Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Posts

  1,258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

guttensindet last won the day on August 26

guttensindet had the most liked content!

Reputation

1,592

Profile Information

 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Når det gjelder spisser kunne det vært spennende å se hva f.eks en fyr som Ulrik Ferrer fra Frigg, som nettet 41 ganger i år (samme avdeling som Stabæk 2 i år) kunne få til i OBOS. Spilte altså på samme nivå som Spiten-Nyseter, Olderheim, Schie, Riise. Alle disse har vel fått prøve seg i år. En annen potensiell spiss det kunne vært moro å sett nærmere på er Julius Alexander Myrbakk, 35 mål i år for Eik Tønsberg.
 2. OK, dette visste jeg ikke. Case closed! Har lest hva Rostvåg skriver og hvis halvparten av dette er sant må jeg si at jeg er mer enn overraskert over at en slik person kan sitte i over 7 år i stillingen.
 3. Tja, sitter du i samme stilling i 6-7 år i Enga, så har han vel ikke gjort seg helt bort. Vet ikke om han sluttet eller ble bedt om å slutte, men han har i alle fall bakgrunn til å gjøre jobben i Stabæk.
 4. Du skal ha for den jobben du har gjort vedr. Nye Nadderud. Godt jobbet! Når det gjelder ny daglig leder må vel tidligere frivillig i Stabæk, hr. Erik Espeseth være en utmerket mann for den stillingen?
 5. Tja, ikke så overraskende at Pettersson ikke er nominert. Det er jo TV2!
 6. Man trenger jo ikke å gi billetten fysisk, man kan jo gi ut et antall «beviser» som gir rett til enten en rabattert billett, event gratisbilletter ved å vise «beviset» i billett luka.
 7. Og i Facebook-innlegget står det ingen ting om at de nevnte at vi spiller kamp på søndag!! Når det Javel, da har vi ulik tro på akkurat det! Mener klubben kunne gjort mye mer promo arbeid i nærmiljøet.
 8. Fint å gi boller og kaffe til morgenfuglene, men det blir ikke nødvendigvis flere folk på tribunen av det. Står på det at å selge billige billetter / event gi gratisbilletter på sentrene i nærmiljøet vil få flere folk på årets siste og kanskje viktigste hjemmekamp.
 9. Eventuelt kunne klubben stått med en stand på senteret på Bekkestua og på Sandvika Storsenter i dag og solgt billetter til Black Fridag pris kr 50,- pr billett.
 10. Om ikke vaselin, så håper jeg de har nok Tigerbalsam. Ikke spesielt lunt i dag!
 11. Hvem som er problemet er egentlig likegyldig! Faen ta HamKam som tar 3 poeng. Faen ta Viking som lar HamKam ta de poengene.
 12. Litt synd syntes jeg, Bjarman har gjort en høvelig jobb etter mitt syn. Tipper det blir et tospann med far og sønn Bradley de neste 3 årene. Så fordeler de jobbene som trener og sportsjef etter hva hver av dem er gode/sterke på.
×
×
 • Create New...