Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  2,000
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

mbh last won the day on October 17 2020

mbh had the most liked content!

Community Reputation

3,927

About mbh

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,774 profile views
 1. Jeg synes det høres bedre ut med japaneser. Fra Kina=kineser, fra Japan=japaneser, fra Sverige=ja, osv.
 2. Artig med konkurranse om nyhetssakene.
 3. En krone til Tiern, er en krone i gave til aksjonærene i Stabæk fotball AS - hvor Ingo er en av dem. Jeg ville stoppet trekket umiddelbart, og reflektert litt over hvem betalingen har vært magisk for de siste årene.
 4. Den greia blir vi visst aldri ferdig med. Valencic var aldri god nok hos oss. Jeg tror skylden lå hos Valencic selv.
 5. Hva tror du (forventer du at) pengene dine går til? Spørsmålet er seriøst ment.
 6. Du er ihvertfall ikke urealistisk, optimistisk.
 7. Aha. Det er deg som er den siste giveren. Jeg tenker at du sikkert kan slutte å gi bort penger til et selskap som besluttet å utbetale utbytte til aksjonærene for 2019. Jada, jeg vet at utbyttet faktisk ikke er utbetalt ennå. Kjøp heller øl for pengene. Da får du 2 kroner tilbake per innskudd etter at moroa er over.
 8. I år er det 20 år siden Petter Belsvik erstatteren, Dennis Iliohan (ranket som spiller nummer 321 av 321 spillere i Æresdivisjonen) herjet klubben med drakt nummer 8, startet 3 kamper i Tippeligaen (og 1 i Europa mot Auxerre - uten at etterspørselen etter bokstaven Æ gikk noe særlig opp av den grunn), ble byttet ut 2 ganger, fikk 1 gult kort, og scoret 1 mål (mot Bodø Glimt). I dag driver Dennis sitt eget designbyrå i Holland. Herlige minner. Eller hva, @stephanois?
 9. Det var nok powerpointen som holdt euforien i sjakk. Ellers var det et fint møte. Det blir spennende å se om noen fra Smittebussen hadde tatt turen.
 10. Til dere som ikke kan komme: er det noe dere vil at jeg skal spørre om? Det er som vanlig ikke refererat fra møtene, så dere kan ikkje forvente svar på det dere måtte lure på. Det er uansett fint med flest mulig gode spørsmål.
 11. Dette kan man ikke gå glipp av. Lurer på om det blir så euforisk stemning at det blir presentert en emisjon denne gangen også. Hvordan vet man forresten at stemningen er euforisk? Det er jo litt greit å vite. Håper uansett at den ikke er så smittsom, slik at avstand og rene hender holder.
×
×
 • Create New...