Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Posts

  460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wilmar last won the day on December 26 2021

Wilmar had the most liked content!

Reputation

1,536

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Merkelig at Fitim starter, helt ufattelig at han ikke blir byttet ut før. Man spiller på seg selvtillit på treninger, evt på andrelaget. Håpløst!
 2. Nå skaper vi i hvert fall noe, men fullstendig rundspilt første 20. To i stengene, vi er svineheldige med 0-0.
 3. Håper dette kan være med på å bygge en vinnerkultur blant alle gutta.
 4. Ser at flere etterlyser en ny spiss. Er vi sikre på at det er det som skal til, eller er det bare er skudd i mørket i mangelen på bedre svar? Siden Kjønø kom inn (som assist og senere hovedtrener) har spissene våre slitt big time. Er de derfor dårlige? Neppe, og jeg tror Botheim er det beste eksempelet. Jeg tror våre angrepsspilleres prestasjoner er resultatet av manglende offensiv struktur, samhandling og taktiske ferdigheter i laget og på benken. I tillegg har gutta naturlig nok liten selvtillit, og de må bygges opp gjennom tett og kyndig oppfølging for å skape tro på egne ferdigheter og kollektiv styrke. Den beste medisinen er selvsagt gode opplevelser gang på gang i kamp og på treninger, hvordan skal våre spillere få det? Jeg er redd en ny spiss ikke løser problemene våre med mindre han gjør så og si alt på egenhånd. Løsningen er på trenersiden.
 5. Tja! Var mange konkrete mål i planen, og veldig fint at klubben (a-lag og akademi) skal styre mot de samme tydelige målene. Men jeg lurer veeeldig på HVORDAN de skal få dette til? Det står det jo ingen ting om, eller det står det veldig lite om. Om det er viktigere å produsere mange sjanser eller utnytte de man har, er jo f.eks helt avhengig av avslutningsferdigheter. Skal de trene mer på presisjon enn fart? Skal de prioritere kontroll eller å ta mulighetene som dukker opp? Posession vs gjennombrudd? Possion på egen bane vs mostanders halvdel? Ett av de overordnede prisippene i angrep er: "Oppdage og utnytte muligheter, men vurdere risiko/potensial ut i fra tid, stilling og momentum." Dette er fine ord, men veldig vanskelig å få til. Handler det om klokskap/erfaring, spillefortåelse, valg av spillere, samhandling og/eller bevegelse? Igjen: Hvordan skal Stabæk få dette til? Ref. Martin Ødegård som ble mye bedre da Arteta ba han slutte å safe. Resultatet ble redusert pasningssikkerhet men han skapte flere store sjanser i hver kamp ganske umiddelbart. Og: Er det riktig at daglig leder skal være del av teknisk hjerte? Jeg synes det er rart. Han kan da umulig ha forutsetninger for å bidra på det sportslige. Bør prioritere administrasjon, marked, økonomistyring, personale, supportere, styre mm. Litt rart ingen har lest korrektur. Skjemmende med dårlig norsk og layout på et så viktig dokument (men seff ikke det viktigste så lenge de som leser den forstår budskapet).
 6. Var den ikke egentlig slik: Alt er trist og borte er penga, Går på trygd og støtter Enga. Under brua, sniffer lim Ha'kke råd til terpentin.
 7. Bare vent til Skytte er tilbake på banen...
 8. Snakket med et par kollegaer som er LSK supportere som mente vi hadde gjort et kupp. Topp innstilling og innsats var hans varemerke, og et klubbskifte var nok akkurat det han trengte nå.
 9. Tror alle her inne har fått med seg at du mener det var galt å sparke Janne. Av dine 645 innlegg handler sikkert 300 om akkurat det samme. Nå er det på tide å komme videre, PLEASE!
 10. For skape økt oppslutning i lokalmiljøet sakset jeg denne fra Mini Jacobsen om Nils Arne Eggen på tv2.no: Ofte når noen av breddeklubbene i området hadde åpnet nytt klubbhus, ny bane eller ny garderobe ble Rosenborg-spillerne kommandert ut av Eggen som gode ambassadører for klubben. – Det var aldri snakk om å sette seg i bussen hjem etter å ha sagt takk for at vi fikk komme. Vi spiste karbonader med de lokale og ble der gjerne et par timer. Nils Arne var knallhard på det, sier Mini. (håper dette er riktig tråd for slikt)
 11. Ikke så spent på evalueringen (alle har gjort så godt de kunne, covid, ny stadion etc), men konsekvensene av den. Det er mye styret ikke kan dele åpent, klubben er arbeidsgiver og har et ansvar med lover og regler å følge. De kan seff ikke fortelle offentlig at f eks den eller den ikke har levert. I tillegg lurer jeg svært på hvordan de kan agere og når. Om f eks Kjønø og Bjarmann ikke fortsetter, hvem finner ny trener og får stallen på plass? Finstad? (Huff). Hva om Tunold takker for seg og evalueringen viser at styret har vært svakt. Hvem ansetter da ny daglig leder og når? Et styre som kan bli kastet på neste årsmøte, eller må man først vente og se om de fortsatt har tillit? Jeg er oppriktig bekymret for handlingslammelse og at vi mister svært viktige uker nå (der har Brann en stor fordel ved at ledere trakk seg tidlig og at treneren fortsetter). Potensielle nye spillere og ledere/trenere vil jo også vite hva de går til før de evt signerer. Valgkomiteen kan f eks bli helt avgjørende for klubbens fremtid.
×
×
 • Create New...