Gå til innhold

eppi

Bruker
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    stabæk
  1. Fint å se Luc på banen. Det er defintitivt en forsterkning fra i fjor.
  2. Mye klokt her. Det er rart da vi var pottetett bakover i fire kamper også renner det inn. Jeg tror dette skjedde samtidig som Harris spillestil ble tema. Da han kom inn i 2. omgang mot Asker var han annreledes, usikker synes jeg. Kankje er det sånn at Harris må få være den stoppertypen han er? Så får vi heller leve med kort og karantener å ha en backup? Jeg mener at Harris er en spillertype vi trenger, men la han være den han er!
  3. Tja, litt uenig. Det skaper unødvendig støy.
  4. Og så enda et nytt utspill om Henning. Jeg begynner også å bli lei - kanskje det er avisenes feil, men kan hende at noen burde be Jönsson slappe litt av eventuelt lukke munnen.
  5. Hvor har du det fra? hehe Det får du nesten ta med Roger.. Jeg har ikke inngått noen sponsoravtale med SFK Det må du jo gjerne gjøre. Tror vel egentlig dette slagordet til denne restaurantkjeden, vi naturlig nok ikke kan nevne navn på her (vi driver jo ikke med snikreklame, er så veldig ukjent for de fleste. I Piiiip lever vi etter mottoet: "Den beste tiden er den du deler med andre." Say no more Det er jo helt feil. Den beste tiden er like mye den du har for deg selv. I alle fall hvis du er like glad i deg selv som jeg er. Men like stort salg pr kvadratmeter på en restaurant gi det ikke, vi vil jo ha eget bord.
  6. Jeg syns Johan var god i går. Herlig defensiv jobbing, ikke ble han skadet heller. Og Harris uten gult kort....
×
×
  • Opprett ny...