Gå til innhold

guttensindet

Bruker
  • Innholdsteller

    1 286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

guttensindet vant dagen sist 26. August 2023

guttensindet hadde mest likt innhold!

Omdømme

1 617

Profile Information

  • Location
    Lommedalen
  • Interests
    Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sendte nettopp en mail til de tre journalistene med link til et par av Posses innlegg i Budstikka, samt debattinnleggene til Olsen & Staavi og Gjermund Skaar.
  2. Fikk du svar fra Direktesport?
  3. I Bæumsveien, ved Gjønnes stasjon, står det store bannere med opplysning satdet finnes 7 parkeringshus på Bekkestua! Disse må ta kunne sluke unna en del biler på tidspunkter kampene spilles?
  4. Timeglass = tiden for Fotball = fotball Timeglass = er utgått/over Slut = legger opp! Og det var det!
  5. Enig i at Hammy var positiv i dag. Bra på vingen, kommer til sjanser men makter ikke å sette dem. Hadde vel et par 100% sjanser i dag som burde vært mål. Får håpe han kan bli litt mer klinisk i avslutningene i fremtiden.
  6. Velkommen. (Med den gjengen vi har på midten nå håper jeg det er mulig å omskolere en av dem til en hyfsat h.back, ivaffal som en backup h.back)
  7. Og da var han Engaspiller! https://www.eurosport.no/fotball/valerenga-med-ny-signering-draumen-min_sto20000983/story.shtml
  8. Leste ikke alle punkter i avtalene, men i leieavtalen står det bl.a: "Leieperioden er betinget av at Leietaker oppfyller kravene til elitefotball (de to øverste nivåene i herrefotball og øverste nivå i damefotball). Dersom Leietaker ikke oppfyller kravet opphører leieavtalen." Det vil vel si at hvis A-laget eller damelaget rykker ned fra dagens nivå så er avtalen ugyldig? Event må reforhandles?
  9. Kikket litt på treninga i går, hvor 2-3 spillere trente alternativt (intervalløping) etter oppvarming, bl.a Kasper P (uten lue) som er lett gjenkjennelig pga «sveisen».De andre var helt likt kledd, med lue og bøff så ikke godt å si om det var noen av de nevnte.
×
×
  • Opprett ny...