Jump to content

big jesus

Bruker
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by big jesus

 1. Den linken fungerer dårlig.... :)

   

  Budstikka slettet inlegget sitt.

   

   

  Sto det noe nytt i det før det ble fjernet?

   

  Det sto at Stabæk ikke hadde nok penger til å fortsette på Telenor Arena og var på vei til å bli kastet ut , men vet ikke om dette er reelt siden inlegget ble slettet.

 2. tror nok det kommer noen fra sundmøre og men kampen, vinner de hvertfall ikke !

  Det er ikke organisert tur fra Aalesund, for de klarte ikke å fylle en buss. Vi kan derimot forvente noen fra Stormen Oslo, men de kommer neppe til å synge oss ut.

   

  Edit: Hadde det vært organisert tur, hadde de vel neppe kommet fram på grunn av stengte veier...

   

  konge! da vinner vi både på tribunen og på banen.

 3. Problemet med Nadderud er at det ikke blir godkjent for Tippeliga-spill, og det er ikke bare-bare å utbedre et stadion etter eget ønske når det er et kommunalt flerbruksanlegg som skal huse friidrett og Vivil-lekene etc. Vi har vel aldri hatt en sesong på Nadderud som ikke har gitt økonomisk underskudd tidligere heller?

   

  Men Ullevaal er sannsynligvis heller ingen god løsning. Vanskelig å vite hvor mange tilskuere man får med seg bort dit annenhver helg.

   

  Sitter nede på mine knær og ber for at Telenor arena blir kjøpt opp !

 4. Over tid så vil nok Nadderud, være det beste valget ettersom at med Ullevål greier vi kanskje og redde denne sesongen og den nesten før vi er på`n igjen med dårlig investering i leie av stadion osv osv..

  Vis vi tenker langsiktig så vil nok Nadderud være det beste fordi selvom vi kanskje må selge våre største stjerner ,så står ikke klubbens eksistens i fare og vi kan bygge opp klubben igjen på gamle gode Nadderud ,samtidig må vi utvikle juniorene våre(Skjelvik, Gromstad, Hammer,Mix, Aase).

   

   

×
×
 • Create New...