Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by mbh

 1. "Den som kaster den første steinen, har i det minste et snev av orginalitet."
 2. Er jeg den første som krever at Bohinen må gå?
 3. Hvor var @Slumda Stabæk spilte ligakamp i Kongsvinger hallen? That's the question.
 4. Super kamp! Nå gjelder det bare å bevise at det ikke var nybegynner-flaks, så kommer du til å bli høyt elsket og aktet.
 5. Velkommen skal han være! Håper han blir raskt ferdig med å prate om gamle dager, med gamle venner. Det er ikke mye som er likt i klubben fra sist han var her, bortsett fra navnet. Jeg tar ham med i aftenbønnen fremover, og håper det gjør susen.
 6. Ring politiet hvis han har gjort noe straffbart!
 7. Det er litt drøyt å påstå at noen er utdatert som menneske, uten å begrunne det på en bedre måte enn at han har benyttet Norges største advokatfirma innenfor strafferett. Det er drøyt å si det uansett. Punktum. Jeg er redd det kanskje sier mer om deg selv.
 8. https://norske-podcaster.com/podcast/synseligaen/-42-vi-besoker-tom-nordlie-pa-garden-i-skien-arbei
 9. Tom Nordlie, eller én eller annen som jeg ikke har hørt om, med trenererfaring fra et nivå over OBOS.
 10. Jeg er skeptisk til alle kandidater som er kompis med gjengen på brakka og i styrer/stell. Vi trenger en trener med pondus, ikke en programleder i "Husker du".
 11. Jeg vil ha en sta jævel! Orker ikke flere speidergutter.
 12. Vi kan gjerne få en trener som er istand til å beskrive hva som har vært gjort feil til nå, og hva/hvordan det skal jobbes videre. Da er det lettere å vurdere om vi er på rett vei. Ellers må jeg si at dette trenerbyttet setter evalueringen av Sport i et interessant lys. Men, det er sikkert lurt å legge all skyld på Kjønø.
 13. Tidene har endret seg. Reglene for hva man kan ta imot av gratis billetter etc. fra leverandører er ikke som for 10-20 år siden (og de store selskapene er strenge med etterlevelsen). Hele VIP-konseptet er litt old news. Man må uansett levere noe som er mer spennende enn en gratis gudstjeneste.
 14. Dagens avtale mellom klubb og AS er av nyere dato. Den største endringen kom i 2017, da alle kostnader ble fjernet fra ASet, for å bli overført til klubben. Jon er daglig leder i både klubb og AS, men lønnes kun av klubben. Jeg tror ikke at ny stadion gjør så mye for å øke inntektene. Å bedre produktet er det som har størst effekt for å bedre inntektspotensialet. Bedrifter og mennesker ønsker gjerne å bli assosiert med noe positivt. Det blir ikke morsommere å tape mot Sandnes Ulf på en ny stadion. Tror jeg.
 15. Ikke for å være arrogant, men det er ikke noe jeg mener. Det er slik det er. Sponsorpakker etc. blir fakturert i ASet, mens penger fra spillersalg, grasrotandelen, og offentlige midler, går til klubben. Før pengene ender opp i ASet, hvis den totale summen av inntekter overstiger kostnadene. Så "garanterer" ASet i neste omgang for driften av klubben, med midler som i utgangspunktet kom fra klubben.
 16. Her er utviklingen av salg som ikke dreier seg om spillere (sponsorpakker etc.). Hvis man justerer for inflasjon og generell lønnsutvikling, så vil jeg påstå at det ikke er en positiv utvikling. Eller? 2017 13,5 2018 11,3 2019 10,4 2020 11,1 2021 11.2
 17. "Men faktum er"....? Tullekopp!!! Da foreslår jeg at du leser regnskapene for klubb og aksjeselskapet. Gå gjerne så langt bak i tid som du måtte ha lyst til. Så er det bare å ta kontakt når du har gjort hjemmeleksen din:)
 18. Det der er jo bare tull. De kommersielle inntektene har jo gått nedover mens Jon har vært i klubben. Klubben har solgt spillere for å holde omsetningen oppe, men de solgte spillerne er jo resultatet av tidligere godt arbeid. Salgene har samtidig redusert muligheten for fremtidig suksess. Dette er selve essensen for hvorfor stadig flere seriøse bedrifter går bort fra bonusavlønning av ansatte.
 19. Det er veldig positivt at skikkelig motgang skaper så mye engasjement. Kjedelig på banen, kan være gøy på forum. En god kamp varer tross alt bare i 2 x 45 minutter, mens en dårlig kamp gjerne varer en hel uke.
 20. Vi må ha inn en som ikke skal være/er kompis med Muppet Show gjengen. En som ikke er redd for å sparke litt rumpe, uansett hvem som er mottakeren. En som driter i hva som skjedde i en kjeller i Parkveien en gang i forrige årtusen. En som driter i en fyr som heter Ona.
 21. Bra tur. Leit resultat, men etter den kommende ukens treninger, ligger alt til rette for gode prestasjoner mot Start. Er glad jeg ikke er i nærheten av Nadderud neste helg.
 22. Det er ikke åpenbart (for meg) at vi liksom skal spille i eliteserien neste år, mens Stjørdals Blink skal rykke ned fra OBOS.
 23. Blir det ny buss til Kongsvinger-turen, @TheDriver? https://www.vg.no/sport/fotball/i/BjAomE/bussen-til-bodoe-glimt-stjaalet-i-fredrikstad
 24. Stemmer det at de skjulte innleggene kun vises på Fair Fans Forumet? Det påstår iallefall @Slum. Men, hvem vet; han bruker fortsatt tekst-tv og vet neppe engang hva emojis er. Sukk!
×
×
 • Create New...