Jump to content

elaang

Moderator
 • Posts

  3,794
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

elaang last won the day on June 25

elaang had the most liked content!

Reputation

1,511

About elaang

 • Birthday 02/25/1973

Profile Information

 • Location
  Asker
 • Interests
  Stabæk, fotball, amerikansk fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Ehhh? Stabæk?

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

2,198 profile views
 1. FKH pod om bl.a. kampen om noen er interessert. Jeg tar ikke ansvar for at dette er minutter du aldri får igjen, da jeg ikke har hørt på... https://www.h-avis.no/klart-for-tidenes-viktigste-fkh-kamp-og-for-et-drama-det-blir/s/5-62-1628407
 2. Rundt 0 grader i Haugesund er helt ok, mens det i Oslo er ca minus 10. Det MÅ jo bety fordel ismennene fra Tromsø?
 3. På en annen side var vi vel alle resignerte og klare for OBOS da han tok over, så det at vi i det hele tatt har alt i egne hender før siste serierunde er en prestasjon i seg selv!
 4. Denne kom på e-post i går; Kjære sesongkortinnehaver Førstkommende søndag 26. november kl. 17.00 spiller Stabæk Fotball mot Sandefjord i årets siste hjemmekamp i Eliteserien. Denne kampen er superviktig, og vi håper å mobilisere alle Blaa på kamp. Vi ønsker å gi deg som sesongkortinnehaver muligheten til å ta med familie og venner på kampen til en spesialpris der prisen er kr. 75,- per barn/honnør/student og kr. 125,- per voksen på Hovedtribunen nedre som tilsvarer 50% rabatt. Man kan også kjøpe billetter til samme pris på feltene 301, 302 og Stabæk Support ståfeltet på andre siden. Her kjøper du billetter: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/eliteserien_2023_stabaek_fotball__sandefjord/sesongkort Om du ikke kan bruke sesongkortet ditt, så oppfordrer vi deg til å gi det til andre Blaa slik vi fyller flest mulig seter. Sees på Nadderud på søndag, Alltid. Uansett
 5. https://stb.guru/matches/371/lyn/stabaek/eliteserien/2008 Høydepunkter på 5 1/2 minutt. Fullstendig enveiskjøring. Eneste Lynsjanse kommer av et dårlig tilbakespill fra Somen, ut over det er ikke Jon Knudsen i bilde en eneste gang.
 6. Pust med magen! Ingen har hørt det, hverken vakter, benken eller vi som står på tribunen.
 7. https://www.instagram.com/reel/CzMJKsXNTJH/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Fantastisk at du går foran og tar krigen!
 8. Sutring fra Glimtfolk vedr manglende billetter til søndag.
 9. Hørte “Kom hør og se“ meget bra på radiosendingen mot slutten av kampen. Radio er forresten både dritspennende og helt jævlig måte å følge med på kamp på.
 10. 399,- hver vei 3.desember på Norwegian ut dagen!!
×
×
 • Create New...