Jump to content

big jesus

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by big jesus

 1. Hva med Suka Suka er han god nok for a-laget ?
 2. Budstikka slettet inlegget sitt. Sto det noe nytt i det før det ble fjernet? Det sto at Stabæk ikke hadde nok penger til å fortsette på Telenor Arena og var på vei til å bli kastet ut , men vet ikke om dette er reelt siden inlegget ble slettet.
 3. Budstikka slettet inlegget sitt.
 4. http://www.budstikka.no/sport/stab%C3%A6k/saken-er-1.6337967
 5. Det er ikke organisert tur fra Aalesund, for de klarte ikke å fylle en buss. Vi kan derimot forvente noen fra Stormen Oslo, men de kommer neppe til å synge oss ut. Edit: Hadde det vært organisert tur, hadde de vel neppe kommet fram på grunn av stengte veier... konge! da vinner vi både på tribunen og på banen.
 6. Vi kan vel håpe på 7000 solgte billetter, hvertfall... tror nok det kommer noen fra sundmøre og men kampen, vinner de hvertfall ikke !
 7. har spurt meg selv om det samme veldig mange ganger nå ?
 8. Du spør pappa, med andre ord? Ja
 9. Sitter nede på mine knær og ber for at Telenor arena blir kjøpt opp !
 10. Over tid så vil nok Nadderud, være det beste valget ettersom at med Ullevål greier vi kanskje og redde denne sesongen og den nesten før vi er på`n igjen med dårlig investering i leie av stadion osv osv.. Vis vi tenker langsiktig så vil nok Nadderud være det beste fordi selvom vi kanskje må selge våre største stjerner ,så står ikke klubbens eksistens i fare og vi kan bygge opp klubben igjen på gamle gode Nadderud ,samtidig må vi utvikle juniorene våre(Skjelvik, Gromstad, Hammer,Mix, Aase).
 11. Får man kjøpt billeter i SÆRP ? eller må man kjøpe i Stabækbutikken ?
 12. hei. er det åpent både for barn og voksne på onkel blaa ikveld ?
 13. Hvor mange medlemmer er vi nå ?
 14. tror de mener at de har solgt 4500 sesongkort pluss stabæk support sine 1000 =5500
×
×
 • Create New...