Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,708
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Øyvind last won the day on June 4

Øyvind had the most liked content!

Reputation

1,197

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heggedal

Recent Profile Visitors

1,506 profile views
 1. De regner muligens på en helt spesiell måte i redaksjonen til Eurosport: "For laget fra Bekkestua ligger fem poeng foran Start og KFUM Oslo, og med seier på mandag kan laget til Lars Bohinen være hele åtte poeng foran Kåffa." Sist gang jeg sjekka var 5+3 nøyaktig 8 og ikke muligens 8. Og - overskriften: "Fire ganger så lite", hvordan regner man egentlig ut det?
 2. Bohinen tabellen: Kongsvinger og Start har begge 4-0-1 i perioden, skulle man driste seg til å gjette hvem de tapte for?
 3. Han er jo så mye mer enn målscorer også.
 4. Tror Brann vil elske å gå ubeseiret gjennom OBOS.
 5. Helt enig og når han i tillegg går hjemover stort sett hver gang til tross for store rom fremover så skaper han flere overtallsmuligheter til Start enn til oss i denne kampen. Vet ikke om autopilot hjemover er en Kjønø-greie som henger igjen, men regner uansett at Lars plukker det av ham.
 6. 2013 var det vel og så er det en gang sånn at i moderne tid har vi rykket opp hver eneste sesong vi har vært på nest høyeste nivå, om det het 1. divisjon, Adecco eller Obos. I umoderne tid rykket vi ned i 1973 etter 5 sesonger i det som da het 2. divisjon.
 7. Thorstvedt til Sassuolu for € 10 Millioner
 8. Men du mente vel at vår tropp var klart best før vi fikk Gift? Heggebø og Finne er så utrolig mye bedre enn Fitim og så spiller de med hjertet utapå drakta, Fitim har 4-5 lag før man kommer til hjertet.
 9. Det åpenbare er at vi har for dårlig pasningsspill - masse bra bevegelser og spillalernativer før Fitim kom innpå, men spillerne er ikke gode nok i pasningsspillet til å fominere kamper mot lag som Brann enda.
 10. Heltne Nilsen hadde minst 5 forseelser som kvalifiserte gult kort. Se feks hva han gjør med Kornelius etter ca 94:38. Dette gjorde han minst 4 ganger.
 11. Det tror jeg du har helt rett i!
 12. Merner jeg har hørt noe om at man må tilby spilleren kontrakt for å være berettiget solidaritetspenger. Vi lot ham vel gå og han hadde tenkt seg til US for studier, nå snart klar for Serie A.
 13. Botheim sier: – Nei, jeg har trent veldig bra. Jeg føler meg bra på trening, holdt meg i bra form og brukt tiden godt, sier Botheim, som etter å ha reist fra sin nye klubb Krasnodar i Russland har trent med Bodø/Glimt en drøy uke, deretter vært med Stabæk fra Obosligaen. Det siste mener han har vært godt nok. – Jeg har vært veldig imponert over intensiteten. De har endret form siden jeg var der med tanke på hvordan de trener og blitt mer profesjonelt, sier Botheim om klubben der han var på lån høsten 2020.
 14. Det er stor forskjell ja, se på Curtis i går kontra mot Sogndal, var det samme spiller? Han har jo spilt for kunstgressklubber i Sverige. Og forskjellen på strøken kunstgressbane, som faktisk var vannet, og den tørre vegg-til-vegg filten på Nordre Åsen er enorm.
×
×
 • Create New...