Jump to content

marbor

Ressurspersoner
 • Posts

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

marbor last won the day on August 23 2016

marbor had the most liked content!

Reputation

1,132

About marbor

 • Birthday 08/07/1990

Profile Information

 • Location
  Stabekk

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

1,994 profile views
 1. Har vel aldri går bedre økonomisk, og tilsvarende dårlig sportslig i en viss periode.. På tide at JT går.
 2. To spm som ikke er besvart over her. Lurer i grunn på det samme: 1) Blir møtet streamet? 2) Mulig å få med noen fra styrene på møtet? Moe og Bergh-Jacobsen?
 3. Noen som kan hjelpe til med nedrigg av reklameskiltene etter kampslutt I dag? Send melding til meg asap. Premien er billett til neste hjemmekamp
 4. Italia ATM. Fulgt med på VGLive. Var Singh yey/ney?
 5. Caps 300 Kaffekopp 150 Sølvring med logo 1200
 6. Caps, kaffekopp og våpenskjold-ring (logo) i sølv.
 7. Faen meg elendig dommer. Å bli taklet bakfra og frarøvet klar målsjanse er ikke straffe, men når keeper er først på ball - da er det straffe? Hadde i beste fall blitt mulighet for assist.
 8. Men, kanskje Stabæk Support kan komme på banen her? Ring til kommunen, dere kan få nummer til riktig person av meg, og si dere vil dele ut gratis effekter (har vel fremdeles en god del gammelt?) og at folk har mulighet til å melde seg inn og få info om supporterklubben vår? Evt selge lodd og ha det som er igjen av effekter som premie, pengene vi tjener på lodd kan brukes på nye effekter? Stiller både klubben og SS i godt lys. Si i fra til budstikka så får SS litt hype der også? Go go go!
 9. Lurte også på det samme, så jeg spurte Ellen i admin: "Jeg meldte oss på i vår, vi skulle ha en stand med spillere, autografskriving og shootout, men måtte melde oss av. Gutta reiser til Sogndal lørdag, og uten noen fra A-lag herrer blir det stusselig. Det har også vært veldig mye jobbing med inkluderingsdagen, vi er ikke så mange som du vet, alle frivillige har stilt fantastisk opp denne helgen, så vi meldte oss av i stedet for å ha en litt stusselig stand uten egentlig noe å by på. Vi kan jo ikke selge drakter og supportereffekter, så da blir det tynt uten spillere som trekkplaster. Neste år prøver vi et samarbeid med Anton i Sandvika, og håper på heldigere TL-oppsett:). Vi er veldig klar over at Sandvika Byfest definitivt er et sted vi skal være."
 10. Helt fantastisk i går. Dette må vi utnytte, og få folk til å komme på hver kamp! Det er åpenbart lavere terskel for å komme om prisen senkes og krav om medlemskap sløyfes, har derfor et par ting jeg synes styret burde se på: 1) forhandle frem en lavere pris på sesongkort og enkeltbillett for SS resten av sesongen, og for 2017. 2) Åpne feltet for alle resten av sesongen, for å forhindre motstandere på feltet slipper man kun inn om man har på seg Stabæk-effekter (må legges vekt på i annonsering). I lengden kanskje innføre følgende ifm. sesongen 2017: Felt åpent for alle Stabæksupportere hele året, styret oppfordrer alle til å melde seg inn i alle digitale kanaler. Borteturer er billigere for medlemmer, feks T/R ikke-medlem 400, medlem 200. Trekker fra medlemskontingent på hver tur. Tror det overstående vil generere flere medlemmer totalt sett og flere på feltet vårt = mer liv fra SS Synes også det da er på sin plass å snart kjøpe inn effekter som kan selges på kamp utenfor SS sitt felt. At det er en fast greie, rullerer i styret og frivillige - så blir det lite jobb på hver.
 11. Håper jeg rekker ned fra fjellet for å se showkampen også. Helgi, Chippen og Andresen kommer. Alltid gøy å se gamle helter trille ball
 12. En ting jeg irriterer meg noe jævlig over er mangel på ordentlige markeringer i forsvar. Dårlige markeringer, ikke halvveis en gang - og i tillegg følge med på linjedommer.. Første målet mot dekker tre blaa målet og ingen går på spiller. Klassisk Stabæk. Andre målet som kommer mot oss.. Hvorfor ikke ta ut spillern, og neste på ball - det skjer så ofte. Samme mønster, mangel på markeringer. Kanskje vi skal dra i gang en 10er aksjon til - hver gang gutta klarer å markere fullstendig og eleminere muligheter for motstanderne får de en tier. Ush, oppgitt.
 13. MELING!! Tenk så deilig for han å gni den i fleisen på Viking!
×
×
 • Create New...