Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Posts

  447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wilmar last won the day on December 26 2021

Wilmar had the most liked content!

Reputation

1,466

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. For skape økt oppslutning i lokalmiljøet sakset jeg denne fra Mini Jacobsen om Nils Arne Eggen på tv2.no: Ofte når noen av breddeklubbene i området hadde åpnet nytt klubbhus, ny bane eller ny garderobe ble Rosenborg-spillerne kommandert ut av Eggen som gode ambassadører for klubben. – Det var aldri snakk om å sette seg i bussen hjem etter å ha sagt takk for at vi fikk komme. Vi spiste karbonader med de lokale og ble der gjerne et par timer. Nils Arne var knallhard på det, sier Mini. (håper dette er riktig tråd for slikt)
 2. Ikke så spent på evalueringen (alle har gjort så godt de kunne, covid, ny stadion etc), men konsekvensene av den. Det er mye styret ikke kan dele åpent, klubben er arbeidsgiver og har et ansvar med lover og regler å følge. De kan seff ikke fortelle offentlig at f eks den eller den ikke har levert. I tillegg lurer jeg svært på hvordan de kan agere og når. Om f eks Kjønø og Bjarmann ikke fortsetter, hvem finner ny trener og får stallen på plass? Finstad? (Huff). Hva om Tunold takker for seg og evalueringen viser at styret har vært svakt. Hvem ansetter da ny daglig leder og når? Et styre som kan bli kastet på neste årsmøte, eller må man først vente og se om de fortsatt har tillit? Jeg er oppriktig bekymret for handlingslammelse og at vi mister svært viktige uker nå (der har Brann en stor fordel ved at ledere trakk seg tidlig og at treneren fortsetter). Potensielle nye spillere og ledere/trenere vil jo også vite hva de går til før de evt signerer. Valgkomiteen kan f eks bli helt avgjørende for klubbens fremtid.
 3. Her mener jeg at du tar grundig feil! Nadderud er så trist å være på at det kun er oss ivrigste som gidder. Forblåst og nitrist med en enslig tribune under tak, løpebaner som ødelegger imtimitet, alt er gammelt og utslitt og det er dessverre nada sjel eller sjarm der. Trøkk og stemning er dessverre stort sett fraværende. VIP'er gidder ikke komme, da forsvinner sponsorinntektene også. Bortesupportere prioriterer selvfølgelig ikke Nadderud, hvorfor skulle de det? Eneste positive er gresset, pluss sentral plassering for mange og ganske greit å komme seg dit med kollektivtransport. Jeg er bombesikker på at vi MÅ ha ny stadion skal vi igjen bli en økonomisk bærekraftig toppklubb. Og den skal heldigvis ikke bli alt for stor som Imbesility, Skagerak eller Sør Arena. KBK har gjort alt riktig, blant annet en imtim stadion som det alltid er stemning på. Jeg tipper vi får minst 6000 i snitt og fullt på de attraktive gode kampene. Jeg gleder meg allerede!
 4. Sees på ny stadion. Nå er det over, trenger 2 mål og hvor skal vi få dem fra?
 5. Bjarmann skal nok ut etter sesongen. Og da blir det spennende hvem som kommer inn, for det er ekstremt viktig at vi får en solid sportslig leder. Er imponert over Godset i år. Alt var galt og de var tippet nord og ned før sesongen. Og de leverer nå langt over forventet. Kunne Jostein Flo vært noe for oss?
 6. Vel vel: Wernerson med målgivende og Bolly scorer. Der bomma du skikkelig - heldigvis!
 7. Hvorfor må vi ALLTID ALLTID ALTID bruke så laaaang tid på alt? Når vi kan kontre spiller vi tilbake, når vi kan tre noen i gjennom på løp så holder vi på ballen. Når vi kan sette i gang tidlig så venter vi. Skjønner bare ikke hvorfor motstanderne alltid skal få etablert og organisert seg før vi engang tenker på å angripe? Raske frispark, innkast eller utspill fra mål er jo helt fraværende hos oss. Haugesund kommer stadig til situasjoner der det er en mot en uten at vi har sikring. Det gjør ikke vi.
 8. Sikker på at det var med vilje? Brannspillerne hadde nok problemer med å skille dette fra de andre utsparkene hans. Kan ikke bebreide dem dessverre.
 9. J.... bittert seff, men hadde noen tilbudt U på forhånd hadde jeg gladelig slått til. Og ikke akkurat ufortjent at Brann scoret, nydelig mål (i motsetning til vårt). Godkjent!
 10. Ingen ting å melde? Noen som utmerket seg? Hva med Lumanza?
 11. Sandberg klarte å sette i gang spillet raskt og presist med gode kast flere ganger mot Godset onsdag enn tilsammen på de 6-7 kampene jeg har sett i år. Og da ble det stor fart i lengderetning mot et lag som ikke hadde rukket tilbake eller å organisere seg. Jon Knutsen var en mester på dette. Så vanvittig effektivt, men fordrer selvfølgelig også bevegelse i de rette rommene foran ham. Og dette er jo klassisk høna / egget: Tidligere har det også vært slike løp, men da kom jo aldri ballen og gutta sluttet med løpene. Fortsatt ille å bomme på banen på flere utspark, men men. En ide: Når alle spillerne trekker over på venstre side av banen på utspark, hva om Bolly (eller en annen med stor fart) trekker mot høyre hvor det er enorme rom? Bør ikke være umulig for Sandberg å klare å treffe den siden?
 12. Blytung gressmatte bør være noe kunstgresslag ikke setter særlig pris på!
 13. OMG. Har du noen gang hørt en klubb si noe annet om en spiller på laget sitt?
 14. Kan vi kanskje komme videre? Janne er ikke her. Hva han kunne fått til får vi aldri vite, og godt er det. Nå har vi Kjønø. Move on!
×
×
 • Create New...