Jump to content

Ace

FairFans
 • Posts

  2,508
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  90

Ace last won the day on April 29

Ace had the most liked content!

Reputation

8,586

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,109 profile views
 1. 28 poeng. 6 feil på Mjøndalen og 4 på Kongsvinger. For øvrig innenfor 0-3 feilplasseringer.
 2. Som jeg skriver, presentasjonen vår tilsier at vi kunne avgitt poeng. Ranet er at vi taper. Det er begrunnet i hva Sandnes skaper, eller rettere sagt ikke skaper.
 3. Hva konkret mener du jeg har skrevet som er useriøst? Jeg aksepterer at det er ulike syn på prestasjonen mot Sandnes og kan godt diskutere det. Hvis du er interessert i min oppfatning var det at den ikke var god nok. Jeg synes vi er for stillestående på siste tredjedel, noe som gjør at vi skaper for lite. Likevel er jo fremgangen fra Sogndal-kampen rimelig åpenbar. Vi har god kontroll defensivt, er meget gode på gjenvinning (som klubben kritiseres for å påpeke) og kontrollerer egentlig kampen. At vi ikke leverer bedre på siste tredjedel gjør at vi kanskje ikke fortjener mer enn uavgjort. Seier for Sandnes er derimot et regelrett ran. Noe annet kan man ikke kalle en seier i en kamp der vinnerlaget ikke evner å skape en skikkelig målsjanse. Ballbesittelse har jeg egentlig ikke sett mange er opptatt av her, så litt undrende til hvorfor du drar opp det hele tiden.
 4. Det kan godt hende at Sandnes også hadde flest innkast på venstre side mellom 32 og 39 minutter. Poenget er ikke at antallet er feil, men at det ikke er relevant. Forklar meg gjerne hvorfor Høilands lompe på mål fra 40 meter sier mer en Wernerssons utenfor alene fra 3 meter. Jeg skal være ærlig; for meg virker det som du her prøver å konstruere et kampbilde som skal passe din kritikk av Kjønø. Dette fordi jeg vet at du vet så mye bedre. Å lete med lupe etter noe irrelevant som gikk i Sandnes' favør hadde jeg heller forumets troll. Derfor, la oss holde det på et seriøst nivå slik jeg vet du kan. Når det gjelder spillestil har vi brukt de siste årene til å rive oss i håret over at vi ikke spiller Stabæk-fotball. Vil vi tilbake til den direkte spillestilen vi hadde i Eliteserien?
 5. Tapte skudd på mål 3-2? Kan vi ikke prøve å holde dette på et seriøst nivå. Man kan mene mye om vår prestasjon, men at vi var best i banespillet og skapte mest må vi kunne klare å enes om. Ja, vi tapte kampen. Det er en akseptabel tilnærming at man får det man fortjener og at resultatet dermed er eneste parameter å måle etter. Men da kan man ikke samtidig klage på spillet og spillestil. Da må også 3-2 mot Skeid være helt strålende, for kampen ble jo vunnet. Personlig var jeg veldig overrasket over hvordan kampen mot Sandnes ble. Jeg hadde forventet en mye jevnere kamp enn vi fikk. Så egentlig for meg Sogndal-kampen på nytt, altså en kamp der vi er marginalt bedre i spillet. Både Skeid og Sogndal er klart svakere prestasjoner enn Sandnes-kampen fra oss, noe xG klart underbygger. Man kan kanskje si at vi slet med å bryte gjennom muren til Sandnes og derfor ikke fortjente å vinne. Men at Sandnes fortjente seieren får du meg aldri med på. De scoret et ekte flaksemål - lukke øynene, kline til og håpe på det beste - og skapte så og si null og niks ellers. En kamp med dette kampbildet taper vi mindre enn 1 av 10 ganger.
 6. Hvilke parametere bruker du for å konkludere med at det ikke var uflaks at vi vant? Vi var bedre enn Sandnes på absolutt alle parametere bortsett fra scoringer.
 7. Så statistikk er nyttig, men likevel ikke nyttig? Det er kommunisert at det jobbes med en rekke ting, blant annet gjenvinning høyt i banen. At vi mot Sandnes tredoblet antall gjenvinninger er et tegn på at det går riktig vei. Å bli bedre i faser i spillet vil etter hvert lede til seire. Det kan da ikke være kontroversielt? Brann underpresterte ift xGen sin i fjor, ja. De to lagene med dårligst xG var Stabæk og Mjøndalen. Begge rykket ned. Tilfeldig? Statistiske avvik finner man alltid, noen vinner også i Lotto selv om det er helt usannsynlig. Men jevnt over er det god sammenheng mellom stats og resultater.
 8. Apropos, er det noe sted man kan se xG for Obos?
 9. Ja, kjenner mange som gjør det. De kalles ekte supportere, altså folk som støtter klubben sin i tykt og tynt.
 10. Enda flauere å se antallet som faktisk møter opp.
 11. Unggutta skal ikke få spilletid for å være greie med de, men vi må akseptere at de svinger mer i prestasjonene enn de etablerte. Det er lett å glemme at utviklingskurven ikke er lineær. Hanche er et godt eksempel, mange andre kan også nevnes.
 12. Godt å se at Hammy er klar.
 13. @@ringo At noen skriver "Morten Stene, er det deg?" i relasjon til noe annet er ikke å trekke opp Stengel-gate igjen. Uansett var som jeg skrev poenget at vi burde kunne la den ligge nå. Å diskutere jobben IA gjorde med andre overganger har jeg ingen problemer med, annet enn at jeg ikke synes det er særlig interessant all den tid IA for lengst er ute av klubben. Som med de fleste andre var det sikkert ikke svart eller hvitt med IA.
×
×
 • Create New...