Jump to content

guttensindet

Bruker
 • Content Count

  1,009
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Everything posted by guttensindet

 1. Bo... fin fyr. https://www.tv2.no/sport/11975365 "Det er fint å være et eksempel på hvordan Stabæk ønsker å få fram spillere. Det sier ganske mye om klubben at gang på gang selger spillere, det er på en måte sånn klubben er bygget opp. Jeg har alt å takke Stabæk for – så er jeg samtidig glad for at jeg endelig får takket klubben med å gi litt penger inn i kassen, sier Emil Bohinen."
 2. Om klubben har solgt seg fra gull.. eller en topp 3 plass de siste 6-7 årene er jeg usikker på. Topp 5, kanskje. Men at Stabæk er en klubb som MÅ, og derfor skal, selge spillere er vel noe alle har fått med seg? At dagens ledelse har solgt for 140 mill de siste årene er jo bare å bøye seg i hatten for, så jeg regner med at all "gammel moro" nå er betalt ned, og at klubben har en liten reserve de kan putte inn i et par kjøp nå før sesongstart. Som opplyst er det en spiss og en stopper som står på blokka. Regner jo med at Bjarmann har god koll på hvem som er mulig å få tak i. Men at klubben har
 3. Nå mangler det bare at han her blir Glimts toppscorer i 2021 https://www.glimt.no
 4. Kan ikke finne alle kampene STB har satt opp i vinterprogrammet sitt her? Ikke meldt inn til NFF? Eller er ikke dette så viktig? https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/terminliste/?fiksId=174407
 5. Det er heller ikke støping i betong, frakte byggmaterialer, innredning i en stadion, produksjon av gjødsel og kalk til gresset etc etc. Alt man gjør ifm med et slikt byggeprosjekt vil sette et karbonavtrykk. 100% klimanøytral vil man nok aldri bli, men det gjelder å finne det beste alternativet man har til enhver tid.
 6. Gamle bildekk blir nok, hvis det ikke allerede er forbudt ved opprettelse av nye kunstgressbaner. Men det er jo heller ikke særlig aktuelt å bruke dette lenger, da det i dag finnes miljøvennlig bionedbrytbart råmateriale til å produsere et granulat som ikke etterlater seg varig mikroplast. Sjekk bl.a her og last ned deres salgsark, så kan dere lese om dagens muligheter når det gjelder underlag til kunstgressbaner. Dette blir neppe forbudt å bruke på fremtidens kunstgressbaner.
 7. Jeg leste den linken, og lurte på hvor mange treningsbaner har egentlig LSK? Hvor mange baner har de som klubbens forskjellige lag kan bruke istedenfor å belaste matchmatta mer enn nødvendig? Og hvor mange lag har LSK i systemet som benytter seg av fasilitetene? Noen som vet? Det har vel blitt skrevet at det i STB er ca 1000 personer som jevnlig bruker de få banene som klubben har disponoble til trening/match. Men btw.... Jeg fant også dette på LSK sine hjemmesider: Sommeren 2000 ble også gresset på Åråsen byttet ut. Etter 49 års tjeneste ble den opprinnelige gressmatta erstattet m
 8. Og Solo Owusu gikk til Odd!
 9. Nå regner jeg med at alle spillerne har et eget treningsprogram de følger også i perioden frem til 1. februar, slik at de ikke kommer tilbake med 4-5 kg trivselskilo rundt buken! Da kan det fort bli dårlig tid frem til sesongstart hvis de skal ha av disse kiloene igjen samtidig som de i år bør/skal være en del prosent bedre fysisk trent enn i fjor.
 10. Jeg tok den her jeg Mitt innlegg #1000 😃
 11. Spesielt kan dette bli aktuelt når vi vet at han har en kontrakt med RBK som strekker seg ut 2022 https://www.rbk.no/nyheter/ny-kontrakt-for-helland
 12. TV2 kommer til å ta den prisen markedet (les du og jeg) er villige til å betale. Det blir som med prisen i bomringen, og hva TV2 tar for PL, mye skrik de første to ukene, så går deg seg til etterhvert. Da er det etablert et prisnivå som har blitt akseptert. Synd, men sånn er det bare!
 13. Da er det bare å reforhandle kontraktens han nå. Bedre føre vàr etc....
 14. Og så skal vi sende Piggy ut på bakerste benk igjen. Hvor ble det av "satse på egne fra akademiet?"
 15. Enig i det Odd skriver her. Men en annen ting som det ser ut som klubben nå tar tak i, er ansettelse av en fysisk trener samt en mental trener. Dette er grep jeg har skikkelig tro på, da det har vist seg i år at laget ikke er av de best trente fysisk i serien. Hadde neppe hatt 11 uavgjort med mer power i ben og hode enn dagens utgave har. 8 poeng til så hadde vi kjempet om 5-7 plass! Når det kommer til det mentale er jeg sikker på at vi har enda mer å hente. Det å få gutta til å tro på seg selv, på laget, på systemet (ja jeg kan ikke tro annet enn at JJ har et system i bunnen) og at
 16. Helt OK det oppsettet der. Da er det bare å håpe at man kan bli trukket ut til en av de siste hjemmekamene med SS. Jaggu lenge siden sist nå!
 17. Det skal jeg love deg? Kos deg du også, så får vi håpe vi banker Mjøndalen neste søndag og ikke minst at vi knuser Engen 6/12. Da blir det mye fryd og gammen her på forumet.
 18. Det var faktisk den tredje ølen?, og ja, den gikk litt fort ser jeg?
 19. Jeg har vel ikke skrevet noe om kvaliteten på de spillerene som er hentet i år, og er enig i at ikke alle de nye spilleren som er hentet i år har passet like godt inn i laget. Men rask vil jeg ikke kalle dem. Men jeg mener også at dagens Molde lag stort sett har bedre spillere plass mot plass en dagens Stabæk lag. Men hyggelig at du svarte meg.
 20. OK, hvis det sånn du ser det. Tar meg en øl nå jeg, så håper jeg du fortesetter å gi presise og konkret kritikk i fremtiden.
 21. Fy faen så mye ukritisk og lite konstruktiv kritikk av både spillere, hovedtrener og sportssjef! Alle er vi skuffet når vi taper, men hvor mange hadde egentlig tro på seier mot Molde? Kanskje telle til ti, ta ti magadrag og en øl før man lar all innesperret eder og galle flyte ut på forumet. Mener jeg da!
 22. Da regner jeg med at vi selger han til TIL, og ikke bare latt han gå gratis for å være greie! Han har iflg. Transfermarkt kontrakt med STB til 31/12 2022, og verdien er satt til €300Th. Får vi en pris på ca. halvparten av det så kan vi godt la han gå til TIL, mener nå jeg da.
 23. Men er det «Stabæk munnbind» eller samme type munnbind som selges i dagligvarebutikker og apoteker?
 24. Jeg har kreert og kjøpt mitt eget munnbind hos Vistaprint. Det er noe alle kan fikse selv her: https://www.vistaprint.no/munnbind/alle/tilpasset/ nb! kan være litt lang ventetid.
×
×
 • Create New...