Gå til innhold

Danny - VIF

Bruker
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

2

Om Danny - VIF

  • Bursdag 12. aug. 1985

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Vålerenga
  1. Snakker vi om han TIL-supporteren som har skrevet 4.263 innlegg om LIS på vpn-forumet? Må være ærlig og si jeg ikke har orket lese mer enn ti før jeg brant fire kretser og hoppet i fremtiden over 98% av hans innlegg! Men initialene MC kan gi deg ett hint. (Stor avskjed STB fansen ga VPG i dag! Dere bør være stolte av dere selv!)
  2. Oppsiktsvekkende godt innlegg fra annet lags supporter Jeg tror egentlig ikke Stabæk er så interessert i å selge unge talenter i og med at det i hovedsak er lønnskostnadene som skal ned. Klubbens eiere har fint mulighet til å dekke årets underskudd men ikke om tapet blir 10-15 mill i året over lang tid. Så jeg tror ikke verken Hammer eller Hedenstad går den veien. Farnerud kan vel alle være interessert i (med TL's beste pasningsfot) men han ønsker seg nok noe større enn TL hvis han skal dra. Hvis ikke blir det nok enten hjem til Sverige eller en kort kontrakt her (tror jeg..) Med forbehold om at Stabæk har råd til å beholde han da. Sto ganske klart i reglene at jeg var gjest, så da må man vel oppføre seg? På VIF forum har vi en klin gææren nordlending som provoserer og holder på... DEN rollen vil jeg ikke ha Farnerud har vel forsøkt og mer eller mindre floppet i andre større ligaer... er jo derfor han kom "hjem" til skandinavia... Men om VIF har råd er usikkert... men kommer trønderne på banen får man ringe Midelfart og høre om hun gidder skyte inn litt... Bare man kommer foran bartefolket så er alt ok
  3. Fire A-lags spillere som linkes bort? hvem og hvor? Ryktene på klanen sitt forum er at Enga vurderte Andersson, men nå ser på Farnerud og En ung forsvarer jeg aldri husker navnet på... tror det var Hammer eller no....... Har dere annen info så er overgangsrykter alltid moro, egen eller andres klubb! Vil og uttrykke min sympati til den situasjonen Stabk befinner seg i, jeg unnet Lyn det. men STB har vært en fargeklatt og ett positivt innslag i TL lenge. og jeg ønsker at de klarer å bli værende der! Så jeg håper ledelsen deres får økonomien på plass, så dere overlever i TL, uavhengig om dere må starte på nytt eller ikke. Ikke alltid en dum ting å starte med nye koster. Men desverre, Cash is King. og på lang sikt er det alltid klubbene med størst lommebøker som vinner. Den trenden kommer til Norge også.
×
×
  • Opprett ny...