Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Øyvind

 1. Alt er mer eller mindre gammelt stoff, det artigste etter min mening er et bilde fra Bekkestua etter cupfinalen i 98 hvor plakaten "Ingebrigt for President" er sentral og på bilde kjenner jeg igjen mange veldig bra Blaa folk! Blant annet en ekstatisk Erik Espeseth (i dag et eller annet oppe i systemet i en Oslo-klubb).
 2. Den var vel fra 2019. Og da rykket Ranheim og Tromsø direkte ned, Lsk på kvalik. Artig lesning og det forteller litt om hvor ofte usannsynlige ting skjer. Ranheim hadde 25% for å gå direkte ned, så den var i nærheten. Tromsø hadde 9% for å gå direkte ned, 10 i odds altså, rett inn. Lsk hadde 3% sannsynlighet for å havne bånn 3, etter det jeg husker gjorde de nettopp det, hvis man samtidig sier at de hadde 50% sjanse for å holde seg i en kvalik betyr det på forhånd (apriori) at det var ca 2% sjanse for nedrykk 25.08.19. Litt uti advent var de i Obos. Godset hadde 81% sjanse for bånn 3, og 6% sjanse for topp 11, de ble nr 11. Never give up!
 3. Møte i MIK (Miljø, Idrett og Kultur) torsdag 19 august, kommunestyremøte er 1 september og fordrer vel da at Kommunedirektørens forslag blir vedtatt 19.08. Dokumenter her.
 4. Er du seriøs her? Kan du ingenting om arbeidslivets spilleregler? Selv om noen store egoer av noen managere har gått ut med den type informasjon til allmenheten betyr ikke det at man har anledning til å gjøre det, uten samtykke fra spilleren.
 5. Når det gjelder speakere har vi vel hatt to forskjellige de siste 2-3 årene. En som er fryktelig dårlig og en som er meget bra. Sistnevnte var vel opptatt i helgen, men håpet er at han tar resten av kampene i år.
 6. 2020 sesongen, vi vinner begge sluttkvarterene. Siste kvarteret er inkl tillegg naturlig nok. Vi scoret over 1/3 av målene fra 76 og ut i fjor.
 7. 2020: Odd (H), FKH (B) og Brann (H) = 0p og 1-6 2021: Odd (H), FKH (B) og Brann (H) = 5p og 4-2 Og sola skinner!
 8. Spillere født etter 01.01.2021.
 9. Tidenes beste Stabæk-kamp etter min mening. Både på bane og bortetribune.
 10. Jeg tipper Kornelius får mer spilletid når plassen er helt sikker. Han jobber som fy, men har en lang vei å gå i det defensive arbeidet, taktisk sett er han etter mitt skjønn enda ikke god nok defensivt.
 11. Høstsesong vs vårsesong samme motstander; hvordan gjør vi det? Vårsesong mot Rbk, Fkh, Odd, Start, S08, Aafk og Brann (4 hjemme og 3 borte): 7 1-3-3 5-11 6p Høstsesong mot samme lag, naturlig nok 3 hjemme og 4 borte: 7 3-2-2 11-10 11p Vi scorer mer enn dobbelt så mange i høst og slipper inn ett mindre. Alle seirene i høst har kommet hjemme, vunnet 3 av 3 hjemme etter at det snudde. 47 poeng-fart i høst, farten var 26p i vårsesong mot samme lag. Har vi rett og slett blitt et godt gammeldags høst-lag under JJ 2.0? I fjor tok vi 15 poeng i vårsesongen og 25 om høsten. I år tok vi 18 i første halvdel......
 12. Jeg er enig i at ingenting stemte for Aalesund, men var det bare Aalesund sin feil? Og, ikke minst; det er utrolig lenge siden jeg har sett et lag dominere en hel kamp i ES så til de grader. Aalesund hadde en god periode mellom det 22 og 23 minutt. Ellers var det bare Stabæk og det ble skapt sjanser gjennom hele kampen, jevnt og trutt. Og dette til tross for at, som du skriver, Aalesund dro ned tempoet, og de drøyde tid. At keeper får gult første halvtimen pga drøying tilhører sjeldenhetene og han kunne godt fått det 10 minutter før. Det var altså totaldominans, det må det to lag til for å få til. Et godt et, og et dårlig.
 13. Vel talt! Også alle andre klubbers. Forventningen til snittet av Eliteserieklubbers egen plassering ligger vel på mellom 4. og 5. plass. Faktum blir aldri noe annet enn mellom 8. og 9. plass i en 16-klubbs-liga.
 14. Oppdatert: Rbk, Fkh, Odd og Start. Vår: 0-1-3 1-7 Høst: 2-1-1 4-3
 15. 3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
 16. Skytte definitivt ikke. Junker sutret og klaget på dommer og motspillere kampen gjennom så han fortjente minst det han fikk synes nå jeg.
 17. Jeg satt perfekt plassert med tanke på den straffesituasjonen og hadde samme vinkel som assistentdommer. Jeg var meget overrasket over at det ikke ble straffe, Oliver blir meid ned med kropp og tildels albue av Lode. Så har jeg sett situasjonen fra direktesendingen og det de viste under kampen på Eurosport var kun fra "feil" kameravinkel. Der ser det ikke på langt nær så ille ut. Men jeg mener klink straffe, tok en rask meningsmåling fra de jeg kjenner rundt meg (med samme gode vinkel til situasjonen som meg) i pausen og det var 100%-0% i favør straffe, klar sådan. Og feilmarginen på den undersøkelsen kan ikke ha vært mer rare greiene?
 18. I tillegg Harald Holter og Markus Aanesland for Kongsvinger.
 19. Dette er strålende Kongen! Gjerne mer av dette.
 20. Akkurat, fikk ikke det med meg. Hauge er ikke kjent for åpenhet, så jeg er overrasket.
×
×
 • Create New...