Jump to content

Ace

FairFans
 • Posts

  2,431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

Ace last won the day on January 17

Ace had the most liked content!

Reputation

8,049

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

2,713 profile views
 1. Mulig det har en feil med siteringen, men svaret ditt har da ingen sammenheng med mitt innlegg. Siden du mener det mest opplagte er at Moe må gå, hva er hans oppgaver i klubben?
 2. Men vet du hva som står i evalueringen? Eventuelt noen andre her? Det er veldig mange sterke meninger om evalueringen her, noe jeg synes er merkelig uten å ha sett den. Jeg er med på kritikk mtp at mer av rapporten burde offentliggjøres. Men det er noe helt annet enn innholdet. Det lille som har kommet ut tyder jo på hard kritikk.
 3. Aner ikke. Jeg har ikke lest den og vet ikke hva som står der. Siden du har konkludert med nei skjønner jeg at du har tilgang på mye mer info enn jeg har. Det eneste jeg vet er den ene setningen som står i meldingen der det kommer frem to punkter: - Det har vært uklare ansvarsområder - Manglende oppfølging av målsettinger og planer Dette er ganske kraftig kritikk da det går på helt grunnleggende organisering av det sportslige. Egentlig betyr dette at ledelsen av sport ikke har vært god nok. Sånn sett er det overraskende at det har endt med fortsatt tillit til begge de ansvarlige for sport. Med slike funn ville jeg antakelig innstilt på mistillit til én eller begge, vanskelig å si hvem uten å kjenne detaljene i evalueringen. Helt avgjørende for om evalueringen bringer klubben fremover er hvilke tiltak som iverksettes. Det eneste som står i meldingen er at det er "påbegynt et omfattende arbeid med å etablere tydelige strukturer og rutiner". Uten å vite hva dette arbeidet går i er det umulig å mene noe om dette vil bringe klubben fremover. Jeg registrerer at det er mange her som mener mye om evalueringen er god eller dårlig og om tiltakene er riktige. Jeg skjønner jo da at det er mange som vet mye mer enn det som står i meldingen fra klubben. For å oppsummere: Denne evalueringen synes jeg det er umulig å mene så mye om. Og der ligger mitt største problem med den, nemlig at det basert på forutsetningene med brev fra supportere osv. burde vært en langt mer detaljert melding.
 4. For å forstå; er raseriet over dagens melding at Kjønø ikke får sparken? Eller er det noe annet? Skjønner at det er ønskelig med en syndebukk man kan kaste under bussen, men det er meldt fra start at det ikke er målet med evalueringen.
 5. Enig i dette. Tipper motivasjonen er at sport skal kunne få arbeidsro og kunne forberede seg mot sesongen, men tror likevel det hadde vært bedre med en samlet konklusjon.
 6. Hvorfor det? Utad vil alltid spørsmålet om tillit til sportslig ledelse være binært. Enten så har de 100 % tillit eller 0 % tillit. I virkeligheten er det selvfølgelig et sted imellom, men ingen klubb vil noen gang si utad at treneren "fortsatt har litt tillit" feks. Av trenerne på de øverste nivåene tror jeg kun det er Kjetil Knutsen som i virkeligheten har full tillit.
 7. Enig i dette. Har du lest rapporten siden du sier at den mangler en slik redegjørelse eller mener du bare at det burde vært offentliggjort? Det som står i meldingen fra klubben er ikke annet enn at Kjønø og Bjarmann fortsetter. Også kommer det noen drypp om at det er en del ting som ikke har vært som de skal. Jeg skulle gjerne visst mer om det siste. At Kjønø og Bjarmann fortsetter er vel som forventet.
 8. Jeg synes det var ganske dumt gjort av klubben å ikke spiller vinnerrekka i Lotto forrige uke. Etterpåklokskap er ofte eksakt, men sjelden imponerende. Hvis du blar tilbake i denne tråden kan du jo lese gjennom supporterreaksjonene på at Lumanza returnerte. Tror ikke det var en eneste som var negativ. Tvert imot ble det sett på som et utrolig stykke arbeid å få han tilbake. Under andre omstendigheter kan det godt være at han hadde prestert som vi hadde håpet og trodd og det er antakelig mye klubben kunne gjort annerledes. Blir ikke overrasket om Mortimer er inne på noe. Jeg mener fremdeles det var riktig å signere Lumanza. Den mannen har masse fotball i seg.
 9. Svakt? Det er en godt lønnet spiller som ingen vil ha (antakelig). Forventer at klubben ser om det er mulig å få ordnet en overgang til en annen klubb før man bare terminerer kontrakten og med det betaler full lønn ut kontraktsperioden.
 10. Noen ganger håper jeg du gjør det dummere enn du er, og dette er en av de gangene. Det kler deg dårlig.
 11. Partoutkortaksjonen er et supportertiltak. Så i dette tilfellet er det vel da supporterne som må komme seg på jobb.
 12. "Det får stå for hans regning, men jeg synes det er et ryddig utgangspunkt. Nå er vi midt i en evaluering og derfor vil jeg ikke si så mye om dette nå". Uttalelsen @rykkinn siterer er et svar på Bjarmanns utsagn om at han har jobbet i eliteserien i 30 år, og at det å ta Stabæk opp igjen vil være hans største utfordring, og viser til historier som Viking, Brann, Lillestrøm og ikke minst Glimt. "Det er kjempefint at Torgeir sier det" har altså ingenting med at han stiller plassen til disposisjon å gjøre.
 13. Ingen riktige her heller. Stabæk nærmest treff da, med én plass unna. Totalt 56 poeng, ganske dårlig.
 14. Kanskje, men Mathias Dyngeland har signert for Brann i dag. Det liker jeg dårlig!
×
×
 • Create New...