Gå til innhold

Øyvind

FairFans
  • Innholdsteller

    1 812
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    27

Innlegg skrevet av Øyvind

  1. 11 minutter siden skrev odd:

    Avaldsnes i kvinnenes toppserie hadde en trener med 110 landskamper, CL-tittel, ti sesonger i PL, tre i Serie A og tre i Ligue 1. Jeg er fornøyd med at vi har lagt listen litt lavere 🙂 

    Er ikke tam den heller, enig i det, men det er tross alt samme nasjonalitet, vi har en fra en annen verdensdel. Han med CL-tittel osv trente vel også Flint som var på 4-5 nivå for herrer. 

  2. 3 timer siden skrev Nr14:

    Det er et tankekors hvor utrolig dårlig norske spiller er til å slå innlegg. Virker ikke som det blir trent mye på det i yngre alder.

    Noe som du kan trene på alene til og med. Helt enig med deg, har irritert meg i mange år. Det meste fra våre gutter har kommet ned med snø på, og ikke hatt retning mot mål. Jeppe Moe hadde noe på gang inn i 2017-sesongen, men han glemte det bort. Utover det har det vært fint lite. 

  3. 54 minutter siden skrev Torres:

    Jeg sa det til flere igår, og forsåvidt før sesongen. Jeg er faen ikke så sikker på at enga går opp, jeg. 

    De har en og annen bra spiller, Hakans er et uromoment, Riisnes er god, + noen OK spillere som Strand, Bjørdal og tildels Juklerød. Midtforsvaret er svakt og det finnes ikke mågjørere i Vif pr nå, så jeg tipper vi får høre "dårligst i begge 16-metere" svært mange ganger i år. 

  4. 51 minutter siden skrev PhunxZtar:

    Luksusproblem for NFF med hvor de skal sende oss i neste runde, flust av lag i "nærområdet" vi ikke har møtt i cupen på lange tider. Av rekka under her forsvinner vel Moss ut hvis/når de slår Sprint, mens Kjelsås, Strømmen, Elverum (om de vinner), Ull-Kisa og Ullern/Bærum kanskje er mindre aktuelle. Skal vi gjette på en tur til Vestfold (Fram Larvik/Eik Tønsberg) eller Østfold (Råde)?

    image.png.c84df042823caa349c2a4ccd6f3e7750.png

    64 lag igjen i 2. runde, teoretisk er det da 32 fra ES og OBOS og så fordeles resten på 2. og 3. (4). Så er jo noen borte fra ES/OBOS (Heisan Azar!), men dette betyr vel sannsynligvis at vi møter lag fra nivå 3 (2. div) hvis man bruker vanlig seeding. Da er det Johan Anderssons blå og hvite arme som følelsesmessig skiller seg litt ut, synes jeg. Ellers er Arendal, Eik, Jerv, Skeid, Strømmen, Kjelsås og Ull/Kisa alle Div 2, hvorav de to siste vel er uaktuelle pga nylige cup-møter. Og hvis man legger vekt på seeding innenfor divisjonene tipper jeg det blir enten Eidsvold eller Eik (hvis de går videre). 

  5. 6 minutter siden skrev h1912:

    SV har to repr. i Kommunestyret, og det skal vel godt gjøres om begge disse samt Thalberg Jr  (Frp) er fraværende.

     

    Og hvis de to fra SV er fraværende kommer det vel en Mr Skaar inn...

  6. En merkelig sak som kom frem i går var at Venstres representant Eirik Bøe mente at siden to klubber spiller på samme stadion i Milano og tre på samme stadion i Gøteborg måtte det være mulig at alle klubber på sentrale Østlandet spilte på Ullevaal. At de(n) lokale klubben(e) skulle dra ut av kommunen der fyren sitter i kommunestyret for å spille hjemmekamper synes han tydeligvis var uproblematisk. Greit å være mot, men det får være grenser til håpløs plan. 

  7. 9 timer siden skrev Mr. Diamond:

    + SV

    Det har de sagt tidligere ja, men det sitter ingen SV'ere i Formannskapet så det kom ikke frem i møtet i går. Uansett er 25 + 1 nok og de 26 kom helt klart frem på møtet i går, det er ingen vei tilbake der med mindre Thalberg blir forhindret fra å møte og vararepresentanten kupper. 

  8. 2 timer siden skrev Latmann:

    Slo meg også.  Den eneste som virker som om han jobber er Kommunedirektøren.  Resten må gjøre seg dummere enn de er.  Hvis ikke blir jeg bekymret for kommunen jeg bor i.

    Det er vel flere som har gjort jobben sin her, men det er noen få som absolutt ikke har gjort det, og det er pinlig å se nivået på mange av spørsmålene. Har ikke sett noen spørsmål fra Nikki Schei i denne runden, men det er kanskje bare fordi han er i mot det meste, men ikke vet hvorfor. 

  9. 9 timer siden skrev blaasoldat:

    Budstikka kan vel lett kalles Norges minst patriotiske avis, mtp det som skjer av engasjement som kan løfte nedslagsfeltet sitt!

    Hva skriver Godset-supporteren denne gang?

  10. 3 timer siden skrev LEVERKUSEN:

    Men han er garantert ute for spill i neste kamp på fredag kveld borte mot Bayer Leverkusen...

    Herlig sesong hittil, Leverkusen! Fantastisk lag bra LAG dere har. Gnistrende gode. Lykke til med resten av sesongen! 

×
×
  • Opprett ny...