Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,338
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

mbh last won the day on January 21

mbh had the most liked content!

Reputation

5,203

About mbh

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,664 profile views
 1. Hvis han også er opptatt av at ting ikke skal være så jævla tørt og grått, burde de kanskje publisert noe annet om evalueringen. Du reagerte jo på nettopp dette selv. Hvis han ikke følte seg truffet av kritikken, er det merkelig at han går ut og forsvarer den. Det er bare å tolke hans "nedenfra og ned tone" i beste mening. Bortsett fra at den nok er mer ektefølt enn du foretrekker å tro. Jeg har fortsatt bobler i magen etter fjorårets ladning av ølet hans. Det er mulig at det er grunnen til at jeg er så sur.
 2. Trygve, er du virkelig Stabæk supporter! Nå ble jeg glad:-)
 3. Det burde jo være mulig å gi en begrunnelse for hvordan man er kommet frem til konklusjonen. Da kan man diskutere beslutningsgrunnlaget. I og med at det er en positiv konklusjon for disse to, burde det ikke være problematisk å dele informasjon om hva som har ført til at disse er "frikjent" for sin del av ansvaret for nedrykket. La oss håpe vi slipper å si det samme om Kjønø, når dette diskuteres senere i år.
 4. Wulff får meg til å tenke på David Bowie: And I've been putting out the fire with gasoline
 5. Styremedlem i ASet, hvor han også er største aksjonær.
 6. Det er en hersketeknikk som muligens funker på kone, barn, og noen stakkars ansatte. Jeg har imidlertid liten tro på at den fører frem etter hensikten denne gangen.
 7. Og, her er svaret fra den største aksjonæren i ASet (Petter Andreas Wulff): "Bjørnar Posse Sandboe Har du ikke tillit til utallige timer med evaluering og jobbing og gjennomganger så kom på årsmøtet. Holder nå….."
 8. "gled dere: Om kort tid kommer det ærlige en til en-intervjuer med Torgeir og Eirik," Det stod ikke på innsalget, men.. Som Ace ville ha sagt, så sa ikke Eirik annet enn det man kunne forvente at han skulle si. (Hva skulle han ellers liksom si?) Skal vi tippe at det kommer noe tilsvarende fra Torgeir? "Jeg forstår godt frustrasjonen til alle som er glad i Stabæk." - "Jeg er topp motivert til å stå på for å få klubben opp i eliteserien, der den hører hjemme." Den som er opptatt av blod, bør nok kjøpe en god biff på Meny. Her blir det nok business as usual fremover.
 9. Jeg er ikke ute etter hverken Kjønø eller Bjarmann. De er ikke ansvarlige for å ha ansatt seg selv. Poenget er at evalueringen skulle være reell. Det er det lite som tyder på at den har vært. Men, Ace: kan du ikke heller si noe om dine tanker om evalueringen!? Fører den klubben fremover?
 10. Etter at Bjarmann og Kjønø er frikjent, står vi bare igjen med Daglig leder, bortsett fra Janne og spillerne. Evalueringsteamet (fy f.., for en latterlig organisering!) består jo allerede av nestlederne og lederne i i styret og AS. Med mindre de plutselig oppdager lukten av egen rumpe, er det ikke mange fler å fordele skyld på.
 11. Det der hadde jo gitt mening, hvis det ikke hadde vært igangsatt en evaluering av alle ledd i klubben. Hva er poenget med å "frikjenne" disse to allerede nå, før man er ferdig med hele prosessen? Det blir jo mer skyld å fordele på de resterende, med mindre de allerede har bestemt seg for et binært resultat. Frisk, eller så har vi aids. Konklusjonen blir kanskje at ingen ting er galt, men at alle må bli bedre. Så blir alt bra.
 12. Trist at du gir deg så fort! Vi har jo mye gugge på forumet fra før, men litt gugge med andre vinklinger hadde vært fint.
 13. Hmm. Snakker vi :? Neida. Kjønø er en bra mann. Det kan hende han ikke burde fått overta Stabæk i fjor, men det er jo ikke hans skyld at han fikk jobben.
 14. Spillerne har fått beskjed om at vi skal spille 352/532 i år også. Det ses vel derfor etter spillere som passer til det systemet. Siden vi nå bygger lag for fremtiden, vet vi at det er dét vi vil få se i Eliteserien også. Hvis vi skulle rykke opp igjen.
 15. Enig, @ringo! De burde også begrunne frifinnelsen av Bjarmann og Kjønø. Det kan jo ikke være "grunnet oppnådde resultater".
×
×
 • Create New...