Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,753
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

mbh last won the day on April 12

mbh had the most liked content!

Reputation

7,301

About mbh

 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

6,251 profile views
 1. Hvis TIFO-gjengen trenger et tips til neste kamps banner, så kan det f.eks. være et eller annet om 3 bak.
 2. Roberts mister ballen. 1-0 Roberts mister ballen. 2-1
 3. Ja, hva har de små Sogndal-spillerne å by på sammenlignet med våre giganter. Jeg håper på en beskyttende hånd fra både dommeren og Gud. Da kan det gå riktig så bra.
 4. Klubbens kommende styreleder (aka @Potter ) har fødselsdag idag. Jeg regner med at kvelden tilbringes i fortrolig samtale med Bob, med powerpoint-presentasjon av de siste ukenes gode råd hentet fra forumets utømmelige visdomskilde. Gratulerer med dagen!
 5. Jeg er enig i at @Bjersk burde moderere omtalen av egne spillere. Jeg er derimot uenig i at man skal ignorere personer man ikke deler mening med. Det blir litt for Putinsk for meg. I tillegg har jo enkelte forumbrukere endret seg en del gjennom årene, noe som er vanlig ettersom man blir eldre. Men, legg meg gjerne til listen over "ignorerte brukere" - så slipper du etterhvert å forholde deg til andre enn deg selv.
 6. Shit! Vi har for mange penger. Typisk Bærum-problem.
 7. For en del år siden ville dagens lag vært vårt andrelag som spilte i andredivisjon I år har klubben ikke et førstelag. Kun et andrelag som spiller i OBOSLIGAEN. Det er en divisjon høyere enn andrelaget pleide å spille i da vi hadde et godt førstelag. Etter hvert blir forhåpentligvis stadig flere av spillerne på andrelaget klare for førstelagsspill. Der er vi ikke ennå, men kommer vi dit kan det bli veldig moro. Inntil videre er det bare å holde humøret oppe og håpe at flest mulige tar steget opp. Å slippe inn 5 mål, etter å ha ledet med 4, er jo uansett helt latterlig. Jeg tror for en gangs skyld at det vil virke mot sin hensikt hvis supporterne begynner å kreve endringer. Det finnes nok ingen i klubben som tror at dette er godt nok.
 8. Hvis vi ikke lykkes med satsingen nå, lykkes vi aldri. Nå oppfører vi oss som vi faktisk har en visjon og plan. Jeg er enig i at vi kanskje må tilføre noe her og der, men kursen har aldri sett bedre ut. Det er viktigere å fortsette med unge spillere, enn å måtte rykke opp i år. Neste opprykk må være bærekraftig, med et lag som har noe å vise også i Eliteserien. Jeg tar heller to år i Obos med nåværende lag, enn ti år i ES med nedrykkskamp og bingospillere.
 9. Det er positivt at vi spiller med så mange unge, lovende spillere. Sålenge de ikke mister selvtillit av en slik kamp. @Slumhar forresten garantert at vi rykker opp i år. Det holder lenge for min optimisme!
 10. De er vel ikke russ før om noen år?
 11. Kanskje den gamle sportsplanen ikke er død likevel? Det kan ha blitt noe kuk i computeren da man skulle legge den gjeldende planen inn i Google Translate.
 12. Alt det vi ber om, er gi oss tre mål.
×
×
 • Create New...