Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Posts

  1,163
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

guttensindet last won the day on October 2 2021

guttensindet had the most liked content!

Reputation

1,381

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lommedalen
 • Interests
  Fotball, sykkel, fluefiske

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er godt gjort å få så lite ut av spillerstallen som det Kjønø og trenerkollegiet til STB greier!
 2. Etter min mening ville det ikke vært noe problem å latt de A-lags spillerene som satt på benken mot Start spille en omgang mot Grei. Såpass bør proffe spillere tåle. Når skal de gutta ellers få kamptrening? Det er jo som regel de samme gutta som er benket hver A kamp. Skal bli spennende å se om benkesliterne blir satt opp i start 11er mot Notodden.
 3. Nytt tap! Ser at trenerkollegiet neglisjerer 2. laget ved å ikke bruke de A-spillerene som satt på benken mot Start. Trodde de spillerne ville hatt nytte av den kamptreningen, men neida!
 4. Det gjelder vel kun akkurat nå, normalt en kamp uka! Men det er jo snakk om alle de andre enn de 11 som startet siste A-lagskampen.
 5. Hva er det som skjer? Så ikke kampen så derfor spør jeg. Er laget så dårlig som resultatet viser? Blir laget nedprioritert av klubben? Er det ikke nok «voksne gutter/menn» til å bemanne laget slik at det brukes 16-19 års gutter? Brukes alle de spillerene som ikke startet siste A-kamp slik at disse får kamptrening?
 6. Fy faen! Hvor er forsvaret? 3 mann fra Lyn som står i kø for å score!
 7. Hva hsr hendt med Olli? Har vel ikke hatt en eneste god involvering i dag!
 8. Selv ikke mot Lyn funger forsvaret!
 9. Ja, det var Pedersen.
 10. Nest sist på tabbellen i 3. div avd. 1 etter 6 kamper, med 4 poeng, og foran Grei på målforskjell! Dette er vel ikke annet enn flaut og veldig ugreit? Når laget stiller med Lange, Hornburg, A.Andresen, Kay, Fitim samt Metcalfe på benken og får 3-0 i sekken av Skeid 2 på hjemmebane, da må det faen døtte meg tas grep! Er det resten av laget som ikke holder mål i 3. div? Er det A-lags gutta som ikke syntes 3.div spill er utfordrende nok? På bortkamper stiller jo ofte laget med et rent junior lag. Er det for å gi juniorgutta så mange kamper som mulig, for å spare A-lags gutta som kunne spilt kampen til neste trening? Hva er tanken bak?
 11. Fra hjemmesiden til Brann: Passert 10.000 solgte billetter til 16. mai. Onsdag formiddag passerte billettsalget til 16. mai-kampen mot Sandnes Ulf på Stadion 10.000.
 12. Ja, men er dette riktig arena/nivå å kaste ut disse gutta i? Spør fordi jeg selv er veldig usikker på hva som er riktig nivå U16,U18 bør/skal spille på.
 13. Hvis vi kunne ha brukt 3 spillere over U21 så burde både Fitim, Lange og Metcalfe spilt. De trenger virkelig kamptrening, ferie eller ikke! Kunne jo faktisk hende at Fitim fikk høynet selvtilliten igjen og puttet et par mål på dette nivået.
 14. Hva faen! Hvorfor nedprioriteres 2. laget med bare jr. spillere? Hvorfor spiller ikke A lags spillerne som ikke startet siste kampen. De må da trenge den kamptreningen de kan få? Ferie, ja jøss!
×
×
 • Create New...