Jump to content

mbh

Bruker
 • Content Count

  2,051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

mbh last won the day on October 17 2020

mbh had the most liked content!

Community Reputation

4,066

About mbh

Profile Information

 • Location
  P5 - 7

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

3,919 profile views
 1. Takk som spør, men jeg aner ikke. Slik som vi holder på for tiden, har jeg mer enn nok med min egen mentale helse.
 2. Jeg tror @TheDriver er inne på noe når det kommer til Janne. Det er sjansefullt å bytte ut ES mest erfarne trener, med den mest uerfarne. Mulig det hadde vært mer å hente på å se på tilgjengelig spillermateriale. Jeg tror Janne var for kompis til å si fra.
 3. Fremover, tror jeg det viktigste er at administrasjonen og styret er fullstendig frikoblet ved valg av nye spillere, trener, sportssjef (og andre sportslige valg). Få inn et kompetent sportslig utvalg, uten bindinger til gamle helter, egen historie, og egne barn. Sørg for at det er et vanntett skille mellom sportslig utvalg og gjengen over. Selvfølgelig innenfor det som er av økonomiske rammer. Fotball spilles ikke på papiret.
 4. Det er forresten imponerende at vi spiller såpass bra mot spillere som ikke har måttet spille kamper på to år. Tenk hvor uthvilte de gutta er.
 5. Dere som ikke ser kampen på nett, kan bare angre. Spesielt reprisene er fullstendig legendariske. Det er TV-produksjon på skyhøyt nivå. Selve kampen er ikke så morsom, men hva gjør vel det.
 6. Er det noen som vil ha to gratisbilletter til buss og kamp i dag? Er syk (ikke K), så får ikke gått.
 7. Dere får ta med hanske og kårde i morgen, og gjøre opp som ekte riddere.
 8. Jeg håper vi slutter å tro på gammel kjærlighet. Det har stort sett bare funket med Martin og Messi. Vi trenger heller ikke restaureringsprosjekter i den situasjonen vi er i.
 9. Unnasluntring i forbindelse med hopping er et problem vi ikke har på hovis. Jeg foreslår derfor at dere ser hvordan vi på solsiden gjør det. Legg spesielt merke til finansministeren og sentralbanksjefen. Der har du gutter som holder et høyt tempo! Selv uten trommer.
 10. @Bebe lurer på om det er deg, S.S.?
 11. Godt poeng! De siste årene er det livet med supporterne som har sørget for at jeg har opprettholdt min interesse. Klubbledelsen, koronaklovnen, og fotballen som spilles, har stort sett vært like inspirerende som en god kløe i skrittet. Venner utenfor nærmiljøet ser på meg med medlidenhet når jeg forteller at jeg skal på Stabæk-kamp. Venner som tidligere pleide å gå på Stabæk-kamper, har nå det samme forholdet til klubben som de har til Husker Du, Samatha Fox og Smokie. Men, det er bare å holde ut.
 12. Vi er flere som er så optimistiske at vi har bestilt flybilletter til kampen mot Tromsø, 28. november. Sist gang vi var der oppe, sendte vi med et nødskrik TIL ned i OBOS-ligaen. Hadde det ikke vært gøy om situasjonen var motsatt denne gangen? Bli med og opplev nordlys, Mack-øl, Kinderegg, og forlenget kontrakt i eliteserien. Alt er mulig, helt til de som bestemmer sier at det ikke er det lenger. Flybillettene er forresten fantastisk billige, nå før valget.
 13. Alt kan skje. Husk at det er etter regn at fuglene synger.
×
×
 • Create New...