Gå til innhold

smart

Bruker
  • Innholdsteller

    1 275
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    10

Innlegg skrevet av smart

  1. Takk for svar. Tror vi er enige om at midtbanen fungerer dårlig. Jeg tenker at vi mangler en som kan åpne opp et forsvar og en som kan rydde foran forsvaret vårt. Lumanza vet vi at kan det første, kan han også rydde og kombinere det med en god pasningsfot? Er usikker på Geelmuyden og Torgersen. De er unge, men litt usikker på potensialet deres.

  2. 7 timer siden skrev @ringo:

    Mhm - right…

    I den manglende arbeidsinnsatsen ligger det en grunnleggende mangel på forståelse for hva som kreves for å lykkes. 

    Han er notorisk til å stå 3-5 meter bortenfor der ballen er. Det handler ikke bare om manglende vilje til å forflytte seg, men også om evne til å lese og forstå spillet.

    Samme offensivt - manglende evne til å lese og forstå spillet, i tillegg til en svak pasningsfot og et manglende skuddbein.

    så for lite spilleforståelse, tempo, posisjoneringsevne, lite oversikt,  inget kombinasjonspill eller gode skudd/avslutninger.

    Jeg tror kanskje tempoet er for høyt for ham i tippeligaen. Kunne vært interessant og sett ham på et lavere nivå for å se om det er noe å utviklingspotensial der i det hele tatt.

     

    Og hva synes du om de andre spillerne på midtbanen? Vet at du også var veldig negativ til Bohinen.

  3. 24 minutter siden skrev bluemaster:

    Det er vel nettopp det jeg er usikker på. Men hva vet egentlig jeg? Jeg er ikke i klubben, men sett utenfra ser det ikke som det er god kontroll. Hva er planen? Hva er målet? Strategien? (Bortsett fra å overleve og drømme om topp 6) Hvem bestemmer egentlig hva? 
    Det er sikkert definert men jeg utenfra ser det ut som det er mange kokker og ikke bra nok definert hvor ansvarsområdene  ligger. Hadde man visst det, kunne man lettere pinpointe hvem som ikke gjør/har gjort jobben sin. 

    Helt ærlig skjønner ikke hva du ønsker eller etterlyser.  En bedre drevet klubb eller færre personer fordi det gjør det lettere å peke på hvem som ikke gjør jobben sin? Daglig leder har i en annen tråd gjort godt rede for hvorfor spillere selges. Når det gjelder organisering av klubben er vi flere som har prøvd å si at den ligner den du finner i andre organisasjoner og fotballklubber. Hva du mener med at det er for mange kokker må du nesten presisere.

  4. Spania var gode i går. Et lag for fremtiden. Men så ulik er altså oppfatningen av hva som er bra fotball. Når det gjelder Stabæk kan vi kanskje være enige om at akkurat  nå er poeng viktigst. Hva alle måtte ha av all verdens inside informasjon er strengt tatt helt uinteressant.

×
×
  • Opprett ny...