Jump to content

Wilmar

Bruker
 • Posts

  439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Wilmar last won the day on December 3 2020

Wilmar had the most liked content!

Reputation

1,424

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. J.... bittert seff, men hadde noen tilbudt U på forhånd hadde jeg gladelig slått til. Og ikke akkurat ufortjent at Brann scoret, nydelig mål (i motsetning til vårt). Godkjent!
 2. Ingen ting å melde? Noen som utmerket seg? Hva med Lumanza?
 3. Sandberg klarte å sette i gang spillet raskt og presist med gode kast flere ganger mot Godset onsdag enn tilsammen på de 6-7 kampene jeg har sett i år. Og da ble det stor fart i lengderetning mot et lag som ikke hadde rukket tilbake eller å organisere seg. Jon Knutsen var en mester på dette. Så vanvittig effektivt, men fordrer selvfølgelig også bevegelse i de rette rommene foran ham. Og dette er jo klassisk høna / egget: Tidligere har det også vært slike løp, men da kom jo aldri ballen og gutta sluttet med løpene. Fortsatt ille å bomme på banen på flere utspark, men men. En ide: Når alle spillerne trekker over på venstre side av banen på utspark, hva om Bolly (eller en annen med stor fart) trekker mot høyre hvor det er enorme rom? Bør ikke være umulig for Sandberg å klare å treffe den siden?
 4. Blytung gressmatte bør være noe kunstgresslag ikke setter særlig pris på!
 5. OMG. Har du noen gang hørt en klubb si noe annet om en spiller på laget sitt?
 6. Kan vi kanskje komme videre? Janne er ikke her. Hva han kunne fått til får vi aldri vite, og godt er det. Nå har vi Kjønø. Move on!
 7. Ja for det er bare en omgang siden det er cup?
 8. Jeg drømmer også om å se Lumanza 3.0 på godt gammelt nivå, men vi må innse at det ikke skjer i høst. Han har jo fått muligheter uten å gripe dem, innhoppet mot Engen var skikkelig ille. Kjønø og klubben har ikke tid til å bygge ham opp nå, men om han er her neste sesong og virkelig vil tilbake så kan det kanskje være mer realistisk.
 9. Er så skuffet og lei! Trist å komme til Nadderud i går. Viking dominerte fullstendig på tribunene fra start. Tydelig at både support og folk på hovis ikke gidder mer, kan ikke ha vært over 1500 med noen hundre fra Viking? Nesten bra at ikke flere var der og så at vi ble pisset på i store perioder av et redusert Viking. Flatterende resultat, 1-6 hadde vært fair. Utrolig provoserende å se at vi gang på gang spiller bakover, og da skjer det samme hver eneste gang: Vi spiller til keeper som er fullstendig udugelig med ball (bommer jo på banen på utspark). En eneste gang satte han i gang noe bra, ellers måker han ballen opp og vi mister. HVER ENESTE GANG. Når vi vet dette, hvorfor spiller vi slik da? Mest irriterende: Innkast og dødballer var tapt ball HVER ENESTE GANG i går. Dette er det jo ekstremt lett å gjøre noe med, hvorfor gjør vi ikke det? Feil komponert lag. Usynlig spilleplan. Defensivt vidåpent. Offensivt tannløst. Wangberg eneste som lyste litt innsats. Få synlige relasjoner. Når de så setter inn Amankvah på topp er det tydelig at de er helt i villrede. Det er ikke for sent, 2-3 seiere er alt som skal til, men....
 10. Etter å ha sett kampen på TV slår det meg hvor dårlig Sandberg er til å distribuere ballen. Han ser åpenbart ikke mulighetene når han kan sette raskt i gang, og han har oppsiktsvekkende dårlig presisjon på utsparkene. For all del: Han er mer enn god nok på strek og i felt, så jeg er veldig glad vi har ham. Men utspark og utkast kan bli så mye bedre, og det MÅ det da være mulig å gjøre noe med? Jeg mener trenerne også må ta ansvar her. Har vi 3-4 høye gode offensive spillere som vinner de fleste hodeduellenet? Nei seff ikke. Hvorfor i all verden kælkes ballen høyt og langt fra keeper så ofte da? Og gjerne etter å ha drøyet så lenge at motstanderne er på plass og bare venter på det som kommer. Vi vinner jo aldri første eller andre ball etter lange utspark, helt ubegripelig hvorfor trenerne ikke gjør noe med dette. Vi har kanskje (!) ikke tekniske forsvarere som kan spille ut bakfra, men hva med å variere? Hva med noen avtalte løp på sidene?
 11. Stabæk support forum skal ut! Fy så trist, ondt og jævelig det er her inne om dagen. Hva slags krise er vi egentlig i? Det på banen er elendig, men Forum er MYE verre. Det er regelrett drittslenging, trakassering, sjikane, netthets og mobbing. Jeg tenker selvsagt på omtalen av Sammy Skytte, og det virker som om en del her inne faktisk mener han fortjener det. Det er aller mest skremmende at det ikke slås ned på, og for meg er det åpenbart at en forferdelig kultur har satt seg blant for mange av oss. Hadde vårt forum slaktet Sundgot etter handsen på samme måte som Skytte har vært slaktet i vinter og vår, ja så ok. Men en av våre egne??? "Send pakket hjem. Han må ut og bort. Brenn i helvete. Han har ingen spilleforståelse. Han må på benken, og da mener jeg benken på Egne Hjem. En skam. Katastrofe. Skandale. Hvem var så dumme at de sørget for at han fikk kontrakt? Elendige holdninger. Slapp og treg. Svært begrenset. Ødelegger garderoben. Fester og er på fylla" osv osv. Ringo påstår at Skytte stjal straffen mot Godset. Det vet han seff ikke, og tilsvarende drittpakker serveres stadig vekk om Skytte av flere. Og han kan selvfølgelig ikke forsvare seg på forumet, så det er visst bare å kjøre på med løgner, halvsannheter og ting 'noen' mener å vite. Trenerne velger allikevel å bruke ham, og på spillerbørsene er han blant våre beste (eller minst dårlige) stort sett hver eneste gang. Men dritten fortsetter, dvs den blir bare verre og verre. Og så skal en straffemiss rettferdiggjøre en umiddelbar massiv fordømmelse? Ikke i min verden. Skal jeg da slutte å følge laget eller bare å slutte å lese forum? Jeg skjønner meg ikke på mine medsupportere, hvis dere er det da. Blir laget bedre av dette? Blir Skytte bedre av dette? Sportssjefen eller treneren kanskje? Er dette morsomt? Tror dere potensielle spillere synes dette er attraktivt? Trekker dette flere folk til Nadderud? Motiverer dette ansatte og frivillige som står på tross motgang på banen? Nå lurer jeg virkelig på hva som skjer med klubben min, eller har dette blitt forum for ultras? Et sted der nettroll uten konsekvenser kan hakke løs på egne spillere som jo gjør sitt beste? Håper Jon, Ingo m fl slutter å svare her inne før styret eller noen i Support tar skikkelig tak. Jeg mener det er uverdig, skammelig, trist, stygt og helt uakseptabelt det som preger forum om dagen.
 12. Den midtbanen der mot LSK? Bare tynne puslinger på maks 175. Ingen muskler overhodet, og noen savner Hammy i tillegg. Ja ja. Om Lumanza fortsatt ikke er klar, har vi ingen andre enn Skytte som har styrke i kroppen til å stå i mot det vi møter. Lik det eller ikke.
 13. Hvorfor i all verden skulle KNH ta straffen? Har ikke gjort det tidligere for oss, men det har Skytte. Og Skytte har vært sikker, så et selvfølgelig valg (men i dag var han pinlig dårlig). Uansett, dette er trenerens valg. Har Kjønø bestemt KNH, så er det seff totalt uakseptabelt at noen andre stjeler den. Ferdig snakka.
 14. Et av de beste og viktigste innleggene på lenge, takk Hushovd!
×
×
 • Create New...