Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,679
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Posts posted by Øyvind

 1. Alt er mer eller mindre gammelt stoff, det artigste etter min mening er et bilde fra Bekkestua etter cupfinalen i 98 hvor plakaten "Ingebrigt for President" er sentral og på bilde kjenner jeg igjen mange veldig bra Blaa folk! Blant annet en ekstatisk Erik Espeseth (i dag et eller annet oppe i systemet i en Oslo-klubb). 

 2. 3 timer siden skrev arni:

  Odd, savner litt simulering igjen! Denne var fra august ifjor

  Den var vel fra 2019. Og da rykket Ranheim og Tromsø direkte ned, Lsk på kvalik.

  Artig lesning og det forteller litt om hvor ofte usannsynlige ting skjer.

  Ranheim hadde 25% for å gå direkte ned, så den var i nærheten.

  Tromsø hadde 9% for å gå direkte ned, 10 i odds altså, rett inn. 

  Lsk hadde 3% sannsynlighet for å havne bånn 3, etter det jeg husker gjorde de nettopp det, hvis man samtidig sier at de hadde 50% sjanse for å holde seg i en kvalik betyr det på forhånd (apriori) at det var ca 2% sjanse for nedrykk 25.08.19. Litt uti advent var de i Obos.

  Godset hadde 81% sjanse for bånn 3, og 6% sjanse for topp 11, de ble nr 11.

  Never give up!

 3. 39 minutter siden skrev @ringo:

  Nja indirekte - jeg forventer at Skytte forlater klubben i neste vindu - sammen med Lumanza

  Det er forsåvidt ikje uvanlig i fotballen å gå ut med informasjon om at spillere har fått beskjed om å finne seg en ny klubb.

  så jo det går å svare på det.

  Er du seriøs her? Kan du ingenting om arbeidslivets spilleregler? Selv om noen store egoer av noen managere har gått ut med den type informasjon til allmenheten betyr ikke det at man har anledning til å gjøre det, uten samtykke fra spilleren. 

 4. Når det gjelder speakere har vi vel hatt to forskjellige de siste 2-3 årene. En som er fryktelig dårlig og en som er meget bra. Sistnevnte var vel opptatt i helgen, men håpet er at han tar resten av kampene i år. 

 5. 1 time siden skrev Anders C:

  Vil også nominere kampen mot Lyn på Ullevaal 16. mai i 2008. 
   

  Vi rundspilte dem etter alle kunstens regler på banen, og på tribunen dominerte Stabækfansen totalt. Det må ha vært 3000 Blaa på stadion, minst!
   

   

  Tidenes beste Stabæk-kamp etter min mening. Både på bane og bortetribune. 

 6. 22 minutter siden skrev guttensindet:

  Totalt kostet det nye banedekket tolv millioner kroner. (Og dette er 2000 kroner!) Ja, jeg vet at de muligens ikke trenger å bytte undervarme/vanningsanlegg, men de holder vel ikke i uendelighet de anleggene heller?

   

  image.png.7f2be67540a8866b21c76d89c6eaf813.png

 7. 17 timer siden skrev geirti:

  Helt klart. Skjønner ikke helt når han spilte seg ut av førsteelleveren.

  Jeg tipper Kornelius får mer spilletid når plassen er helt sikker. Han jobber som fy, men har en lang vei å gå i det defensive arbeidet, taktisk sett er han etter mitt skjønn enda ikke god nok defensivt.

 8. Høstsesong vs vårsesong samme motstander; hvordan gjør vi det?

  Vårsesong mot Rbk, Fkh, Odd, Start, S08, Aafk og Brann (4 hjemme og 3 borte):  

  7 1-3-3    5-11   6p

  Høstsesong mot samme lag, naturlig nok 3 hjemme og 4 borte:

  7 3-2-2     11-10   11p

  Vi scorer mer enn dobbelt så mange i høst og slipper inn ett mindre. Alle seirene i høst har kommet hjemme, vunnet 3 av 3 hjemme etter at det snudde.

  47 poeng-fart i høst, farten var 26p i vårsesong mot samme lag. 

  Har vi rett og slett blitt et godt gammeldags høst-lag under JJ 2.0? I fjor tok vi 15 poeng i vårsesongen og 25 om høsten. I år tok vi 18 i første halvdel......

 9. 12 timer siden skrev Bolivar:

  Var på kampen - ble vi snytt for straffe eller ikke - hva mener ekspertene her inne ???????????

  Jeg satt perfekt plassert med tanke på den straffesituasjonen og hadde samme vinkel som assistentdommer. Jeg var meget overrasket over at det ikke ble straffe, Oliver blir meid ned med kropp og tildels albue av Lode. 

   

  Så har jeg sett situasjonen fra direktesendingen og det de viste under kampen på Eurosport var kun fra "feil" kameravinkel. Der ser det ikke på langt nær så ille ut. Men jeg mener klink straffe, tok en rask meningsmåling fra de jeg kjenner rundt meg (med samme gode vinkel til situasjonen som meg) i pausen og det var 100%-0% i favør straffe, klar sådan. Og feilmarginen på den undersøkelsen kan ikke ha vært mer rare greiene?

 10. 13 timer siden skrev FranckTheBank:

  Strømnes starter for Kamma mot Vinger. Sammen med Ståle Solbakkens sønn og Marcus Pedersen. Sønnen til Frode Grodås spiller stopper for de røde 

  I tillegg Harald Holter og Markus Aanesland for Kongsvinger. 

×
×
 • Create New...