Gå til innhold

guttensindet

Bruker
  • Innholdsteller

    1 296
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Alt skrevet av guttensindet

  1. Heinz er kun ketchup for meg. Når det gjelder sennep er Grønbergs en god #1 med Bergbys på en klar nr 2, for det skal jo være plastflaske ved bruk i kiosk!
  2. Verdens beste sennep? En helt grei ketchup.
  3. Det er slik vi burde sette opp 2. laget i fremtiden også, matche de gutta som ikke starter 1. lags kampene. De blir ikke bedre spillere av kun treninger og benkesliting.
  4. Håper virkelig han ikke er en ny kjeks?
  5. Hadde en liten mail korrespondanse med journalisten i Budstikka vedr. den gjentatte negative omtalen i avisa når det gjelder Nye Nadderud, spesielt den overskriften som sto i dag "Bærums valgte pengesluk". Spurte om det kun var for klikk de brukte slike overskrifter. En del av svaret jeg fikk var: Vi lever av at folk leser oss, og da må man ha titler som fanger oppmerksomhet og vekker nysgjerrighet.
  6. Ser jo lyst ut for gutte/juniorlaget dette her!
  7. No, no, no, ikke TV2 Play! Møt opp på Bekkestua Torg kl 15:00 så går vi i samlet tropp til stadion. Mye gøyere enn TV2 Play. Så er det jo Onkel Blaa kl 19:00 med full pupp etter match (og kanskje en eller noen brune🍻 før match også 👍)
  8. 1. Vålerenga 2. Stabæk 3. Aalesund 4. Kongsvinger 5. Start 6. Sogndal 7. Ranheim 8. Sandnes Ulf 9. Bryne 10. Lyn 11. Raufoss 12. Mjøndalen 13. Åsane 14. Moss 15. Egersund 16. Levanger
  9. Sendte nettopp en mail til de tre journalistene med link til et par av Posses innlegg i Budstikka, samt debattinnleggene til Olsen & Staavi og Gjermund Skaar.
  10. Fikk du svar fra Direktesport?
  11. I Bæumsveien, ved Gjønnes stasjon, står det store bannere med opplysning satdet finnes 7 parkeringshus på Bekkestua! Disse må ta kunne sluke unna en del biler på tidspunkter kampene spilles?
  12. Timeglass = tiden for Fotball = fotball Timeglass = er utgått/over Slut = legger opp! Og det var det!
  13. Enig i at Hammy var positiv i dag. Bra på vingen, kommer til sjanser men makter ikke å sette dem. Hadde vel et par 100% sjanser i dag som burde vært mål. Får håpe han kan bli litt mer klinisk i avslutningene i fremtiden.
  14. Velkommen. (Med den gjengen vi har på midten nå håper jeg det er mulig å omskolere en av dem til en hyfsat h.back, ivaffal som en backup h.back)
  15. Og da var han Engaspiller! https://www.eurosport.no/fotball/valerenga-med-ny-signering-draumen-min_sto20000983/story.shtml
  16. Leste ikke alle punkter i avtalene, men i leieavtalen står det bl.a: "Leieperioden er betinget av at Leietaker oppfyller kravene til elitefotball (de to øverste nivåene i herrefotball og øverste nivå i damefotball). Dersom Leietaker ikke oppfyller kravet opphører leieavtalen." Det vil vel si at hvis A-laget eller damelaget rykker ned fra dagens nivå så er avtalen ugyldig? Event må reforhandles?
  17. Kikket litt på treninga i går, hvor 2-3 spillere trente alternativt (intervalløping) etter oppvarming, bl.a Kasper P (uten lue) som er lett gjenkjennelig pga «sveisen».De andre var helt likt kledd, med lue og bøff så ikke godt å si om det var noen av de nevnte.
×
×
  • Opprett ny...