Gå til innhold

guttensindet

Bruker
  • Innholdsteller

    1 286
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Alt skrevet av guttensindet

  1. Sendte nettopp en mail til de tre journalistene med link til et par av Posses innlegg i Budstikka, samt debattinnleggene til Olsen & Staavi og Gjermund Skaar.
  2. Fikk du svar fra Direktesport?
  3. I Bæumsveien, ved Gjønnes stasjon, står det store bannere med opplysning satdet finnes 7 parkeringshus på Bekkestua! Disse må ta kunne sluke unna en del biler på tidspunkter kampene spilles?
  4. Timeglass = tiden for Fotball = fotball Timeglass = er utgått/over Slut = legger opp! Og det var det!
  5. Enig i at Hammy var positiv i dag. Bra på vingen, kommer til sjanser men makter ikke å sette dem. Hadde vel et par 100% sjanser i dag som burde vært mål. Får håpe han kan bli litt mer klinisk i avslutningene i fremtiden.
  6. Velkommen. (Med den gjengen vi har på midten nå håper jeg det er mulig å omskolere en av dem til en hyfsat h.back, ivaffal som en backup h.back)
  7. Og da var han Engaspiller! https://www.eurosport.no/fotball/valerenga-med-ny-signering-draumen-min_sto20000983/story.shtml
  8. Leste ikke alle punkter i avtalene, men i leieavtalen står det bl.a: "Leieperioden er betinget av at Leietaker oppfyller kravene til elitefotball (de to øverste nivåene i herrefotball og øverste nivå i damefotball). Dersom Leietaker ikke oppfyller kravet opphører leieavtalen." Det vil vel si at hvis A-laget eller damelaget rykker ned fra dagens nivå så er avtalen ugyldig? Event må reforhandles?
  9. Kikket litt på treninga i går, hvor 2-3 spillere trente alternativt (intervalløping) etter oppvarming, bl.a Kasper P (uten lue) som er lett gjenkjennelig pga «sveisen».De andre var helt likt kledd, med lue og bøff så ikke godt å si om det var noen av de nevnte.
  10. Regner med, og tror vi stemte det samme @Mr.Diamond
  11. https://www.budstikka.no/bikker-nadderud-milliarden/o/5-55-1619081 Så kom det nok en gang noen sure oppstøt fra Dag Otter Johansen i Budstikka med overskriften "Bikker Nadderud milliarden?" Etter litt innledende om at "det kanskje blir enda et mareritt før drømmen blir virkelighet" med henvisning til at "det var bare en detalj som manglet. En ikke ubetydelig sådan: Prislappen" Videre skriver han at det skal opp i utvalg for frivillighet, idrett og kultur (FRIK) som skal behandle saken i sitt møte 8. februar. Det betyr at vi bare er dager unna å få vite hva nye Nadderud vil koste Bærum kommune. Så kommer det "797 millioner kroner er allerede en svimlende sum. Det er mer enn en demenslandsby. Skrekkscenarioet må være at beløpet har økt enda mer og kanskje nærmer seg milliarden. Det er drøy kost for en ikke-lovpålagt oppgave. Selv i Bærum." Så litt om at AP ønsker at prosjektet skal ha en maks pris på 500 mill., og hvilket valg Nadderud-tilhengerne i kommunestyret har, uansett hvilken sum de presenteres for. Skriver videre at saken skal opp i kommunestyret 28. februar for endelig avgjørelse og at det vil komme tøffe diskusjoner både på bakrommene og for åpen mikrofon i tiden frem til 28/2. Avslutningsvis skriver han at oddsen likevel er lavest på at Nadderud-prosjektet er kommet så langt at det blir svært vanskelig å snu.
  12. Den tanken har slått meg også. Men han har vel noen mentorer i Tom Schelvan og IAO som han kan støtte seg på når event vanskelige og uventede situasjoner oppstår.
  13. Her og her er Pettersson 1,81 Her er han 1,83
  14. Velkommen skal du være Født: 7. februar 1996 (alder 27 år), Porsgrunn Nåværende lag: Stabæk Høyde: 1,88 m Vekt: 80 kg Altså 7 cm høyere enn Pettersson!
  15. Alternativ til ny sportssjef ( eller trener hvis Bob drar) https://www.fkh.no
  16. Spillere på utgående kontrakter: Isak Pettersson Marius Ulla Simen Wangberg Sturla Ottesen Thor Lange Fredrik Krogstad Curtis Edwards Mushaga Bakenga Kevin Kabran
  17. Hvis Ulla ikke er int i å være med neste år regner jeg med at han har fått beskjed at klubben ikke vil satse på han i OBOS. Men hva mener folket, er han god nok som første keeper neste år eller er det bare å la han gå?
  18. Og ikke minst alle de dyre spillerne de har på lange kontrakter
×
×
  • Opprett ny...