Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  999
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

guttensindet last won the day on August 12 2020

guttensindet had the most liked content!

Community Reputation

962

About guttensindet

 • Rank
  Digimonster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spesielt kan dette bli aktuelt når vi vet at han har en kontrakt med RBK som strekker seg ut 2022 https://www.rbk.no/nyheter/ny-kontrakt-for-helland
 2. TV2 kommer til å ta den prisen markedet (les du og jeg) er villige til å betale. Det blir som med prisen i bomringen, og hva TV2 tar for PL, mye skrik de første to ukene, så går deg seg til etterhvert. Da er det etablert et prisnivå som har blitt akseptert. Synd, men sånn er det bare!
 3. Da er det bare å reforhandle kontraktens han nå. Bedre føre vàr etc....
 4. Og så skal vi sende Piggy ut på bakerste benk igjen. Hvor ble det av "satse på egne fra akademiet?"
 5. Enig i det Odd skriver her. Men en annen ting som det ser ut som klubben nå tar tak i, er ansettelse av en fysisk trener samt en mental trener. Dette er grep jeg har skikkelig tro på, da det har vist seg i år at laget ikke er av de best trente fysisk i serien. Hadde neppe hatt 11 uavgjort med mer power i ben og hode enn dagens utgave har. 8 poeng til så hadde vi kjempet om 5-7 plass! Når det kommer til det mentale er jeg sikker på at vi har enda mer å hente. Det å få gutta til å tro på seg selv, på laget, på systemet (ja jeg kan ikke tro annet enn at JJ har et system i bunnen) og at
 6. Helt OK det oppsettet der. Da er det bare å håpe at man kan bli trukket ut til en av de siste hjemmekamene med SS. Jaggu lenge siden sist nå!
 7. Det skal jeg love deg? Kos deg du også, så får vi håpe vi banker Mjøndalen neste søndag og ikke minst at vi knuser Engen 6/12. Da blir det mye fryd og gammen her på forumet.
 8. Det var faktisk den tredje ølen?, og ja, den gikk litt fort ser jeg?
 9. Jeg har vel ikke skrevet noe om kvaliteten på de spillerene som er hentet i år, og er enig i at ikke alle de nye spilleren som er hentet i år har passet like godt inn i laget. Men rask vil jeg ikke kalle dem. Men jeg mener også at dagens Molde lag stort sett har bedre spillere plass mot plass en dagens Stabæk lag. Men hyggelig at du svarte meg.
 10. OK, hvis det sånn du ser det. Tar meg en øl nå jeg, så håper jeg du fortesetter å gi presise og konkret kritikk i fremtiden.
 11. Fy faen så mye ukritisk og lite konstruktiv kritikk av både spillere, hovedtrener og sportssjef! Alle er vi skuffet når vi taper, men hvor mange hadde egentlig tro på seier mot Molde? Kanskje telle til ti, ta ti magadrag og en øl før man lar all innesperret eder og galle flyte ut på forumet. Mener jeg da!
 12. Da regner jeg med at vi selger han til TIL, og ikke bare latt han gå gratis for å være greie! Han har iflg. Transfermarkt kontrakt med STB til 31/12 2022, og verdien er satt til €300Th. Får vi en pris på ca. halvparten av det så kan vi godt la han gå til TIL, mener nå jeg da.
 13. Men er det «Stabæk munnbind» eller samme type munnbind som selges i dagligvarebutikker og apoteker?
 14. Jeg har kreert og kjøpt mitt eget munnbind hos Vistaprint. Det er noe alle kan fikse selv her: https://www.vistaprint.no/munnbind/alle/tilpasset/ nb! kan være litt lang ventetid.
×
×
 • Create New...