Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Posts

  1,181
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

guttensindet last won the day on July 13

guttensindet had the most liked content!

Reputation

1,434

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fra hjemmesiden til STB "Per Inge Jacobsen, har meddelt klubben at han ønsker å tre tilbake som trener for damelaget ett år før utløpet av arbeidsavtalen. Det vil settes i gang en rekrutteringsprosess nå, og så er vi sikre på at vi skal lande på en meget kvalifisert kandidat til sesongstart 2023" Hadde håpet at Bels kunne vært aktuell i denne jobben!
 2. 44 poeng! Mye 2-3 og 4ere, men en totalbom på KFUM med 10 opp ødela alt.
 3. Årets viktigste spiller er for min del Gift!
 4. Hvis du gidder å stille på Nadderud i morgen så kan du jo se selv!
 5. Etter å ha sett 1. omg mot Lokomotiv Oslo er svaret; NEI! Håper virkelig at han kan vise seg fra en mye bedre side i 2. omg. Forøvrig en dårlig omgang av hele laget.
 6. Så da kan jo Klaesson også være et alternativ HVIS Sandberg ikke vil skrive ny kontrakt. Lån 2023 med opsjon!
 7. Oi, det var ikke meningen å krenke noen (ironi)
 8. Hmm, på hovis er de aldri varme, kun lunkne!
 9. Kanskje feil tråd, men siden pølser allerede er nevnt. Godt Simen ikke mente ei varm pølse! Etter egen erfaring har det kun vært smålukne pølser på Nadderud de siste årene. Testet et par stk. nå på søndag, og de var ikke varme. Merkelig at de ikke kan sette opp varmen på pølsekokerene, for pølser klarer fint 75-80 graders innstilling på kokeren uten at det blir "jentepølser".
 10. Saltstøtter / rundingsbøyer i forsvar og null oppfinnsomhet i front! Kan bli stygt dette her!
 11. 1 spiller. Er dette en indikasjon på at Stabæk akademiet ikke er like toneangivende som tidligere, eller er det en annen forklaring? Ser at flere klubber har to spillere i troppen, og Haugesund har 3! Det var jo det Stabæk hadde i gode årganger også.
 12. Trenger ikke hjelp til det, husker veldig godt 20 år tilbake. Men er litt usikker på om du mener det er bedre med en 30 åring fra ES eller en 20 åring fra OBOS, eventuelt vice versa. Men i alle tilfelle så har vel Stabæk nå lært av å kjøpe spillere de ikke egentlig ikke har råd til, og blitt mer edruelig i sin innkjøpspolitikk, i motsetning til for 15-20 år siden.
×
×
 • Create New...