Jump to content

Øyvind

FairFans
 • Posts

  1,707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Posts posted by Øyvind

 1. 2 timer siden skrev BelgiskBlaa:

  Skulle til å si at det er bekymringsverdig at det er scoret 8 mål siden den beste spissen vår puttet, men det var tross alt to målgivende nå sist, og faen heller...vi har nok mål i laget til å score 8 på rad uten at toppscoreren vår er sist på ett eneste. Det er kanon! Bommen han hadde nå sist er noe han setter 95 av 100 ganger. Dette går seg til.

  Han er jo så mye mer enn målscorer også. 

 2. 11 minutter siden skrev Hanse:

  Vil det ikke være en vesentlig forskjell på å ha Brann i de 4 siste kontra de 4 neste? Sånn med tanke på at opprykket er 100% sikret da

  Tror Brann vil elske å gå ubeseiret gjennom OBOS.

 3. 8 timer siden skrev ErikErik:

  Synes han var upresis i pasningsspillet og at han skaper unødvendige brudd gjennom hans nonsjalante spillestil. Klart det er kult når de marginale forsøkene hans lykkes, men når 4 av 5 resulterer i brudd så er ikke jeg like fornøyd. 

  Helt enig og når han i tillegg går hjemover stort sett hver gang til tross for store rom fremover så skaper han flere overtallsmuligheter til Start enn til oss i denne kampen. Vet ikke om autopilot hjemover er en Kjønø-greie som henger igjen, men regner uansett at Lars plukker det av ham. 

 4. På 20.7.2022 den 10.06 skrev ingo:

  Det er fantastisk for en tidligere 5. divisjonsklubb å ligge an til opprykk for til eliten for fjerde gang på fire forsøk (1994, 2005, 2014 og 2022...!

  2013 var det vel og så er det en gang sånn at i moderne tid har vi rykket opp hver eneste sesong vi har vært på nest høyeste nivå, om det het 1. divisjon, Adecco eller Obos. I umoderne tid rykket vi ned i 1973 etter 5 sesonger i det som da het 2. divisjon.

 5. 7 minutter siden skrev @ringo:

  Uavgjort er greit - de er mye bedre i grunnspillet enn oss. Vi tar poeng på mer rutinerte og bedre enkeltspillere

  Det åpenbare er at vi har for dårlig pasningsspill - masse bra bevegelser og spillalernativer før Fitim kom innpå, men spillerne er ikke gode nok i pasningsspillet til å fominere kamper mot lag som Brann enda. 

 6. 31 minutter siden skrev odd:

  Så vidt jeg kan se var han i Stabæk i fem sesonger, hvorav to av dem i så ung alder at de bare gir 5% av solidaritetsmidlene. De tre siste sesongene gir 10%. Hvis det stemmer skal vi ha 40% av solidaritetsmidler, som skal være 5% av overgangssummen. 100 mill kroner bør da gi 2 mill til oss. (Med alle mulige forbehold om matte og jus..)

  Merner jeg har hørt noe om at man må tilby spilleren kontrakt for å være berettiget solidaritetspenger. Vi lot ham vel gå og han hadde tenkt seg til US for studier, nå snart klar for Serie A.

 7. 8 timer siden skrev @ringo:

  I dag så vi forskjellen i spillet vårt på grushaugen Nadderud kontra en strøken kunstgressmatte…

   

  Det er stor forskjell ja, se på Curtis i går kontra mot Sogndal, var det samme spiller? Han har jo spilt for kunstgressklubber i Sverige. 

  Og forskjellen på strøken kunstgressbane, som faktisk var vannet, og den tørre vegg-til-vegg filten på Nordre Åsen er enorm. 

 8. 32 minutter siden skrev Jan Fredrik:

  Nå har NFF klart å ta med et lag som røk ut og utelate et lag som gikk videre fra kvalik. Så er en mulighet for at hele oppsettet må lages på nytt…

  Noen må gå!

 9. 38 minutter siden skrev @ringo:

  Forøvrig har jeg svart over at det er urimelig å bruke så store summer på agenthonorar som selgende klubb og det er det som skurrer.

  Hvorfor er det urimelig å bruke så store summer (som selgende klubb)?

  Din informatør sier at det er vanlig at kjøpende klubb betaler agenthonoraret.

  Espen Bugge Pettersen og Jon Tunold sier noe annet.

  Og uansett dette er bare måten man fører regnskapet på, litt forenklet blir det jo ikke annet enn sånn:

  Vi selger en spiller 40 (brutto) - 5 går til agent, netto til klubb 35 (selgende klubb betaler agent).   

  Vi selger en spiller for 35  og får alt selv, kjøpende klubb betaler 5 til agent.

  I begge tilfeller betaler kjøpende klubb 40 som fordeler seg 35/5 selgende klubb / agent.

   

  Tunold sier at to overganger ut bidrar mest, det er Emil Bohinen(to agenter er brukt) og også en periodisering av agenthonorar ifm Kristoffer Askildsens overgang og gjør at deler av det honoraret kommer som en 21-kostnad. 20 transaksjoner hadde Stabæk i 2021, dvs at det er mange å fordele dette beløpet på. At det er sånn at agenter skal sitte igjen med så mye penger er dessverre en del av hverdagen. Akkurat som når man kjøper en bolig. Megler skal ha x prosent, som blir borte fra kjøper/selger (i tillegg tar staten 2.5% i dokumentavgift fra kjøper på selveiere).

 10. 10 timer siden skrev odd:

  Litt odds fra N**bet før sesongen starter.

  Brann er favoritt, og står nå med 2,1 i odds. Vi ligger på en klar andreplass med 4,5. Start, Fredrikstad og Mjøndalen (6,75 - 9 - 10) på plassene bak.

  Rangeringen er nesten lik for opprykk. Brann med 1,33 topper foran Stabæk, Fredrikstad, Mjøndalen og Start (2,1 - 3 - 3- 3,1)

  For å nå minst kvalikkplass (topp 6) har de satt 1,18 i odds på oss.

  Nedrykk har de faktisk høyest odds på oss (55 ganger pengene tilbake til ekte pessimister).

  Et par nye spill som er ute er spill på toppscorer og hvilken trener som først forlater jobben.

  For å starte med det siste, så er igjen Brann favoritt. Horneland gir 6 ganger pengene tilbake. 13 av de 15 andre trenerne gir lavere odds enn Kjønø. 17 i odds på at han blir første til å forlate jobben.

  På toppscorersiden tror N**bet på at tittelen ender i Bergen. Heggebø med 5 i odds er favoritt. Finne og Castro er rangert som nummer 3 og 4. Av våre er Oliver og Azemi hhv nummer 7 og 8 på favorittlisten med 12 og 13 i odds. (68 i odds på KNH)

   

  Det kan lønne seg å spille hos Norsk Tipping på flere av spillene du nevner hvis du har trua på oss og våre. Stabæk som vinner av Obos gir 5.0 i odds, direkte opprykk 2.15. Fitim og Oliver gir begge 15 i odds som toppscorer. Direkte nedrykk gir 200(!) i odds. Skattefrie gevinster blir det også:)

 11. 5 minutter siden skrev fexter:

  Klubben burdre terminert kontrakten for lengst og heller brukt lønnsutgiftene fra disse spillerne på ny midtbane. 

  Man kan ikke ensidig terminere en kontrakt sånn uten videre. Man kan selvfølgelig påstå mislighold eller avtale en terminering med spilleren, det siste skjer neppe uten at man kompenserer spilleren for hele eller deler av gjenstående lønn. Misligholdpåstand blir fort en tvist..

 12. 3 minutter siden skrev geirti:

  Velkommen til politikken.

  Faktum er underordnet.

   

  Jo takk, og jeg er jo klar over det.

   

  Poenget er at i denne saken virker det forholdsvis oversiktlig og "lett" å argumentere i stykker påstandene. Spesielt hvis det med grunnforholdene lar seg dokumentere. Er jo da høyere usikkerhet i plan 3A, og er det noe ethvert kommunalt byggeprosjekt av en hvis størrelse ryker på så er det jo økte kostnader pga grunnforholdene. 

 13. Alt er mer eller mindre gammelt stoff, det artigste etter min mening er et bilde fra Bekkestua etter cupfinalen i 98 hvor plakaten "Ingebrigt for President" er sentral og på bilde kjenner jeg igjen mange veldig bra Blaa folk! Blant annet en ekstatisk Erik Espeseth (i dag et eller annet oppe i systemet i en Oslo-klubb). 

×
×
 • Create New...