Jump to content

Ace

FairFans
 • Posts

  2,225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Ace last won the day on September 22

Ace had the most liked content!

Reputation

7,163

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,227 profile views
 1. Du overvurderer nivået på enkelte debattanter her ganske grovt.
 2. Jeg har sett kampene, geirti. Poenget er at det ikke er så sikkert at vi rykker ned som du skriver. Hvis du faktisk mener at nedrykket er klart er det jo bare å klinke til på det spillet. Når det er sagt tror jeg at vi rykker ned. Har også satt penger på det - så får vi håpe de pengene går tapt.
 3. Du får fortsatt 2 i odds på at vi rykker ned, så da er det vel bare å ringe banken med en gang?
 4. Det vet du ingenting om. Sandberg ser ut som en keeper som totalt mangler selvtillit. Da tviler man på alle valg man gjør, blir bekymret for å glippe ballen når det kommer skudd osv. Ref. 2-1 i dag, en feilvurdering (igjen). Vi kan godt benke han for å "sette et eksempel". Resultatet er antakelig enda dårligere selvtillit. Det Sandberg trenger er en trener som sier at han vet hvilket nivå han holder og at vi sammen skal nå det nivået igjen.
 5. Rekrutteringen i sommer har vært en katastrofe. Å hente inn 9(!) mann er oppskriften på kaos. Minner om et fm-søk der man henter inn det man kommer over som vil til klubben. Hovedproblemet er at vi ikke er samspilte og har null selvtillit over hele linja. Vi har vel knapt spilt med samme ellever i to kamper hele sesongen.
 6. Du tror at problemet med Sandberg i år er at han tror dette er et hvilehjem? Seriøst?
 7. Forklar gjerne hvordan Espen Moe ødelegger klubben. Ganske sikker på at flertallet her inne ikke engang vet hva hans oppgaver i klubben er.
 8. Hvis du leser etter en gang til ser du at jeg reagerer på at det er lagt ut mail/tlf med en oppfordring til å sende meldinger om at vi må få inn en kvalifisert trener (barnslig spam). Espen Moe kommer til å svare, for det er sånn han er. Og han kommer til å si at han setter pris på engasjementet. Men la oss si at han får 50 meldinger. Ingenting annet enn å ødelegge kvelden hans (ytterligere) oppnås. Selv om det er offentlig info er det helt unødvendig å dele det på dette forumet. Med mindre målet er at det ikke lenger skal være offentlig info da.
 9. Nettopp. Så hva er vitsen med å oppfordre folk til å plage han? Kanskje greit å beholde en av de kvalitetspersonene vi faktisk har i klubben. Dere kan regne med at Espen Moe vet hvordan kampen gikk, hvordan vi har spilt denne sesongen og at supporterne er svært misfornøyde.
 10. Gi nå faen i det tullet her. La oss finne en annen måte å få ut frustrasjonen på enn å oppføre oss som drittunger.
 11. Kjønø er ikke i Drammen.
 12. Meldes straks tilbake fra skade. Så lovende ut, så får håpe han bruker kort tid på å bli matchklar.
 13. Det er selvsagt andre ting som er mye viktigere. Lønn, sportslig nivå og ambisjonsnivå for å nevne noen. Men det er et faktum at spillere oftere returnerer til moderklubben eller klubber de har vært i tidligere når de kommer tilbake til Norge. Eksemplene er mange. Det tyder på at klubbfølelse også er en faktor for spillere ved overganger. Jeg tror forslaget bygger opp under klubbfølelse og tilhørighet i tillegg til at jeg synes det er et kult forslag. Jeg er sikker på at det i enkelte tilfeller kan vippe en spiller til Stabæk fremfor en konkurrent når det er jevnt. Det skader ikke at spillerne vet at de betyr noe for klubben.
×
×
 • Create New...