Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,918
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Ace last won the day on January 4

Ace had the most liked content!

Community Reputation

5,879

About Ace

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,855 profile views
 1. Ace

  Nadderud

  Spill i kulissene? Det er jo hans eget parti som har snudd! Hvis de hadde hatt litt ryggrad og stemt ja hadde det jo vært flertall med H+Frp...
 2. Ace

  Nadderud

  Dette er altså konklusjonen etter fire år med utredninger og forarbeid. Hadde det vært mulig å tenke på dette før? Hjelpes så pinlig denne prosessen er for kommunen.
 3. Ace

  Nadderud

  Dessverre ingen overraskelse dette. Politikere roter det stort sett til i de fleste saker som dette med det resultat at prosjektet enten blir enda dyrere eller ikke noe av i det hele tatt. Er det noen som kan forklare hva uenighetene består i her? Det har vært snakket mye om brutto vs. netto kostnad og at motstanderne mener bruttoprisen er for høy. Enten misforstår jeg eller så er dette en merkverdig avsporing. Det må da være den faktiske økonomiske belastningen for kommunen som er avgjørende for politikerne? For å trekke en parallell: En jakke koster 1000 kr, men er satt ned til 500 kr.
 4. Er det ikke vanskelig å konkludere før du vet hvor mye det koster oss? Ja, risikoen er nok høy. Men det er også mulig gevinst. Dessuten har bedriftsregnskapet også en goodwill-linje som påvirkes av hvordan denne saken håndteres.
 5. Har ikke sett Friday spille siden sist han var i Norge så vet lite om hvor god han er nå. Men at han går til Godset tyder ikke på at han er i nærheten av tidligere nivå.
 6. Alternativt at Valsvik er fra Sogn.
 7. Ace

  Nadderud

  Nei, dette vil alltid være et kontroversielt tema. I dette tilfellet er ikke spørsmålet om man skal investere i eliteidrett, men om man i det hele tatt vil ha fotball på elitenivå i Bærum. Uten et nytt Nadderud er svaret fra politikerne på det nei. I tillegg til de argumentene du nevner vil jeg påstå at dette også er en investering i breddeidretten. Som kjent er det slik at bredde avler topp og topp avler bredde. Jeg er helt sikker på at et sterkt Stabæk vil gjøre at flere barn og unge spiller fotball i vår kommune.
 8. Ace

  Nadderud

  Det kommer helt sikkert til å bli et nytt anlegg på Nadderud. Den store trusselen er at politikerne synes det har blitt for dyrt og vil forenkle prosjektet. I så fall blir det et dårligere stadion og ytterligere forsinkelser. Vi får krysse alt vi har for politikerne er så bestemte at de kjører dette gjennom nå.
 9. Sikte litt høyere enn Glimt, RBK og Enga altså? Jeg mener Daland er mer enn god nok, antakelig så god at han er langt utenfor vår rekkevidde.
 10. Det smalt jo fra rett kjeft. Men litt underholdende at du tydeligvis diskuterer noe helt annet enn de du diskuterer med. Kan avsløre at de andre diskuterer om Azemi bør få en sjanse, så skjønner at du sliter med å følge samtalen.
 11. Hvem er det du referer til med "dere"? Du svarer geirti og Offside som jeg ikke kan se noen gang har sagt at de ønsker å satse på Botheim eller Kino.
 12. Tror ikke vi skal se bort fra muligheten for at ikke alle vet hva uttrykket "brenne broer" betyr.
 13. Udahl tror jeg hadde vært en veldig bra signering. Herjet i Obos og vist at han takler motgang. Botheim er jeg ikke like positiv til mm det er veldig billig. Han har potensiale, men det er ganske langt unna at han får det ut.
 14. Ace

  Nadderud

  Problemet er ikke å få den fylt med aktivitet pga manglende interesse, men at banen ikke tåler noe mer enn kamper og en treningsøkt i forkant. Nadderud stadion brukes omtrent ikke i dag nettopp av denne grunn. Ellers er det mangel på treningsarealer for fotball både generelt og i Stabæk. Så et matcharena vil være et verdifullt tilskudd i så måte. Høres for øvrig ut som du tror det er god kapasitet for innendørs fotball i Bærum, men her mistolker jeg deg sikkert. Gjønnes er for øvrig ikke 11er-bane.
 15. Ace

  Nadderud

  Ja, det er åpenbart. De vil ha en arena som kan brukes mest mulig, og det er også sånn de kan forsvare at den i det hele tatt bygges. En investering på flere hundre millioner som brukes 2 timer i uka halve året er så langt unna en prima vare du kan komme sett med kommunens øyne.
×
×
 • Create New...