Jump to content

smart

Bruker
 • Posts

  1,275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

smart last won the day on April 22 2021

smart had the most liked content!

Reputation

2,085

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg skal ut. Dette forumet er, som det er skrevet, blitt et sted for kontinuerlig kritikk, ryktespredning og drittslenging. En gang i tiden var arni den negative med tråden alt er håpløst, men vi gir oss ikke. Nå er vel han en av de mer positive. Mulig det sier noe om ham, men jeg heller mot at det er skjedd noe med forumet. En slags bunn var vel nådd da man som bevis for at Skytte hadde styrtet to øl på Stavanger lufthavn la ved sin egen kvittering. Mulig det er kildekritikk i noen kretser. Gleder meg til kamp i dag. Og bare for å ha sagt det før noen andre gjør det: jeg skjønner at det ikke er noen trussel at jeg gir meg her.
 2. Lundal hvor er det blitt av ham egentlig?
 3. Friday er god. Men det han gjør når en stabæk spiller ligger nede er ikke bra, later som han skal spille ballen ut, men setter fart i stedet. Det er noe av det mindre sympatiske jeg har sett.
 4. Litt realitetsorientering: Tap i dag er ikke katastrofe. Vi tåler det, men å se endring er viktig.
 5. Enig. Og den viser kanskje svakheten i troppen. Det får ikke Kjønø gjort noe med. Blir spennende om vi ser noen endring i spillet.
 6. Kanskje Kjønø kan gjøre en forskjell. Uansett har vi vel ingen andre med de kvalitetene?
 7. Takk for svar. Tror vi er enige om at midtbanen fungerer dårlig. Jeg tenker at vi mangler en som kan åpne opp et forsvar og en som kan rydde foran forsvaret vårt. Lumanza vet vi at kan det første, kan han også rydde og kombinere det med en god pasningsfot? Er usikker på Geelmuyden og Torgersen. De er unge, men litt usikker på potensialet deres.
 8. Og hva synes du om de andre spillerne på midtbanen? Vet at du også var veldig negativ til Bohinen.
 9. Helt ærlig skjønner ikke hva du ønsker eller etterlyser. En bedre drevet klubb eller færre personer fordi det gjør det lettere å peke på hvem som ikke gjør jobben sin? Daglig leder har i en annen tråd gjort godt rede for hvorfor spillere selges. Når det gjelder organisering av klubben er vi flere som har prøvd å si at den ligner den du finner i andre organisasjoner og fotballklubber. Hva du mener med at det er for mange kokker må du nesten presisere.
 10. Hva tror du de driver med i praksis?
 11. Og i de fleste norske fotballklubber
 12. Spania var gode i går. Et lag for fremtiden. Men så ulik er altså oppfatningen av hva som er bra fotball. Når det gjelder Stabæk kan vi kanskje være enige om at akkurat nå er poeng viktigst. Hva alle måtte ha av all verdens inside informasjon er strengt tatt helt uinteressant.
 13. Har han vært god som stopper?
 14. Hører også med at vi spiller jevnt med enga så lenge vi er 11 mot 11.
×
×
 • Create New...