Jump to content

Ace

FairFans
 • Content Count

  2,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

Ace last won the day on June 15

Ace had the most liked content!

Community Reputation

6,519

About Ace

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,018 profile views
 1. Kjønø har vært i klubben i ca 12 minutter, så det får være grenser for hva han skal få ansvar for.
 2. Gutten er fortsatt 18 år. Det er ikke han som skal dra lasset. Og han var ikke den svakeste på midten i dag.
 3. Du får ikke en elefant til å fly uansett hva du forsøker. Er det 30.6 kontrakten går ut?
 4. Så vi skal ikke spille direkte (langballer) og ikke spille ballbesittende (gjennom midten)? Da lurer jeg på hvordan vi skal angripe mot etablert. I dag forsøker vi (for en sjelden gangs skyld) å spille ball istedenfor at Yaw skal slå langt. Første omgang er langt fra så svak som resultatet tilsier, men prestasjonen etter pause var veldig dårlig.
 5. Klippekortet til Skytte begynner å bli like uforståelig som Kinoshita sitt. Ny forferdelig kamp. Kontrasten til Solbakken og Shala er veldig stor.
 6. Torgeir Børven vil hjem til Norge Sikkert godt utenfor hva vi kan få tak i, men hadde vi klart det tror jeg vi har en bra spiss de neste 3-5 årene. Han er i en alder som gjør at han ikke er brennhet i utlandet.
 7. Da vet du mer enn meg. Jeg har heller ikke hørt at det skal være en spesielt farlig sykdom.
 8. Jeg tar eksempelet fra at spillegalskap er en alvorlig sykdom mens kreft er en annen alvorlig sykdom, og jeg synes det er ugreit å hetse folk for noen av de. Ja, han stjal penger, men det er noe han gjorde pga sykdommen sin. Å skille mellom sykdommen og handlingen demonstrerer bare at man ikke tar sykdommen på alvor. Jeg er positiv til å bidra til bedre vilkår for arbeidere både i Qatar og andre land, uten at jeg har sett noen her ta til orde for det. Tvert imot er det mange som snakker om boikott av VM som ikke vil hjelpe noen gjestearbeidere på noen måte. Jeg står fast på at det heller
 9. Er denne saken virkelig så vanskelig å forstå? Basert på dette innlegget er det vanskelig å tro at du har lest et eneste innlegg i denne tråden. INGEN har snakket om å beskytte Forren. Om han tar det tungt har ingen relevans. Problemet er at man hetser en sårbar gruppe som lider av en sykdom med ikke-ubetydelig selvmordsrisiko. Dette burde ikke være kontroversielt. Hvis folk vil håne folk fordi de har kreft, depresjon eller andre sykdommer er det opp til dem. Men drit i å gjøre det på Stabæk-kamper og sette Stabæk i et dårlig lys. Drittsekk får man være på fritiden.
 10. Her er dere på villspor, både islendingen og boie. Handlingen som diskuteres her er selve sykdommen. En spillegal vil pga sykdommen spille bort alle pengene sine for deretter å desperat gjøre alt for å få tak i mer, vanligvis ved å låne eller ta fra sine nærmeste. Det er ikke uvanlig å ta fra egne barn. Dette er IKKE fri vilje. Mener man det annerkjenner man ikke at dette er en sykdom. Man kan like gjerne si at det er uakseptabelt å disse folk for anoreksi, men at det er innafor å tyne de for at de velger å ikke spise.
 11. Ikke dumt spørsmål. Skal innrømme at jeg ikke har kvalitetssikret svaret, men ganske sikker på at det beregnes etter dommern dømmer-prinsippet. Feks straffe har samme xG uavhengig av om straffen er riktig, gal eller tvilsom.
 12. Det er riktig, men enkeltkamper lever sine egne liv. Kvalitet i boksen må vurderes over noe tid. I går var RBK veldig effektive, men det er ikke sånn at de er det i alle kamper. Jeg mener det er litt tilfeldig at vi ryker såpass klart som vi gjør. Dette er en kamp der vi veldig fort kunne fått med oss noe. Prestasjonsmessig synes jeg kampen sett under ett er bedre enn ventet/fryktet. xG fra matchen viser 1,8 RBK og 1,55 oss. Første omgang 0,3 RBK, 0,53 oss. Andre omgang 1,5 RBK, 1,02 oss. Så for de som mener xG forteller noe om kampen er konklusjonen at det ikke er ufortjent med RBK-seier
 13. Oscar Aga med to nye scoringer første halvtimen i OBOS i dag (ingen av de straffer). Han er nå toppscorer i ligaen. Fortsatt bare 20 år. Han må da diskuteres på brakka? Skal sies at jeg ikke har sett kampene, men registrerer at det renner inn med mål.
 14. Prinsipielt ingen forskjell annet enn at hets på grunn av mental sykdom er å sparke en gruppe som ligger nede, mens rasisme ikke er det. Registrerer at du er mer opptatt av VG enn selve saken, og det er ok. For meg er det viktigere både med Stabæk og de som sliter med spillavhengighet enn VG. Jeg synes dette setter Stabæk i et dårlig lys og hjelper ikke laget på banen heller. Litt drittslenging til motstandere og dommere hører hjemme, men trenger ikke falle ned på dette nivået.
 15. Ja, som han sier går det greit for han personlig. Uten at det er særlig relevant. Forren han har tatt tak i og løst problemene sine og driter i hva en gjeng lavpannede idioter roper til han. Problemet er at det er mange som sliter med det samme og ikke takler det like bra som Forren (etterhvert) har klart. Dette er mennesker som er langt nede med det som faktisk er en ganske alvorlig sykdom. Mentale problemer er enormt undervurdert og er ikke mindre alvorlig enn fysiske, selv om de ofte er mindre synlige. Folk tar faktisk livet sitt som følge av spillavhengighet. Jeg har selv mistet nære som h
×
×
 • Create New...