Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

mbh last won the day on August 16 2022

mbh had the most liked content!

Reputation

6,447

About mbh

 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

5,601 profile views
 1. "Den som kaster den første steinen, har i det minste et snev av orginalitet."
 2. Er jeg den første som krever at Bohinen må gå?
 3. Hvor var @Slumda Stabæk spilte ligakamp i Kongsvinger hallen? That's the question.
 4. Super kamp! Nå gjelder det bare å bevise at det ikke var nybegynner-flaks, så kommer du til å bli høyt elsket og aktet.
 5. Velkommen skal han være! Håper han blir raskt ferdig med å prate om gamle dager, med gamle venner. Det er ikke mye som er likt i klubben fra sist han var her, bortsett fra navnet. Jeg tar ham med i aftenbønnen fremover, og håper det gjør susen.
 6. Ring politiet hvis han har gjort noe straffbart!
 7. Det er litt drøyt å påstå at noen er utdatert som menneske, uten å begrunne det på en bedre måte enn at han har benyttet Norges største advokatfirma innenfor strafferett. Det er drøyt å si det uansett. Punktum. Jeg er redd det kanskje sier mer om deg selv.
 8. https://norske-podcaster.com/podcast/synseligaen/-42-vi-besoker-tom-nordlie-pa-garden-i-skien-arbei
 9. Tom Nordlie, eller én eller annen som jeg ikke har hørt om, med trenererfaring fra et nivå over OBOS.
 10. Jeg er skeptisk til alle kandidater som er kompis med gjengen på brakka og i styrer/stell. Vi trenger en trener med pondus, ikke en programleder i "Husker du".
 11. Jeg vil ha en sta jævel! Orker ikke flere speidergutter.
 12. Vi kan gjerne få en trener som er istand til å beskrive hva som har vært gjort feil til nå, og hva/hvordan det skal jobbes videre. Da er det lettere å vurdere om vi er på rett vei. Ellers må jeg si at dette trenerbyttet setter evalueringen av Sport i et interessant lys. Men, det er sikkert lurt å legge all skyld på Kjønø.
 13. Tidene har endret seg. Reglene for hva man kan ta imot av gratis billetter etc. fra leverandører er ikke som for 10-20 år siden (og de store selskapene er strenge med etterlevelsen). Hele VIP-konseptet er litt old news. Man må uansett levere noe som er mer spennende enn en gratis gudstjeneste.
 14. Dagens avtale mellom klubb og AS er av nyere dato. Den største endringen kom i 2017, da alle kostnader ble fjernet fra ASet, for å bli overført til klubben. Jon er daglig leder i både klubb og AS, men lønnes kun av klubben. Jeg tror ikke at ny stadion gjør så mye for å øke inntektene. Å bedre produktet er det som har størst effekt for å bedre inntektspotensialet. Bedrifter og mennesker ønsker gjerne å bli assosiert med noe positivt. Det blir ikke morsommere å tape mot Sandnes Ulf på en ny stadion. Tror jeg.
 15. Ikke for å være arrogant, men det er ikke noe jeg mener. Det er slik det er. Sponsorpakker etc. blir fakturert i ASet, mens penger fra spillersalg, grasrotandelen, og offentlige midler, går til klubben. Før pengene ender opp i ASet, hvis den totale summen av inntekter overstiger kostnadene. Så "garanterer" ASet i neste omgang for driften av klubben, med midler som i utgangspunktet kom fra klubben.
×
×
 • Create New...