Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  1,862
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

Ace last won the day on November 28

Ace had the most liked content!

Community Reputation

5,688

About Ace

 • Rank
  Buddha

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,767 profile views
 1. Spurte veigarp og sannsynligheten for nedrykk er visst nå nede i 95 %. Fortsatt en liten mulighet for at vi kan redde oss altså.
 2. Forhåndsmelder at jeg mener det er 100 % riktig med Pignatel fra start selv om han skulle være direkte skyld i fem baklengs i kveld. Skuffende nok kun Torgersen på benk av akademigjengen, men håper han også får prøve seg.
 3. Njaaa, tenk om vi taper resten av kampene og alle bak oss vinner alle sine og i tillegg får utdelt noen bonuspoeng. De neste kampene nå blir ekstremt viktige!! I dag heier vi alle på Vålerenga.
 4. Det kan jo også ha noe med at vi for første gang på en stund reddet hadde plassen i august/september og at kampene i høst har betydd lite. Men det er nok flere som føler på at lav underholdningsverdi og dårlig spill fra eget lag går ut over entusiasmen.
 5. Skal ikke mange hjernecellene til for å forstå at det ikke stemmer.
 6. Tror mange er enige i at Hanche har vært den viktigste. Men nå er kriteriene slik at man ikke kan stemme på han, og da er det vel greit å plukke en av de som faktisk er i troppen nå? Jeg klarer ikke helt å se poenget med å "sabotere" SS sin egen avstemning pga regler som det attpåtil virker som stort sett alle er enige i?
 7. Det kan jo være en av grunnene til at han ikke er i jobben om 1-2 år. Som trener skal man både skape resultater og følge klubbens filosofi. Jeg tar for gitt at dette er gjennomgått ifm ansettelsen hvis det mot formodning ikke var kjent fra før. Status nå er at vi presterer dårlig på banen og i liten grad gir nye akademispillere sjanser. Da er det ikke mye å være entusiastisk for.
 8. Hyggelig, men også et tankekors når vi ser hva egne spisser leverer.
 9. Ikke alle er født med din positivitet vettu!
 10. At RBK taper er alltid vår vei. Jeg vet at du ikke kan basic sannsynlighetsregning, men jeg kan berolige deg med at denne kampen ikke angår oss direkte.
 11. Selvfølgelig har du det. Mens du vurderer det til 100 % ligger bookmakerne rundt 30 % sjanse for MIF-seier. Gode sjanser til å tjene seg rik for deg da.
 12. Du tror det blir lettere å ta dem igjen hvis de slår Start?
 13. Skal mye til å hente Viking. Realistisk kan vi forvente å bli nr. 8-11. Jeg tipper vi drar i land en 10. plass etter en avslutning som står i stil med resten av sesongen: skuffende.
 14. Jeg tipper havardw (tydeligvis i motsetning til deg) har kommet seg gjennom mattetimene i 4. klasse og dermed forstår at vi for lengst er ute av bunnstriden. For godt.
×
×
 • Create New...