Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  1,026
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

guttensindet last won the day on April 2

guttensindet had the most liked content!

Community Reputation

1,053

About guttensindet

 • Rank
  Digimonster XO

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fitim må nok vise mye mer enn i dagens kamp hvis han skal ha noe sjans til spilletid når laget skal settes. Ligger nok et stykke bak både Kino og Nusa pr i dag. Men han har jo tid på seg til å finne formen!
 2. Forsetter fra i fjor med tversover og bakover med farlige balltap, stillestående i angrep, lite oppfinnsomt. Men det var jo ikke første 11’ern som spilte heldigvis!
 3. Ser ut som det er noen på forumet tror Bjarmann kun sitter på brakka og klør seg i ræva! Han er tross alt en erfaren sportsjef, har et stort kontaktnett og vet hvordan man skal få tak i spillere. Men, det kan jo være at de spillerne som har vært aktuelle ikke passer inn i systemet, ikke har riktig kjemi, krever for mye lønn/sign on fee, dagens klubb krever for høy overgangssum osv osv. Hørte Jokke J sa at flere klubber har spillere fra utlandet "sittenede å vente på grensen", som kommer inn så snart det blir en åpning. Kan jo være at STB har et par av disse spillerne på vent.... hvem vet!
 4. Jeg vet at Nannskog sløste bort de tidlige årene av sin karriere på «piker, vin og sang» 😋 Men som du skriver, det var mer det faktum at en spiller som har passert 30 fremdeles kan ha mange gode år igjen på banen jeg ville ha frem.
 5. Hvis jeg husker riktig så var vel Nannskog godt og vel 30 da han kom til klubben. Og han gjorde jo jobben han!
 6. Kanskje håpe på at Emil spiller seg til fast plass i Moskva, så kan vi se fram til 4 gamle blå på landslaget i fremtiden.
 7. Ja, det kan jo være en plausibel forklaring. Men jeg har nå en mistanke om at lønn spiller en rolle her!
 8. Men da blir vel spørsmålet hvorfor Godset er mer attraktivt enn Stabæk? Meg bekjent har Stabæk flagget at de er meget interessert i å få inn Valsvik på en kontrakt. Er det kun snakk om lønn så burde vel STB kunn matche Godset, eller er det andre grunner som ligger bak et slikt valg?
 9. Da har jeg også sendt en saklig, rolig, lang og fyldig e-mail til AP ved kmaartma@online.no og til gruppeleder i kommunestyregruppen for FRP ida_opedersen@hotmail.com
 10. Regner med at Arne Hole hadde sjekker Wikipedia vedr kapasitet på Jevnaker Stadion https://no.wikipedia.org/wiki/Liste_over_fotballstadioner_i_Norge Hvis det noen gang blir noe av å bygge Nye Nadderud Stadion med 8001 i tilskuerkapasitet, så slår det meg ved å se på den samme lista (som kanskje ikke er 100%) at Bærum kommune, som er den 5. største kommunen i Norge med snart 130.000 innbyggere, kun får 18. plass på lista over de største fotballstadionene i Norge. På plass mellom Sarpsborg Stadion og Briskeby Stadion, to kommuner med hendholdsvis 57.000 og 31.000 innbyggere!
 11. Neida, Kino er ikke linket til IFK. Mere som: tenk deg den superduoen da, Kino/Hamdik!
 12. Åhh, er Kino solgt til IFK Göteborg 🤦‍♂️😉
×
×
 • Create New...