Jump to content

elaang

Moderator
 • Posts

  3,659
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

elaang last won the day on March 30

elaang had the most liked content!

Reputation

763

About elaang

 • Birthday 02/25/1973

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Asker
 • Interests
  Stabæk, fotball, amerikansk fotball

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Ehhh? Stabæk?

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

1,288 profile views
 1. Samtidig har vi ikke tapt mot dem på hjemmebane siden 2012.
 2. I dag er det 3 år siden Erling Braut Haaland kom inn som innbytter da Molde tapte 3-1 på Nadderud. Kjedelig å være på topp i karrieren allerede da...
 3. Mattis Bolly på lån ut sesongen
 4. De er jevnt tippet over oss, så det er ikke noe dårlig lag. Det ligger en fin link på fridiskusjon her om årets 3. divisjon. Dette er arvtakeren til VGD som de facto er borte.
 5. Det kan være lurt å lese artikkelen. 2,5 år.
 6. Fotball e supert Vi score mål etter mål Publikum og treninga Og muskla av stål Fotball e supert Og alle får det te Spille kampa, score mål Skru av tv’n og bli med
 7. Må gjerne tape for Hfk så lenge vi slår FKH.
 8. Kan de være 200 tilskuere som i fjor?
 9. Så det er ikke morsomt å skrive at Hongliang Tao ble byttet inn på overtid da Nantong Zhiyun slo Jiangxi Breidamen 3-1 på mandag? Neivel, da dropper vi videre Taonyheter...
 10. https://issuu.com/heborres/docs/oversikt_over_eliteserien_2021 Oversikt over alle lagene med div stats fra i fjor.
 11. Med referanse til dagens VG-lupe hvor dette bl.a. står: Det kan fort være et tidsspørsmål før Stabæk går ned igjen - om de ikke snart får klarsignal for byggingen av sin planlagte, moderne stadion. Og det drøyer fortsatt. For fortsatt spiller Stabæk på Eliteseriens minst fasjonable stadion, Nadderud, 10 år etter at Telenor Arena var tilbake på drømmestadiet. Flere ganger har det virket som det bare er et tidsspørsmål før et langt mer moderne stadion-anlegg skal påbegynnes. Så stopper det. Gang på gang. Stabæk får tydeligvis ikke med Bærum kommune på dette likevel. Det snakkes om et anlegg med kun plass til åtte tusen mennesker nå. Og i mens jobber Stabæk i de provisoriske brakkene på Nadderud. Er det noe nytt å melde? Hvordan er prosessen fremover nå?
 12. Haha, du skal få den😘. Men linken via insta og kampen mot Brann tar jeg 😃Samt at jeg dro stb.guru og mimring opp på agendaen.
 13. Så ille var det ikke, men ingen god start uansett. https://stb.guru/matches/285/follo/stabaek/1-divisjon/ Jeg er helt sikker på at jeg har sett video også fra denne kampen, men finner det ikke igjen.
 14. Tiden på året er kommet hvor man tidligere kunne spille seriekamper, så da kan man i alle fall se gjennom gamle høydepunkter. https://stb.guru/matches/392/brann/stabaek/eliteserien/2009 12 år siden, bort mot Brann. Hvordan vant vi ikke denne? Latterlig annullering, snytt for straffe og millimetere unna vinnermålet på Espens Hoffs suser.
×
×
 • Create New...