Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

mbh last won the day on June 24

mbh had the most liked content!

Reputation

6,015

About mbh

 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

5,162 profile views
 1. Vel fortjent, Fitim!
 2. Jeg er klar. Vil gjerne ha med min venn, @Slum
 3. Endelig fri fra klamydia. Tror jeg.
 4. Hvis ikke Kjønø skal ha kritikk for hvordan laget opptrer, skal heller ikke Azemi ha det. Han blir sikkert bare litt sjokkert hver gang han får en ball å jobbe med.
 5. Jeg synes begge deler er like morsomt, om ikke morsommere.
 6. Jeg har satt penger på borteseier, i tilfelle noen av spillerne ennå ikke er edru. Vi får håpe jeg taper penger, og at denne kampen er starten på noe digert! Kritikk er alltid - uansett, uaktuelt.
 7. Det er dessverre for sent for både mye, og grå hår.
 8. Hvorfor forstår jeg ikke - hvorfor jeg ikke synes det er så morsomt lenger? Hvorfor forstår jeg ikke - at alt egentlig IKKE var morsommere før? Hvorfor forstår jeg ikke lenger? Hvorfor får jeg ikke stå lenger? Jeg forstår det ikke!
 9. Jeg vil påstå at det faktisk var mer underholdende, selv om det også da var for dårlig. Det finnes visst ingen mellomting.
 10. Jeg vet egentlig ikke hva som er mest underholdende: - å se på at vi ikke slipper inn mål - å se på at vi ikke scorer mål
 11. Hvor var du igår, og sist søndag?
 12. Hvor lenge skal klubben la denne mannen få holde på? Nå har han hatt et år på seg, og i den perioden har laget hatt null utvikling, ingen av spillerne har blitt bedre (bortsett fra de på damelaget). Underholdningsverdien er som en gjennomsnittlig norsk gudstjeneste - og publikumsinteressen nærmer seg også den man finner i kirken på søndager. Det er greit at vi slipper inn få mål, men vi skaper jo heller ikke en dritt. Det nytter ikke å skylde på spissene, for vi har bare de spillerne vi har. Da må man nesten legge opp kampplanen deretter. Igår ble bussen til Notodden kansellert på grunn av få påmeldte. Jeg så derfor kampen på Blaa, sammen med rundt ti personer - hvorav halvparten ville vært der uansett på grunn av behovet for sitt daglige øl. Det er altså Kjønøs ideér man forsøker å implementere i hele Stabæk-systemet, selv om det tydeligvis er så komplisert at opphavsmannen ikke klarer det på et år. Selv etter å ha fått de spillerforsterkningene han har pekt på. Jeg var i Kristiansand sist helg, og var påmeldt Notodden i går, men vurderer sterkt om jeg gidder mer av dette - selv mot den gamle storheten Fredrikstad. Medgangssupporter? Nei, men et sted må man sette grensen for selvpining. Eirik Kjønø har ingenting i Eliteserien 2023 å gjøre. Det har for øyeblikket heller ikke Stabæk.
 13. Det er litt fremgang fra sist gang vi tok et skritt tilbake, etter å ha hatt litt fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake, etter at vi hadde fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake, etter at vi hadde litt fremgang etter å ha tatt et skritt tilbake. Klubben er utvilsomt i trygge hender.
 14. Mulig å ikke bruke muggbussen?
×
×
 • Create New...