Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by Øyvind

 1. Bob må bare lære Keegan hvor rask og god han faktisk er. Så ut som voldsomt potensiale i vår målestokk.
 2. Slenger meg på. Nå er det bare å kjøre alle👍💙
 3. Og all ære til Solbakken som først tok han ut og faktisk brukte ham. Er redd mange ville latt ham kun spille aldersbestemt i et par år til. "Er med for å lære" ville andre sagt, hvis de hadde tatt ham ut i troppen. Faktum er at her har veldig mange lært av 18-åringen vår.
 4. Ja, eller sagt på en annen måte. Vi mangler en trener som er her for å bygge klubb.
 5. Snakk om Bulls eye. Send budskapet rundt, spesielt de som er så opptatt av rettferdighet og ikke har noe spesielt favorittlag.
 6. Hvis den er så dårlig er det jo håpløst, men skjønner ikke at spillere da forlenger. Er veldig enig i alt annet som er sitert her, det er helt grusomt å se store talenter ikke få spilletid pga en medioker spiller som er kjøpt eller leid. Det er ennå ingen som har blitt gode i fotball uten å få sjansen til å prøve seg skikkelig over tid, og det er jo ikke akkurat slik at det er så mange unge i stallen vår (lenger) at man sliter med mangel på rutine i en ellever med Hammy, Aleksander og Kay feks.
 7. Er kommunikasjonen virkelig så dårlig? Jeg vet ikke hva som menes med unge spillere, men faktum er at både Kay og Aleksander skrev under på ny kontrakt nylig, vel vitende om at LB i utgangspunktet skal være her ut 2024.
 8. I følge NFF: Fakta så langt med VAR i Eliteseriens 122 første kamper viser at det på disse kampene har vært 31 VAR-situasjoner. Dette gir et snitt på en VAR-avgjørelse per 3,9 kamp. Et snitt som er høyere sammenlignet med andre land og UEFA». I følge NTB’s referater fra kampene har vi hatt 16 VAR-situasjoner i våre kamper. Hvis dette er riktig, det fordrer jo blant annet at man ser likt på hva som er VAR-situasjoner, så har vi spilt ~ 12,3% av kampene og har hatt over halvparten av VAR-situasjonene. Det kalles vel å være overrepresentert!? Eller så ljuger NFF rått på antall VAR-situasjoner.
 9. Geir Bakke snakker om noe slitasje og at det er riktig tidspunkt å forlate Lsk. Ikke ett ord om at han får 2-3 ganger'n i lønn selvfølgelig.
 10. Utrolig at det ikke har kommet noen kommentar fra Hauge. Er det ikke smart å informere grasrota om hva de høye herrer mener om vurderingen til dommeren? Om det er satt en ny standard for hva det vil si å «gjøre en åpenbar handling som klart påvirker en motspillers mulighet til å spille ballen»
 11. Det har du nok helt rett i og eneste "vanntette" opsjoner er når man har det med selgende klubb og og ferdigforhandlet kontrakt med spiller som trer i kraft hvis opsjonen utøves.
 12. Var, som brukt i Norge er ødeleggende, det er jeg ikke i tvil om. Akkurat den med Glimt i dag kan ikke Var gå inn på, for det ble blåst før ballen gikk i mål.
 13. Helt enig. I går er han nest sist på 1-0 og tredje sist på 2-0 feks. Problemet er vel at i 3-5-2 så er det ikke mange andre plasser for han enn høyre kant / vingback eller hva vi nå kaller plassen til spilleren til høyre i 5'ern.
 14. I følge TV2 i går så brukte man over 10 minutter på Var i kampen. Dommer Moen la til tilsammen 11 minutter (5+6), det betyr at han ikke la til noenting for bytter og skader. Burde de ikke bruke Var til å telle opp antall minutter man bør legge til, så kan de gjøre noe fornuftig for de 15 millionene herligheten koster i året.
 15. Det som er utrolig er at Yaw og Thorstvedt sitter og sier at - ja, dette var riktig dømt fordi dette er reglene, uten å diskutere dommerens vurdering av deflection. En kanal som har vært så utrolig opptatt av dommeravgjørelser i alle år klarer ikke bedre enn det der, helt utrolig. Og da er det ikke mer enn å forvente at han som intervjuet dommer Moen ikke evnet å stille spørsmål om hvorfor dommer vurderer det som en deflection, dommer blir vel til og med intervjuet etter Tagseth! Hadde det vært en helt åpenbar deflection så hadde ikke Moen gått til skjermen for da hadde det ikke vært tvil om at det var offside og Var-Rommet ville tatt avgjørelsen, nå var altså vurderingen som skulle gjøres om det var deflection eller ei.
 16. Hvis du da legger til «clear and obvious» så blir det i beste fall merkelig avgjørelse av Moen.
 17. Det synes jeg ikke, mange som har gjort veldig mye dummere ting enn dette. Men den kommentaren din, den er i helt egen klasse. Må være deilig å aldri ha gjort dumme ting, ikke engang i affekt.
 18. De frisparkene Nico hadde fra venstre i går er så bra, han skyter innlegg. Ett mål og et nesten-mål av Bakenga (og hadde ikke han rørt den hadde den sannsynligvis gått inn) på to forsøk. Fortsett sånn og fin en med like god venstrefot (Skovgaard?) fra andre siden.
 19. Ser for meg ut som han får den i skulderen og er redd for mer og hiver seg ned.
 20. Det er vel ikke cupfinale i mai som var det største problemet med Cupen 22, men veien dit. 3. runde ble spilt på datoene 29.06, 30.06, 10.08, 17.08, 28.09 og 17.10. Det er altså drøye 3.5 mnd fra første til siste kamp. 4. runde startet 05.03.23. Og vi feks, spilte 3. runde 29.06.22 og 4. runde 12.03.23, det er jo nesten et normalt svangerskap i mellom.
 21. En artig greie, etter den hendelsen i 2008, var at det ble sendt ut informasjon til toppdommere i Norge med Mortens røde kort som eksempel hvor man påpekte at dette ikke skulle tolkes som rødt kort.
 22. Ja - nettopp, og det jeg prøvde å forklare var min mening om hvorfor det ble så stor forskjell på lagene.
 23. Den største forskjellen på lagene var etter min mening roen og oversikten Brannspillerne hadde kontra våre gutter. Vi vant nok bortimot like mange dueller, men når vi bare sendte ballen videre i blinde, hadde Brannspillerne orientert seg og spilte egen spiller. Det tror jeg har med inngangen til kampen å gjøre og at vi gikk i fella mht banens beskaffenhet. Man kan faktisk spille korte frigjørende pasninger, men det fordrer at egne spillere rundt duellen frigjør seg og at mann med ball har oversikt. Dette var nok ikke tema hos de med blaa drakt, der skulle ballen klareres og fokus på bevegelse rundt duellspillet virket å bli bortimot ignorert. Dette førte selvfølgelig til at vi trengte x antall flere vunnede dueller for å skape farligheter enn det Brann trengte. Jeg tipper at ballinnehav var omtrent likt, mens Brann hadde mye flere vellykkede pasninger. Spist er spist, cup er cup og om en måneds tid starter cupen igjen.
×
×
 • Create New...