Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

mbh last won the day on October 16

mbh had the most liked content!

Reputation

4,455

About mbh

 • Birthday 08/30/1967

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

4,204 profile views
 1. To spørsmål: Burde man bestille øl og burger på forhånd gjennom Daigo nr 10? Og, er det mulig å få noe annet enn Stabæk-øl? Jeg har fortsatt gjærsmak i munnen etter de kassene jeg kjøpte i fjor.
 2. Håper vi vinner, slik at Slum kan være konge på byen i Bergen i morgen. #Eliteserie2022ForSlum
 3. Det har du rett i. Jeg så bilder fra en treningskamp som ble spilt i februar 2012, og da hadde vi Puma-drakter. Det betyr at vi mangler nedrykk med Nike, Puma og Macron. Vi har fortsatt muligheten med sistnevnte.
 4. Jeg er fullstendig uinteressert i draktleverandør, bortsett fra at vi har manglet en grønn arm i mange år. Det fører til at folk føler at de må kjøpe en ny drakt, noe som ikke er særlig miljøvennlig. Ikke hjelper det mot nedrykk heller. Vi har allerede rykket ned med både Adidas og Puma. Tilbake til spørsmålet: hvorfor er du så glad for denne avtalen? Er den bedre enn Golds Gym avtalen?
 5. Jeg er redd for å jinxe det, så jeg vil si at seier vil føles som uavgjort. Kun tap er godt nok.
 6. Har du ikke allerede gjort det? 🙂 Neida. Jeg aner ikke hva som står der, men for meg var han en av grunnene til at jeg begynte å like klubben. Han vil selvfølgelig stå igjen i historien som en av de aller viktigste for utviklingen av Stabæk fotball. På godt - og på vondt.
 7. Hva het det laget som vant over oss?
 8. Meling er den råeste spilleren vi har hatt i klubben, etter min mening. Tom Stenvoll var sympatisk, men når det kommer til skills og arbeidsinnsats, kombinert med bra mann. Birger Meling!
 9. Ikke vær en gledesspreder, med mindre du absolutt må.
 10. Nei, det er klubbstyret som inngår avtalen med ASet. Klubbstyret velges av klubbens medlemmer, mens styret i ASet velges av aksjonærene. Klubben burde på sikt overta aksjene i ASet, eventuelt si opp avtalen. Makten i klubben burde flyttes tilbake dit den hører hjemme: til medlemmene.
 11. Jeg håper at de som stiller har en tanke om hvorfor. Ikke vær beskjedne: klubben trenger dere! Virkelig!!!
 12. For å være helt rettferdig, så har det ikke skjedd noe nytt og negativt den siste uken. Vi kunne ikke forvente et særlig bedre resultat mot Glimt, og fikk det heller ikke. Jeg har tatt situasjonen med fatning i det siste. Før pleide jeg å bli ødelagt i mange dager, etter en dårlig kamp. Det har som sagt gått bedre i det siste. Inntil i går; det var så sykt trist å høre Halvdan Sivertsen på Blaa før kampen, og sitte å se på et bortefelt som var dobbelt så stort som SS (fra en klubb som holder til på en stadion som ligger 1202 kilometer fra Nadderud). Men aller verst; at underholdningsproduktet vårt er fullstendig bortreist. På hovedtribunen var tilogmed bare én kiosk åpen... Det er som om vi forsøker å redde den lokale kinoen ved å vise alle filmene til Vibeke Løkkeberg. Dagens ledelse har ingen kraft til å redde dette i havn (etter min mening). Jeg håper at noen av våre meget oppegående supporterne kan stå frem for å skape nytt liv i klubben. Det nytter ikke å tro at "investorer" skal klare dette på sikt. Det er bare å se hvordan det har gått med klubber som Lyn, Start, Hønefoss og Wimbledon. På papiret er vi kanskje mye bedre enn hva tilstanden viser, men ikke i virkeligheten. Jeg oppfordrer alle supportere til å melde seg inn i klubben, slik at vi kan stemme frem et nytt klubbstyre på neste årsmøte. Det koster ikke mer enn 5 halvlitere på Blaa (inkludert tips).
 13. I Rosenborgs stormaktsdager pleide vi alltid å ha en innstilling om at vi skulle vinne, noe vi også gjorde oftere enn de fleste andre lagene. Nå skal vi liksom bøye oss i støvet for Bodø Glimt - på Nadderud. (Selvfølgelig sier man at vi spiller for å vinne, nå også. Men alle forstår at ingen har tro på dette). I går gjorde vi et bytte, ett minutt på overtid (stb.guru er ikke oppdatert). Jeg regner med at det var for å sikre 0-3. Det er jaggu meg lite hårete! Vi kommer sannsynligvis til å rykke ned uansett. Det hadde kanskje vært en idé at vi gjorde det på en måte som ga tro på et liv etter døden. Nå er vi en slags kopi av Mjøndalen versjon 1.0.
 14. Ja, noen kan føle behov for å klappe til en. Det er derfor det ikke er tillatt.
×
×
 • Create New...