 25 var bra. Kassi gjør stor forskjell. Også veldig behagelig å ha Yaw 100% tilbake. Veldig bra å holde nullen. Godt levert. 

  2. 4 minutter siden skrev Ace:

    Klassisk norsk naivitet. Jeg er enig i at man ikke skal filme, men når man blir tatt må man dessverre kaste seg ned i morderne fotball. Dette kunne vært løst hvis dommerne hadde gjort jobben sin. Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det skal skje.

    Godt mulig, men dette har langt på vei gjennomsyret fotballen. En forferdelig trend. Har nok sett for mye hockey jeg. Der er sånt fullstendig utenkelig.

  3. 5 minutter siden skrev odd:

    Hvis han er fristilt har han vel ikke noen lønn? 

    Høres ut som en spiller som kan følge I fotsporene til andre Malmø-suksesser som Agon Mehmeti og Gall.. 

    Du skjønte ikke at det var lønna før han ble fristilt i dag nei...

    Jeg også tenkte det samme, men vi har et desperat behov for spiss, så når spillere fra dette nivået blir tilgjengelig kan man jo se på det.

  4. 31 år gamle Guillermo Mollins er fristilt fra kontrakten med "Di blåe" fra Malmø. Savner spilletid. Spiss med ca 1 mål hver fjerde match i snitt over 200 matcher i Allsvenskan. Riktignok veldig ofte som innbytter. Noen som kjenner hans styrker? Lønna hans er oppgitt til 350000 Euro på transfermarket. 

  5. Til forskjell fra oss har Glimt et veldig godt innarbeidet angrepsspill, som virker. Gutta deres vet hva de andre vil gjøre i de forskjellige situasjonene, og dette er gjentatt og terpet både i trening og i kamp over tid. Vi, derimot, virker litt uforberedt når vi kommer i angrep, og må prøve å finne opp noe lurt der og da. Med stadige skifter mellom såpass forskjellige typer som Kinoshita og Botheim (og Edvardsen), blir det vanskelig å skape mønstere som spillerne kan benytte seg av, og veldig ofte stopper angrepet opp på midtbanen, da Lumanza og Bohinen og co må rekognisere og se etter løsninger. Dette er veldig lett å forsvare seg mot.

    Om vi skal klare poeng mot Glimt må vi tenke defensivt og bruke kreftene smart. Vi må spille på det vi er gode på, og så får vi heller dundre på med noen kontringer når muligheten byr seg. 

×
×
  • Opprett ny...