Gå til innhold

halvorsen

Bruker
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

31

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    STB
  1. Forslag: vi har vel et banner med "blø for drakta" på, skal vi tilby NSA å låne det på tirsdag?
  2. Skal vel egentlig ikke klage, men det er likevel litt komisk over måten Davy sammen med sine disipler sitter i studio og skryter uhemmet av Stabæk, ikke bare hvordan vi spiller fotball, men også hvordan klubben jobber i kulissene og hvordan klubben generelt gjør mye riktig. Jaja, det er jo veldig lett å snu seg den retningen det blåser, spesielt om du er på TV....
  3. http://www.forskning.no/artikler/2010/september/265186 Og med dette håper jeg vi kan legge trener-diskusjonen død, og heller støtte laget vårt og treneren vår!
  4. Om peter kovacs blir stb spiller kjenner jeg at jeg må ta en runde med meg selv...
  5. Noterer meg forøvrig at Erik Loe, mannen som ifølge NFF var "sjefsondskapen himself" ikke har blitt hverken pågrepet eller siktet av politiet. Hvilke motiver hadde da NFF for å gå så sterkt ut mot ham?
  6. Ryktene går, men hva skjer egentlig? Skal onkel blaa stenge? Hvorfor? Fint om noen kunne komme med en oppklaring her for oss som ikke er i den innerste kjerne i miljøet..
  7. mener å huske fra da jeg hadde økonomisk kriminalitet på bi så heter det at forsøk på økonomisk kriminalitet skal straffes like hardt som å faktisk utføre det? noen med mer juskompetanse som kan oppklare dette? i så fall bør vel noen fra rbk straffes om saken ender med dom for de (til nå) involverte?
  8. Herregud for en kamp! Rakk ikke første omgang pga jobb, men resten var helt rått å se på! Og ikke minst, sykt bra innsats av SS, lagde masse liv og fikk fullt fortjent skryt av kommentatorene. Bortsett fra pipekonserten da Stabæk skulle ta straffer var det aldri mulig å høre Røa-supporterne. Kan vel si at dere sang ut Røa ganske greit...
×
×
  • Opprett ny...