Jump to content

Ace

FairFans
 • Posts

  2,614
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Ace last won the day on June 12

Ace had the most liked content!

Reputation

9,243

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

3,493 profile views
 1. Måtte være sist han dømte oss. Da avgjorde han kampen på egenhånd -Sandefjord borte. Desidert dårligste dommeren i serien.
 2. Min take away er at folk var positive (og nostalgiske) da Janne kom tilbake, men ikke så positive til nå. Så husker vi vel alle hvordan ting snudde og at vi berget plassen med god margin da Janne kom inn. Og at vi får håpe det går like bra denne gangen. Men mistenker at det ikke var det du ville frem til.
 3. 3-10-7 i år er selvfølgelig ikke imponerende isolert, men Toronto er neppe det sterkeste laget i ligaen. Etter at Bob var ferdig der har de 1-0-8...
 4. Hvis ikke dette er Bob snakker vi tidenes antiklimaks.
 5. Får du det inntrykket? Å ha en liste med kandidater som man intervjuer er vel ikke helt uvanlig prosedyre ved ansettelser.
 6. Det er bra! Sammen med at de nå er tydelige på filosofi hva gjelder unge spillere har treffer de hvertfall på det strategiske her.
 7. Veldig bra referat fra 2-lagskampen på stabak.no i dag, @JonasM. Mer av dette!
 8. Basert på dette regner jeg med at du ikke så kampen.
 9. Det er jo det som er problemet. Jeg hadde håpet vi kunne stå ut året med Bohinen og bruke tid på å få inn den "riktige" treneren. For meg handler det om å finne en med rett personlighet, er fotballfaglig sterk, satser på unge spillere og har en positiv spillestil (tilfeldig rekkefølge). Det kryr ikke akkurat av trenere som oppfyller alle disse kriteriene og i tillegg vil trene Stabæk. Når man ser hva Aalesund og Rosenborg har fått inn blir man jo livredd for hva som kan dukke opp... Antakelig er det umulig å ikke "vise handlekraft" for ledelsen etter en så lang rekke, selv om alle skjønner at resultatene ikke står i stil med prestasjonene. Men min liste over kandidater er tom.
 10. Michelsen er en bra fyr og flink med spillerne på det personlige plan. Tipper han er (har vært) godt likt i spillergruppa. Fotballfaglig er det nok ikke all verdens og som du sier er det rimelig enkel fotball vi må være forberedt på hvis han kommer inn. Sikkert fin i medgang, men tror han er for begrenset til å kunne snu ting når det butter.
 11. Så vidt jeg husker byttet vi trener og hentet en drøss med nye spillere. Er det det du mener er lukk øya-strategi? Og spør igjen, hva er da den proaktive strategien?
 12. Hva gjør at du sier at klubben hadde en lukk øya-strategi i 2021 og hva ville vært en proaktiv strategi?
 13. Er ikke det lurt da? Fotball er befriende enkelt for de som ikke får med seg noe annet fra kampene enn antall mål til hvert lag. I dette konkrete tilfellet er det nok heller et nettroll enn en med veldig lite forståelse, og da spiller det ingen rolle hvor mye du forklarer. Ignore user er en bra funksjon!
×
×
 • Create New...