Gå til innhold

guttensindet

Bruker
  • Innholdsteller

    1 300
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    16

Innlegg skrevet av guttensindet

  1. 8 minutter siden skrev Blaakækse:

    For å være litt kontrær, Idun Grov er veldig mye bedre enn Heinz.

    Heinz er kun ketchup for meg. Når det gjelder sennep er Grønbergs en god #1 med Bergbys på en klar nr 2, for det skal jo være plastflaske ved bruk i kiosk!

  2.  

    Hadde en liten mail korrespondanse med journalisten i Budstikka vedr. den gjentatte negative omtalen i avisa når det gjelder Nye Nadderud, spesielt den overskriften som sto i dag "Bærums valgte pengesluk". Spurte om det kun var for klikk de brukte slike overskrifter. En del av svaret jeg fikk var: Vi lever av at folk leser oss, og da må man ha titler som fanger oppmerksomhet og vekker nysgjerrighet.

     

  3. 5 timer siden skrev blaasoldat:

    Er vel bare å sende mailer til journalistene i saken og opplyse om en artikkel full av feil.

    Sendte nettopp en mail til de tre journalistene med link til et par av Posses innlegg i Budstikka, samt debattinnleggene til Olsen & Staavi og Gjermund Skaar.

  4. I Bæumsveien, ved Gjønnes stasjon, står det store bannere med opplysning satdet finnes 7 parkeringshus på Bekkestua! Disse må ta kunne sluke unna en del biler på tidspunkter kampene spilles? 

  5. Enig i at Hammy var positiv i dag. Bra på vingen, kommer til sjanser men makter ikke å sette dem. Hadde vel et par 100% sjanser i dag som burde vært mål. Får håpe han kan bli litt mer klinisk i avslutningene i fremtiden.

×
×
  • Opprett ny...