Jump to content

mbh

Bruker
 • Posts

  2,600
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Posts posted by mbh

 1. Velkommen skal han være! Håper han blir raskt ferdig med å prate om gamle dager, med gamle venner. Det er ikke mye som er likt i klubben fra sist han var her, bortsett fra navnet. Jeg tar ham med i aftenbønnen fremover, og håper det gjør susen.

 2. 42 minutter siden skrev joakkkim:

  Han har vel i alle fall en sak som vi som klubb helst ikke vil identifisere oss med. Det er såpass diskvalifiserende at da burde man ikke vurdere han. Også er det lenge siden han har resultater som trener. 

  Ring politiet hvis han har gjort noe straffbart!

 3. 58 minutter siden skrev Flexi Knut:

  Har ikke fyren bevist ganske ettertrykkelig at han er utdatert både som trener og menneske? Han ansatte tross alt Elden i en personal-/oppsigelsessak.

  Det er litt drøyt å påstå at noen er utdatert som menneske, uten å begrunne det på en bedre måte enn at han har benyttet Norges største advokatfirma innenfor strafferett. Det er drøyt å si det uansett. Punktum. Jeg er redd det kanskje sier mer om deg selv.

 4. Vi kan gjerne få en trener som er istand til å beskrive hva som har vært gjort feil til nå, og hva/hvordan det skal jobbes videre. Da er det lettere å vurdere om vi er på rett vei. 

  Ellers må jeg si at dette trenerbyttet setter evalueringen av Sport i et interessant lys. Men, det er sikkert lurt å legge all skyld på Kjønø.

 5. 17 minutter siden skrev havardw:

  Det går fint, ser jo at du ikke klarer å styre det.

  Er enig i at de kommersielle inntektene ikke ser pene ut hvis vi hadde nesten det dobbelte i 2013 målt mot i fjor. Har samarbeidsmodellen mellom klubb og AS vært identisk hele tiden de siste 15 årene? Samtidig er vel det aller viktigste å få på plass en ny stadion for at vi skal kunne forbedre disse sponsor- og salgsinntektene, og der har klubben og Jon levert.

  Dagens avtale mellom klubb og AS er av nyere dato. Den største endringen kom i 2017, da alle kostnader ble fjernet fra ASet, for å bli overført til klubben. Jon er daglig leder i både klubb og AS, men lønnes kun av klubben.

  Jeg tror ikke at ny stadion gjør så mye for å øke inntektene. Å bedre produktet er det som har størst effekt for å bedre inntektspotensialet. Bedrifter og mennesker ønsker gjerne å bli assosiert med noe positivt.

  Det blir ikke morsommere å tape mot Sandnes Ulf på en ny stadion. Tror jeg.

 6. 46 minutter siden skrev havardw:

  Du mener at alle salgsinntekter går direkte til AS, bortsett fra spillersalg som er de eneste inntektene direkte i klubbkassa?

  Ikke for å være arrogant, men det er ikke noe jeg mener. Det er slik det er.

  Sponsorpakker etc. blir fakturert i ASet, mens penger fra spillersalg, grasrotandelen, og offentlige midler, går til klubben. Før pengene ender opp i ASet, hvis den totale summen av inntekter overstiger kostnadene. Så "garanterer" ASet i neste omgang for driften av klubben, med midler som i utgangspunktet kom fra klubben.

 7. 11 timer siden skrev ØyvindW:

  Tallene er for Stabæk Fotball; der Jon er ansatt. De ligger på Proff, og tallene lyver ikke. Hjemmeleksen du ber meg om å gjøre burde du kanskje gjort selv først.

  At overskuddet overføres til AS og ikke benyttes til spillersalg er det ikke Jon som har skyld i.

  Men jeg kan innrømme at jeg synes han har karisma som en brukt tepose i de intervjuene han leverer, hvis deg får deg til å føle deg bedre.

  God natt.

  Her er utviklingen av salg som ikke dreier seg om spillere (sponsorpakker etc.). Hvis man justerer for inflasjon og generell lønnsutvikling, så vil jeg påstå at det ikke er en positiv utvikling. Eller?

  2017 13,5
  2018 11,3
  2019 10,4
  2020 11,1
  2021 11.2

   

 8. 8 minutter siden skrev ØyvindW:

  Du kan selvsagt mene det er tull, men faktum er at inntektene har skutt i været med siden Jon kom inn. 
  Hvor mye har de kommersielle falt? Siden du uttaler deg om det liksom..

  Interessant påstand at spillersalg reduserer muligheten for fremtidig suksess...

  "Men faktum er"....? 

  Tullekopp!!!

  Da foreslår jeg at du leser regnskapene for klubb og aksjeselskapet. Gå gjerne så langt bak i tid som du måtte ha lyst til. Så er det bare å ta kontakt når du har gjort hjemmeleksen din:)

 9. 28 minutter siden skrev ØyvindW:

  At Jon har levert så til de grader på sin viktigste arbeidsoppgave er det ingen tvil om

  Det der er jo bare tull.

  De kommersielle inntektene har jo gått nedover mens Jon har vært i klubben. Klubben har solgt spillere for å holde omsetningen oppe, men de solgte spillerne er jo resultatet av tidligere godt arbeid. Salgene har samtidig redusert muligheten for fremtidig suksess.

  Dette er selve essensen for hvorfor stadig flere seriøse bedrifter går bort fra bonusavlønning av ansatte.

 10. 1 time siden skrev Petter:

  Folkens, nå skjerper vi oss. Diskuter innhold i innleggene, ikke person og hva personen eventuelt måtte ha ment tidligere. 

  Skjult 11 innlegg her nå. Mulig det var noe fornuftig blant det jeg skjulte, men det var en del av alt tullet så da får dere heller prøve å få frem poengene deres på nytt, på en ordentlig måte.

  Innlegg som kun består av en eller to emojis er også unødvendig. Vi prøver å ha et høyere nivå enn som så her inne. Foreslår at samtlige tar seg en tur innom forumreglene siden mye tydeligvis er glemt. Bidrar ikke innlegget ditt i diskusjonen så trenger du ikke å poste det. 

  Stemmer det at de skjulte innleggene kun vises på Fair Fans Forumet? Det påstår iallefall @Slum. Men, hvem vet; han bruker fortsatt tekst-tv og vet neppe engang hva emojis er. Sukk!

×
×
 • Create New...