Gå til innhold

Ace

FairFans
  • Innholdsteller

    2 718
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    100

Innlegg skrevet av Ace

  1. 7 minutter siden skrev blaasoldat:

    Er han Gammel Blaa? Er ikke han født og oppvokst på Brann Stadion, og er eget Brann produkt?

    Han har spilt i Stabæk flere sesonger. Mener å ha lest at Brann betaler 6 mill, så garantert helt uaktuelt for oss å hente han tilbake nå.

  2. 24 minutter siden skrev blaasoldat:

    Fokuset IDag er han Heming lederen som kritiserer talentjakten!

    Er det sånn at artikkelforfatteren har likt innlegget til Julian Madsen eller? Det er jo passe sprøtt for vår egen lokalavis i så fall.

    Screenshot_20240215_083939_Chrome.thumb.jpg.71b4eefc9d61d700795f54e1321b378b.jpg

  3. 2 timer siden skrev Abel:

    Holder en knapp på vitnet fortsatt

    Dette burde være selvsagt, men man er ikke synsk selv om man har sett noe. Det handler selvfølgelig ikke om å tro på Øyvind eller ikke. Jeg stiller spørsmål om han er sikker på HVORFOR en person satt alene. Som jeg skriver kan det hende han har sett mer som han ikke skriver.

  4. 1 time siden skrev @ringo:

    Er det han VIF fyren som er sjef i Heming???

    Stemmer. Han har ikke injurierende kraft så dette er bare å ta helt med ro. At en toppklubb er interessert i kretslagsspillere kan da uansett ikke være noen stor overraskelse.

  5. 9 timer siden skrev h1912:

     Saken om at AP ønsket at det kun skulle koste 500 millioner, ble stemt ned.  

    Det hadde det også gjort hvis ikke Ap hadde bidratt til å trenere saken i årevis.

  6. 1 time siden skrev fexter:

    Av de som forsvinner er ut uten å bli solgt er Mush, Krogstad og Kabran et savn. De andre er ikke takk og farvel, ikke gode kok. 

    Krogstad og Kabran? Blant de best betalte, men bare back up. Vi skal prise oss lykkelige over at disse går ut av kontrakt.

    De jeg hadde sett med videre er Pettersson, Ottesen, Curtis, Bakenga, Høgh og Vetti. Av disse er Pettersson, Høgh og Vetti totalt urealistiske, mens Bakenga er usannsynlig.

  7. 25 minutter siden skrev kuk:

    Kontrakten hans har bare løpt ut og det virker ikke som det har vært voldsom kamp for å få underskriften.

    Jeg har samme inntrykket, noe som er litt rart mtp alder og CV. Tror som deg at han ender i type FFK, Sandefjord, Kåffa. Ellers enig i at han var heitere for et par år siden.

    Hovedpoenget mitt var uansett at han kunne ha blitt en bra klubbspiller hvis han ikke utvikler seg videre. Jeg tror ikke vi kan håpe på særlig bedre kvalitet for en kontinuitetsbærer, altså en som har samme posisjon i troppen som feks Tom Stenvoll hadde. Kommer ikke umiddelbart på mange unge spillere vi har hatt de siste årene som har vært bedre enn Ottesen, men som samtidig ikke er god nok til å ta et steg videre.

×
×
  • Opprett ny...