Jump to content

smart

Bruker
 • Content Count

  1,190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

smart last won the day on June 15 2020

smart had the most liked content!

Community Reputation

1,714

About smart

 • Rank
  Digimonster XO

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Poenget mitt var egentlig at det illustrerer at klubber i Norge må være forbredt på å selge spillere, og at det er en utfordring i forhold til statbilitet og å bygge lag over tid. Nå har flere sagt om BG at de har et så tydelig spillemønster at de vil klare å erstatte spillere. Det blir interessant å se om det er tilfelle.
 2. Ser i VG i dag at Patrick Berg advarer Bodø Glimt mot å prise spilleren for høyt. BG må kjenne sin plass i næringskjeden. Det er opplagt utfordringen for norske klubber som ikke har prestert på høyt nivå over tid. Skal bli intressant å følge - om det er slik at systemt de spiller etter er så tydelig at de alltid vil finne spillere som vil prestere. https://www.vg.no/sport/fotball/i/gWvbm0/berg-advarer-bodoe-glimt-tror-ikke-man-skal-bli-uvenner
 3. Ble bekymret da Antonsson gikk ut og Maatsen kom inn. Tenkte på Kristiansund kampen. Så feil kan man ta. Godt jeg ikke er trener.
 4. Tar gjerne med valsvik i 2021.
 5. Kanskje byttene er en takk til spillerne som skal ut... Også går det an å glede seg over en seier uten alle mulige konspirasjonsteorier!
 6. Syns generelt at det å mene mye om spilleres holdninger og motivasjon er vanskelig. Vi kjenner jo strengt tatt ikke noe særlig til det. Og det er fort å legge vekt på det når et spill ikke fungerer.
 7. For en drittblekke Josimar er. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/Blrp4l/spoersmaal-om-hoegmos-omdiskuterte-cv-tilbakevises-av-fotballforbundet
 8. Fysisk trener for herrene også?
 9. Spiller ingen rolle hvilken tråd. Er helt sant. La oss håpe 2021 kan bli bedre for forumet.
 10. Vi ble svekket da han gikk ut. Bare for å ha sagt det.
 11. Best på kant. Herlig scoring fløy som en supermann.
 12. Kan jo lese innlegget til wilmar etter VIF kampen. Skytte trekkes frem som en av dem det var en fryd å se. Jeg synes av og til at det fester seg noen oppfatninger av enkelt spillere på forumet, og som gjentas hver gang av noen. Denne sesongen hvor de fleste av oss har måttet nøye oss med tvkamper er det greit å bli minnet på at det kan se litt annerledes ut fra tribunen. Drittlei tv fotball for å si det forsiktig.
 13. At alt har klaffet for Bodø-Glimt denne sesongen er sant. Så kan man mene at det skyldes planen og punktene som er beskrevet over. F eks at nå en god spiller forsvinner vil man alltid finne en ny fordi man har et system spilleren skal inn, med en tydelig rolle. Men man skal fortsatt lykkes med å finne den spilleren. Det vanskligste av alt er å gjenskape suksess og jeg vi si at det gjenstår å se.
 14. Stopp denne absurde diskusjonen. Janne svarer helt greit i pausen og etter kampen.
 15. Er det ment som en seriøs sammenlikning?
×
×
 • Create New...