Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,686
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Øyvind last won the day on December 2 2021

Øyvind had the most liked content!

Reputation

1,019

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heggedal

Recent Profile Visitors

1,179 profile views
 1. Man kan ikke ensidig terminere en kontrakt sånn uten videre. Man kan selvfølgelig påstå mislighold eller avtale en terminering med spilleren, det siste skjer neppe uten at man kompenserer spilleren for hele eller deler av gjenstående lønn. Misligholdpåstand blir fort en tvist..
 2. Jo takk, og jeg er jo klar over det. Poenget er at i denne saken virker det forholdsvis oversiktlig og "lett" å argumentere i stykker påstandene. Spesielt hvis det med grunnforholdene lar seg dokumentere. Er jo da høyere usikkerhet i plan 3A, og er det noe ethvert kommunalt byggeprosjekt av en hvis størrelse ryker på så er det jo økte kostnader pga grunnforholdene.
 3. Utrolig spesielt dette, man setter opp investering av en stadion som skal stå der i 50 år opp mot lovpålagt velferd. Noen som har sett tilsvarende sammenligning av denne type prosjekt ? Skal ikke skattebetalernes penger kunne gå til noe særlig mellom vugge og grav lenger? Men det som er forvirrende er følgende uttalelser fra Arbeiderpartiet: "På grunn av usikkerhet knyttet til grunnforhold, frykter de 2C-alternativet kan bli langt dyrere enn antatt." og I"følge kommunens egne lave anslag er 3A 130 millioner billigere enn 2C. Ved høyere anslag er forskjellen 159 millioner kroner. Men da er ikke salgsinntekter for næringsarealer i 2C-alternativet med. Her opererer kommunen med potensielle inntekter mellom 50 og 100 millioner, som gjør at forskjellen mellom de to alternativene blir lavere. " Og fra BIR: "– Punkt én er økonomien. Det er billigere å lage alternativ 3A, enn 2C. Punkt to er risikoen. Det er mindre risiko å bygge stadion der den ligger i dag. Grunnforholdene under den gamle hovedtribunen – mot Øygardveien – er best og skal ha den tyngste delen. Punkt tre er at alternativ 3A er godt nok." Mye å melde her, og man må ta forbehold om at ting er riktig gjengitt, men.........! 1: I Stabækpodden snakkes det (sånn jeg skjønner det) om at grunnforholdene er klart best utredet og er best under 2C-alternativet. Kan dette dokumenteres @Jon? Hvis det er som Jon sier vil det jo si at argumentene til AP og BIR faller på stengrunn! 2: AP skisserer et budsjett uten inntekter fra næringsdelen. Burde det være mulig? Og viktigheten av at bruken av anlegget blir bred, har man i det hele tatt tenkt på det? 3: BIR melder at "alternativ 3 er godt nok". Alene, så står den uttalelsen til stryk på alle nivåer. Godt nok for hva?
 4. Klubben mangler da for .... ikke sjel. Den mangler profiler.
 5. Alt er mer eller mindre gammelt stoff, det artigste etter min mening er et bilde fra Bekkestua etter cupfinalen i 98 hvor plakaten "Ingebrigt for President" er sentral og på bilde kjenner jeg igjen mange veldig bra Blaa folk! Blant annet en ekstatisk Erik Espeseth (i dag et eller annet oppe i systemet i en Oslo-klubb).
 6. Den var vel fra 2019. Og da rykket Ranheim og Tromsø direkte ned, Lsk på kvalik. Artig lesning og det forteller litt om hvor ofte usannsynlige ting skjer. Ranheim hadde 25% for å gå direkte ned, så den var i nærheten. Tromsø hadde 9% for å gå direkte ned, 10 i odds altså, rett inn. Lsk hadde 3% sannsynlighet for å havne bånn 3, etter det jeg husker gjorde de nettopp det, hvis man samtidig sier at de hadde 50% sjanse for å holde seg i en kvalik betyr det på forhånd (apriori) at det var ca 2% sjanse for nedrykk 25.08.19. Litt uti advent var de i Obos. Godset hadde 81% sjanse for bånn 3, og 6% sjanse for topp 11, de ble nr 11. Never give up!
 7. Møte i MIK (Miljø, Idrett og Kultur) torsdag 19 august, kommunestyremøte er 1 september og fordrer vel da at Kommunedirektørens forslag blir vedtatt 19.08. Dokumenter her.
 8. Er du seriøs her? Kan du ingenting om arbeidslivets spilleregler? Selv om noen store egoer av noen managere har gått ut med den type informasjon til allmenheten betyr ikke det at man har anledning til å gjøre det, uten samtykke fra spilleren.
 9. Når det gjelder speakere har vi vel hatt to forskjellige de siste 2-3 årene. En som er fryktelig dårlig og en som er meget bra. Sistnevnte var vel opptatt i helgen, men håpet er at han tar resten av kampene i år.
 10. 2020 sesongen, vi vinner begge sluttkvarterene. Siste kvarteret er inkl tillegg naturlig nok. Vi scoret over 1/3 av målene fra 76 og ut i fjor.
 11. 2020: Odd (H), FKH (B) og Brann (H) = 0p og 1-6 2021: Odd (H), FKH (B) og Brann (H) = 5p og 4-2 Og sola skinner!
×
×
 • Create New...