Jump to content

Ace

FairFans
 • Posts

  2,264
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by Ace

 1. Sorry, mente selvfølgelig at vi er drit dårlige, alle i klubben er ræva og at vi fortjener å rykke ned direkte til 9 divisjon. Dere får bare fortsette pissekonkurransen her inne. Jeg skal ikke forstyrre dere mer.
 2. Du har rett i at det ikke er normalen, men jeg mener fortsatt at alderen er feil fokus. For å snu på det, er det så mange unge trenere som har vært fiaskoer og er andelen større enn for etablerte? Jeg tror ikke det. Kritikken bør være av valg og trenerprestasjoner. Det hadde vært et alternativ å resirkulere en gammel travhest som hadde fått sparken et annet sted. Men en ung uredd trener er ikke nødvendigvis feil når man har gått seg fast.
 3. Helt ok å være kritisk til Kjønø, men synes det er merkelig å fokusere så mye på alderen. Når en 34 åring kan trene Bayern München kan nok en 30 åring trene Stabæk. Han har for øvrig erfaring som underdog med Grorud. Synes Kjønø har gjort noen rare ting underveis, men blir litt positiv - hverfall på lengre sikt - av det som er vist den siste tiden.
 4. Det er progresjon å ha ballen 72 % av kampen mot Molde og redusere de til et rent kontringslag med både 10 og 11 spillere. Det ender ofte med innlegg-avslutning som oppskrift mot lag som ligger lavt og kompakt. Azemi og Kirkevold er ingen lilleputtspillere. Skjønner ikke hva du mener. Vi taper fortjent fordi vi gjør noen håpløse individuelle feil. Men spillet vårt i dag er en stor opptur.
 5. I dag var det masse progresjon. Første omgang er veldig bra. Etter den klønete 2-0-scoringen blir det et spørsmål hvor mye sjanser vi skal ta fremover. Jeg mener vi med to mål under er nødt til å satse. At Molde får kontringer er ikke til å unngå og da sliter vi mot spillere som er veldig gode 1 mot 1. Minus for håpløse personlige feil, men prestasjonsmessig er dette en opptur.
 6. Jeg har vel svart deg én gang før dette så du har en lav terskel for hva som er stort sett. Hyggelig at du ser meg som en overpositiv person. Jobber mye med meg selv for å bli mer positiv så det er bra. Jeg får stort sett tilbakemeldinger på at jeg er veldig pessimistisk, men i den gjørma at folk som skriver her inne for tiden er jeg kanskje nærmere den positive enden ja.
 7. Så ditt forslag til endringer er å score mål? Det var ikke så dumt, rart ingen har tenkt på det. Fint hvis du ringer Kjønø etter match og tipser før neste kamp.
 8. Stemmer det, og derfor fikk vi frispark da Ohi tok returen. Artig med tv-kommentatorer som ikke kan helt grunnleggende fotballregler.
 9. Denne omgangen gir grunn til optimisme! Uheldig at vi ligger under. Fortsetter vi på dette nivået er det gode muligheter for å holde seg.
 10. Har ikke Høyland vært ute med et eller annet? Ikke i troppen engang mot Brann. Tror han spiller 2-lagskamp i dag for å få matchtrening, men skal ikke si dette for sikkert.
 11. Solbakken er sikkert i troppen til a-laget også, men tyder på benk da.
 12. Nei. Blir generelt irritert over alle som spiller ut ballen når noen ligger nede. Dommeren får vurdere om det er så alvorlig at spillet må stoppes. Hvis alle slutter å spille ut ballen blir det forhåpentligvis også færre som legger seg ned for å drøye tid. Håper vi tar lærdom og gjør det samme når vi havner i samme situasjon, så blir det kanskje en slutt på denne utingen.
 13. Når det eneste man skriver er negative innlegg med samme innhold (i mange tilfeller også med uriktig innhold) er det trolling i mine øyne. Meningsmotstandere lever jeg veldig godt med. Konkret er vi ofte meningsmotstandere, geirti, uten at du er noe troll av den grunn.
 14. De to forrige sesongene var gode resultatmessig, men banespillet var ikke like bra. Det går an å se positive og negative ting i en situasjon man er i selv om det samlet sett er en vanskelig sesong. De fleste her klarer nok å lese tabellen og vet allerede at vi ligger på nedrykksplass. Hva er hensikten med å skrive at vi er ræva på repeat hele sesongen? Hvis man ikke klarer å se noe annet enn helsvart etter dagens kamp vil man ikke finne lyspunkter.
 15. Du har helt rett i det du skriver. Det er delvis en konsekvens av at denne sesongen (og de par siste) har vært svake og delvis av at forumet domineres av trollignende brukere. De fleste som ønsker å få til noe virker å ikke orke det miljøet som er på forumet for tiden. Totalt var dette en positiv kamp sett med våre øyne. Selvfølgelig synd det ikke holdt helt inn, men det var ekstremt viktig å ikke tape i dag, noe som alltid er et vanskelig utgangspunkt. Jeg sjekket oddsen rett før kampstart og fikk da 1,42 på Brann og 7,5 på Stb. Klart dette er et godt resultat på en dag da alle rundt oss tapte.
 16. Bare sprøyt. Han går i press, men rekker ikke frem til Skaanes. Hvis man absolutt skal ta enkeltspillere for utligningen er det Wangbergs svake klarering som er nærmest.
 17. Enig. Kan umulig finnes mange eksempler på lag som har klart å hente inn hele 1 poeng på kun 8 serierunder. Egentlig rart vi gidder å stille til kamp i det hele tatt spør du meg.
 18. Det skal godt gjøres å få FranckTheBank til å fremstå som en positiv solstråle, men du gir det virkelig er forsøk. Aldri lest noe annet enn dritt fra deg her inne. Vi trenger ikke flere troll her. Denne omgangen har vært jevn og absolutt positiv sett med våre øyne.
 19. Starter med seks forsvarsspillere altså. Ingen tvil om hva som er fokuset her.
 20. Tror den er irriterende, men er mest sammenlignbar med en tabbe på trening. Ukonsentrert og ga heller ikke jernet for å rette opp feilen. Hadde neppe skjedd hvis det ikke var null konsekvens av feilen.
 21. Er vel litt strengt å operere med en tabbekvote på én? Edit: Teller ikke med tabber på stillingen 4-0 mot Gibraltar.
 22. Jeg kan ikke se noen som har påstått at vi har fått satt laget. Mentaliteten i denne tråden er vel kort oppsummert at vi skal ta med oss en bedre prestasjon sist og at Sandefjord-kampen viser at det er håp for høsten. I motsetning til deg håper jeg at det er akkurat denne mentaliteten som gjenspeiles i garderoben. Mentaliteten generelt på forumet har de siste ukene vært at vi allerede har rykket ned og at det ikke er vits å gå på kamp. Håper du heller på den holdningen i garderoben?
 23. Synes Kirkevold har vist mer enn Fitim. Forventer at han er inne igjen etter å ha hvilt fra start sist. Oliver starter nok i beste fall å benk etter å ha vært ute såpass lenge. Denne gangen blir jeg faktisk overrasket hvis Skytte er inne igjen. De som spilte på midten mot Sandefjord leverte såpass at det er vanskelig å forklare hvorfor Skytte igjen skal få starte. Bakover forventer jeg samme gjengen, men frykter Kasper Pedersen hvis belastningen på Wangberg vurderes som for stor.
×
×
 • Create New...