Gå til innhold

Ace

FairFans
  • Innholdsteller

    2 716
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    100

Ace vant dagen sist 7. Mars

Ace hadde mest likt innhold!

Omdømme

9 917

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

3 776 profilvisninger
  1. Da blir det vel ingen tv-sending heller.
  2. Frp er lei utsettelser: https://www.budstikka.no/sukk-og-stonn-hoyre/o/5-55-1652664
  3. Så lenge mot-innleggene er på dette nivået skal vi være veldig glade. Mer underholdende enn provoserende det der.
  4. Hva skjedde egentlig på Høyres gruppemøte i går? Er det noen som har tilgang til kilder som var til stede (eller var der selv)?
  5. Gleder meg allerede til Nikki Schei skal forklare de Olsen/Staavi at man ikke kan regne på det sånn som de gjør...
  6. To kjenninger med rimelig solid tyngde uttaler seg: https://www.budstikka.no/har-vi-rad-til-a-la-vare/o/5-55-1644015 Tror innlegget ligger åpent tilgjengelig. Veldig positivt at høyt respekterte og anerkjente profiler tar bladet fra munnen. Myten om milliarden er hvertfall i ferd med å bli død og begravet en gang for alle!
  7. Han har spilt i Stabæk flere sesonger. Mener å ha lest at Brann betaler 6 mill, så garantert helt uaktuelt for oss å hente han tilbake nå.
  8. Er det sånn at artikkelforfatteren har likt innlegget til Julian Madsen eller? Det er jo passe sprøtt for vår egen lokalavis i så fall.
  9. Da ryktes det om interesse fra Fredrikstad for Kay. Blir veldig overrasket om det er aktuelt å slippe han for under 10m, så dette er neppe særlig realistisk.
  10. Dette burde være selvsagt, men man er ikke synsk selv om man har sett noe. Det handler selvfølgelig ikke om å tro på Øyvind eller ikke. Jeg stiller spørsmål om han er sikker på HVORFOR en person satt alene. Som jeg skriver kan det hende han har sett mer som han ikke skriver.
  11. Var dette på flyet eller flyplassen og hvordan vet du at de ble ekskludert? Folk er jo veldig forskjellige i reisepreferanser. En del, meg selv inkludert, foretrekker å sitte i fred når jeg flyr. Og pleier folk å hilse på hverandre på et fly når de (forhåpentligvis) allerede har sagt hei på flyplassen? Det er åpenbart negativt hvis noen ekskluderes, men det var ingenting ved det du skrev som tilsier dette. Kan hende du fikk med deg mer enn du skriver da.
  12. Hvis vi leverer den ene ræva treningskampen etter den andre er jeg enig i at det er skremmende. Men et enkelttilfelle midt på vinteren der vi tester masse spillere bekymrer meg nøyaktig null.
  13. Da var det tid for å legge vekt på resultater i treningskamper i februar igjen ja. Noen ting forandrer seg tydeligvis aldri.
  14. Stemmer. Han har ikke injurierende kraft så dette er bare å ta helt med ro. At en toppklubb er interessert i kretslagsspillere kan da uansett ikke være noen stor overraskelse.
×
×
  • Opprett ny...