Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Posts

  472
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Wilmar last won the day on December 26 2021

Wilmar had the most liked content!

Reputation

1,595

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Stor fremgang de siste matchene, kan ha nå enda høyere om han får tid og tillit fra LB?
 2. Noe av det beste jeg har sett av Edwards i år. Snakk om revansj etter å bli tatt av tidlig sist. Dette er rett og slett knallbra ledelse av Grålars! Piggy også veldig god i dag, er det hans første mål?
 3. KNH ser ikke opp, Og EK gjør tilsynelatende ikke noe med det.
 4. Ellers stødige Niko usedvanlig upresis i dag. Strør jo rundt seg med feilpasninger, tildels upresset også. Men uhyre viktig defensivt, for all del.
 5. Nope. Entreprenørene har ikke sterk ordrereserve om du ser ca 12 mnd fremover, tvert i mot er det stor bekymring hos mange av dem nå. Det hektiske markedet hittil preges nå av utsettelser og lav igangsetting av nye prosjekter. Sjekk med EBA og BNL Da bør nye Nadderud med kommunen som sikker betaler være gull.
 6. Hugo Vicente Hadde vært veldig spennende å høre hva vår erfarne assistent HV tror/mener/tenker om laget og situasjonen på kort og noe lengre sikt. Noen som har et klart inntrykk av hva han står for og hva han bidrar med?
 7. To tilbydere er rett og slett oppsiktsvekkende lite (regner med at Backe er en av dem?). I et marked med så stor usikkerhet som nå, er såpass store offentlige kontrakter vanligvis svært attraktive. Her tror jeg det må være stor risiko for entreprenørene eller er dårlig utarbeidet forprosjekt dessverre.
 8. Ganske spesiell samling "høydepunkter" dette her. Han viser bra bevegelse, leser tilsynelatende spillet godt, er langt fra ego og virker sikker med ballen. Men samtidig: 4 minutters skrytevideo der INGEN av hans aksjoner resulterer i noe som helst! Ingen scoringer, assist, eller skudd på mål en gang. Han er tydeligvis ikke bortskjemt med gode lagkamerater eller at andre andre drar lasset ansvar. Kan bli bra dette!
 9. Uenig. Elendige avslutterferdigheter hos oss da andrerekka ble satt inn ved 55 min må ta skylda. KNH fikk mål til slutt, men brant 3-4 giga sjanser før det. Rett og slett vanskelig å forstå hvor svake avslutningene var. Og det er ikke Eirik K sin skyld, men nå starter han i hvert fall med de beste. Slo meg at om Azemi og KNH hadde startet hadde vi tapt. Men det gjorde vi heldigvis ikke!
 10. Merkelig at Fitim starter, helt ufattelig at han ikke blir byttet ut før. Man spiller på seg selvtillit på treninger, evt på andrelaget. Håpløst!
×
×
 • Create New...