Jump to content

smart

Bruker
 • Content Count

  1,217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

smart last won the day on February 19

smart had the most liked content!

Community Reputation

1,807

About smart

 • Rank
  Digimonster XO

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eventuelt at de tenker seg at det spilles for tomme tribuner.
 2. Det har kanskje Bodø Glimt også gjort.....
 3. Veldig liten skrift, men fint at vi støtter menskerettighetenene.
 4. Ha ha 2005 husket jeg ikke. Den sesongen var etterhvert et eventyr. 2013 sesongen derimot https://stb.guru/stadiums/35/ski-stadion
 5. Herlig med denne tråden i traurige tider. Veldig morsomt å lese om folks minner og gleder. Follo kampen er legendarisk. Drittstart på sesongen og vi ankom et jorde fem minutter forsent, og stillingen var 2-0. Da trodde jeg at nedrykk fra Addecco var mulig. Så på mirakuløst vis snudde det. Stokkelien var stor den sesongen.
 6. Med bilen full av belgisk øl?
 7. Kvalikkampen hjemme mot Jerv kommer også ganske høyt opp når det gjelder nerve og euforisk glede.
 8. Fantastsik side og god trøst i disse tider. Min fotballhukommelse er kort, men hjemmekampen mot VIF i 2017 4-2 er fortsatt der. En fantastisk snuoperasjon - og ikke så typisk oss. Men her kan jeg huske feil.
 9. Fest? De var fem personer samlet.. Kanskje vi skal slappe litt av. Det er mennesker vi snakker om og mennesker gjør feil. Det er også to spillere som kanskje ikke har så mye familie å henge med.
 10. Vel, jeg tror ikke om Norge boikotter eller markerer under fotball VM, spiller noen særlig rolle. Bortsett fra Braut Haaland er vi ingenting. Sannsynlig kvalifiserer vi oss ikke, og da betyr vår reaksjon veldig lite. Boikott fra et ikke-kvalifisert land slår ikke veldig sterkt. MEN så er det sånn at å ta et standpunkt kan være viktig, både for en selv og for nasjonen. At man moralsk står for noe. Sånn sett er jeg veldig enig i poenget at i dette tilfellet er fobindelsen mellom fotballen og det man boikotter veldig tett.
 11. smart

  Nadderud

  At bærumspolitikeren er på 4. divisjonsnivå holder seg godt uansett.
 12. Veldig spesiell måte Thorstvedt bruker statistikk på da. Arbeidsinnvandrere vil være en selektert gruppe med friske folk som reiser for å jobbe. Menn mellom 20-49 år i Norge vil omfatte alle også personer med alvorlige sykdommer. Det er godt mulig at man kan være kritiske til tallet 6500 døde. Men all grunn til å være skeptisk til Thorstvedts bruk av staistikk.
 13. smart

  Nadderud

  Dette er tungt. Er også intressant å se hvordan politikere endrer standpunkt når de tror de tjener på det , eller frykter for konsekvenser. Likevel er det er vel en grense for hvordan de kan velge å endre vedtatte planer før de mister tillitt? Og pandemien hvor mye ekstra har den kostet Bærum kommune? Kommunens ekstrakostander er vel stort sett dekket inn av staten.
 14. Tortol van Dijk høres fantastisk ut. En spillende midtstopper med overblikk det er en drøm.
 15. Å leve i en organisasjon over tid med dårlig økonomi er slitsomt for alle. Ikke tror jeg det er attraktivt for å rekruttere spillere heller. Samtidig helt enig i at det går an å spille underholdene fotball uten å være rikest. Og det går an å skape en kultur uten å ha så mye penger. Tror jeg da.
×
×
 • Create New...