Gå til innhold

judo-henning

Bruker
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av judo-henning

  1. Judo-Henning is back!! Gleder meg sykt mye til kamp på lørdag! Det kommer jo til å ta helt av! Heldigvis har vi kort vei fra Onkel Blaa til stadion, så her skal det ralles til vi er UR
  2. Han var da ikke noe god? Vil heller hente tilbake Fredrik Risp eller Niklas Sandberg i såfall.
  3. hva er det du har fått i deg til frokost a? To brødskiver med brunost og et glass melk, hvordan det? Alan ble jo elsket av Stabækfansen, bortsett fra de idiotene som hang opp det banneret i sin tid. Etter den episoden meldte jeg meg faktisk ut av Support i protest! Men alle vi som elsket Alan bør vurdere en kampanje for å overtale ledelsen om å hente han tilbake! Så innmari dyr kan han ikke være? Jeg vil anta et sted rundt 7 millioner kanskje? Og om Henning blir solgt til West Bromwich for 10 millioner som en eller annen skrev her, så har vi fortsatt 3 millioner å bruke på Doffen. Om vi henter Alan tilbake så skal jeg jammen meg melde meg inn i Support igjen og kjøpe ny drakt med Alanzinho på ryggen:)
  4. Ingen kan erstatte Henning i dagens tropp. Håper vi kjøper Doffen og kanskje hente tilbake Alan i sommer. Da kan det bli gull!
×
×
  • Opprett ny...