Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Posts

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wilmar last won the day on December 26 2021

Wilmar had the most liked content!

Reputation

1,684

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fytterakker’n så nervepirrende! Niyukuri har dessverre full kontroll på Rasmus, men Edwards gjør veldig mye bra i dag og Petterson glitrer. Men vi skaper jo alt for få målsjanser. Foreløpig.
 2. Helt uenig. AaFK borte derimot. I går mener jeg de første 20 av begge omgangene (cirka) er noe av det beste jeg har sett av oss på lang tid, vi møtte tross alt et B/G med lave skuldre og stinne av selvtillit. Så ble vi rundspilt i perioder, men det har mange andre også blitt.
 3. Han har åpenbart hatt godt av Bob, ser jo ut som han både løper mer og har blitt raskere i høst.
 4. Gratulerer med debuten, gleder meg til å se deg blomstre de neste sesongene. Spennende at du tør å utfordre og har åpenbart både fart og teknikk. Spennende!
 5. Totalt uakseptabelt, ødelegger så enormt mye for oss. Ekskludering i minst fem år, dette MÅ lukes ut en gang for alle.
 6. Bra møte med stor åpenhet og mange til stede (ca 50-60?). Oppsiktsvekkende klønete ppt. fra leder i AS (diiiger logo med alt innholdet i mikro skrift under). Deilig med ærlig engasjement både fra ledelsen og supporterne, alle virket like mørke blaa selv om de ikke var enige om alt. Bob eier rommet og er vanvittig bra i slike sammenhenger.
 7. Traff Eirik Bakke på vei inn i det kampen startet i går. Mot Kamma funket jo nesten alt som vi har trøblet med så langt i år, lurer veldig på hva han tok med seg hjem? At vi scorer masse mål? At vi har mange som kan score? At Bakenga er hypereffektiv? At vi har flere som lett drar av en motspiller eller to? At de må kjøpe Rasmus? At vi er sårbare på dødball visste han vel fra før. Forresten hyggelig fyr. På min kommentar «Håper du betaler godt for billetten» kom svaret raskt: «Du vil vel helst ha betaling søndag?» Det var jeg enig i.
 8. Du verden som vi varierer, fra ganske så bra til elendig hele tiden. Manglende samhandling er største minus så langt, innsatsvilje og keeper Isak største pluss.
 9. Vi scoret altså alle syv. Kan det være Bradley-effekten?
 10. Hvorfor utelate Markus Solbakken?
 11. Hva surrer du med? Lå jo aldri under i løpet av kampen.
 12. Gaute Larsen leder dem i dagens kamp (VG).
 13. Er Hanche skadet? Ikke på banen eller benken. Når Ståle S velger elendige Strandberg må det jo være noe alvorlig galt med de andre.
 14. Høyt og midt på hovis satt det et barn med tromme mot Enga. Katastofal tromming - men herlig innsats. Slikt må vi tåle om det er samme tromma vi snakker om!
×
×
 • Create New...